Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Character Jesus does not exist. 😄DD

[/spam]™

CattiBrie
igazából Sonicot várom 😊)

[/spam]™

Ha NF bejön a fórumra, akkor a karinevét próbáljátok kiszedni belõle, mert én még nem találkoztam vele ingame 😄

Thou art a very pleasant little rabbit.

CattiBrie
Taj! Nem neki szegeztem a kérdést!!!

[/spam]™

CattiBrie
nahátakkormeg????

egyébként én csak a halait nyúltam le 😄DD

[/spam]™

Sztem azt nem Shiwo fogja megválaszolni, bár lehet, hogy titokban weblap fejlesztõ, de nem értem, honnan kéne tudnia mi a különbség? Vagy én is szõke vagyok? 😄D

CattiBrie
na igen, mert ha cask meghekkelték.. az sem jobb nekünk a guildben

[/spam]™

CattiBrie
"guildtag gyanús"

😄DD

[/spam]™

Huma
már a GMek is bacogatták, megpár user rászállt, hogy adjon nekik rúnát, ellenkezõ esetben felnyomják makróért..

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

Shiwo
el kutyát sétáltatni..szintén 1-2 óra múlva RE..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Huma
Afene...õt sem engedi felvenn 😛

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

CattiBrie
nem érted????

tudni akarom, h mi a különbség

[/spam]™

CattiBrie
én láttam õt macro

de aki követi a fórumot, tudnia kell

egyébként beszéltem vele és azt mondta, hogy õ pedig nem volt bent akkor...

[/spam]™

Huma
Nah, 1-2 óra és talán RE
Addig a rangokat is megvitathatjátok, de ha valaki akar valamit, az egy teljes komplex rendszert tárjon elénk, amit itt meg lehet szavazni..és bármilyen szavazás lesz bármirõl, a többség véleménye a mérvadó, minden tag 1 szavazat 😊

Na, akkor aki guildtag gyanús, azzal tessék elolvastatni a tibia rulest + a securan comunity lawst és akkor utána minden fontos infó után (pl.: ki kit látott makrózni) invited lesz az illetõ, vagy éppenhogy nem :p

CattiBrie
jézusom!

[/spam]™

Huma
Hát ne légy az, mert nem vagy az..csak nehéz elhinned, de próbáld meg 😊

Huma
okis 😊

Shiwo
én ahhoz láma vagyok..

Shiwo
tyhû..majd utánajárok..mondjuk DMR-re Catti is mondta, hogy makró-gyanus...

Huma
Ezért használd a fejed ne faltörésre, hanem úgy add elõ a véleményed, hogy elgondolkodjon..ha jól csinálod, akkor a végén azt hiszi, hogy õ találta ki, és az lesz amit te akarsz...de ehhez a nõk jobban értenek 😊

Shiwo
az egyik IE alatt megy a másik FF alatt...
amúgy amit benyomtál linkeket, abból az elsõ volt frankós FF alatt, a másik nem mûködött, gondolom az az IE-s..sztem tedd be mindkettõt és kész..

Huma
Dark Magician Robert - fogalmam sincs ki <---egy kanadai csóka, elég sokat beszélgettem vele, de az kicsit sok, hogy napi 25 órát onlájn...

Huma
Ez jó..egy dolgot kérhetek tõled Shiwo?
Megtudakolnád, hogy közülük ki mennyire gondolja komolyan a játékot, mert átszállókra viszont nem biztos, hogy nagy szükség van...de ha valaki tényleg játszani akar, akkor megérdemli a segítséget a guildtõl 😊

Shiwo
én vitatkozni szeretek, de ha most kos modjára letámad, nem hagyom magam..ebbõl lesz a flém..

CattiBrie
fingom nincs, hogy mi a fene a különbség a FF-s és a IE-s változat között!!!

[/spam]&#8482;

Huma
Szöszi névvel (Blondie) vmi 90es telefonszámot adott csak meg...nem tudtam felvenni 😛

Shiwo
magyarok...
Mekk Elek - Crewin fõnöke
Doa - Crewin munkatársa (õ már guildtag asszem)
Cyrus Darkshade - a cimboránk
Flea hun - Bexter öcsikéje (rooki asszem)
Omerian Thallaos - Crewin druidája
Gerti Wood - Tanis druidája (asszem druida)
Shugenja Taiki Hun - Tanis sorca lesz (rooki asszem)
Vakeger - asszem Bexter valamije
Dark Magician Robert - fogalmam sincs ki
Genije - passz
Skandar Graun - szaktársam/haverom (rooki)
Kis Lany - ??
Scorel Samhi - asszem õ NF
Swat Alias - õõõõ...
Kilovokmindent - Gõz palája
Morcisorci - Gõz sorca

dúrván asszem ennyi..nem tom ki kirõl mit tud..:p

CattiBrie
aha 😄D

[/spam]&#8482;

Huma
Egyetértek...
Soxor az emberek a vitatkozást összekeverik a veszekedéssel..
Elõbbi esetben mindenki elmondja a véleményét, meghallgatja a másikét, és elgondolkodik rajta, érvek alapján próbálják meggyõzni egymást kultúrált keretek között.
A 2. esetben csak a véleménykifejtés van, és mindkét oldal primitiven ragaszkodik a saját igazához, holott tudja, hogy esetleg nem is az igaz, de nem hajlandó engedni...ezek olyanok, mint két kos a hídon..egyik sem hajlandó átengedni a másikat maga elõtt, holott csak egyikük fér el egy idõben..ezért pusztul el mindkettõ a mélyben..
Tanmese ends 😄

CattiBrie
a szöszi 😛 meg NF is mehet - szvasz nyugotta!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
igen igen, valami ilyesmi! 😄

[/spam]&#8482;

Huma
És hiába mosolyogsz ilyen szépen, a tibia.com akkor sem fogadja el 😞 😄
Pedig 2x is megpróbáltam a kedvedért 😊

CattiBrie
asszem a javaslat/vélemény és a flém között azért van különbség

[/spam]&#8482;

Huma
Megbeszéltük, Teir kérójában lesz akkor az afterparty? 😄

CattiBrie
😊))

[/spam]&#8482;

Huma
Na jó, ha tudjátok, akkor szóljatok, írjatok Privit, és megoldom, Cyrust meg döntsétek el estig, néha idenézek, de melóhelyen vok asszem 😄

CattiBrie
izé..

akkor megyek én is 😊))
és különben is legyen angliában a tala 😄DD

egyébként meg.. elfelejtettem

[/spam]&#8482;

Shiwo
asszem Scorel Samhi, de nem vok benne biztos, mert az utóbbi 2 hétben több newbi is feltünt akikrõl nem is bizti hogy tudtok..😛

Huma
Ha meggondoltan teszed, akkor nincs gond, de a másik nézetét is vedd figyelembe 😊

Shiwo

Nem akarok én flémelni, csak tûz jellemû vagyok, meg megmondom õszintén a véleményem..csak ez pár embernek nem teccik és visszaszól..

Huma
Utóbbi 😄

Huma
nem...

Huma
Már bent vok, és meghívom, csak mondjon nevet végre meg rövid bemutatkozást 😊

Shiwo
jah, egy 3-tól..

CattiBrie
A-kkor

[/spam]&#8482;

Huma
Jah, Tali....ezek kitalálták a cégben, hogy 20-24 között nekem biza németországban a helyem tréningen, remélem pénteken idõben hazaesek, ha szombaton sszokásos idõben kezdünk, akkor okis sztem..de Huma tervez, és valami más végez..

CattiBrie
meg hát

lány? vagy pasi-szöszi-féle? 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nem?

[/spam]&#8482;

karaktered neve?
van-e tibiás elõéleted?
bármi real life infó? mondjuk a kor elég :p