Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Móricka éppen hatalmas c betûket rajzol piros filctollal kishúgára, mikor édesanyja belép a szobába:
- Úristen Móricka, mi csinálsz a kishúgoddal???
- Semmit, csak becézem."
(Egy internetes fórumról)
Sejk
2. "Betöltöd" a kötelet.
3. Ellépsz oldalra és a kötelet használod, mielõtt a lény a kötelezési pontra lépne. Így kb egyszerre értek oda, de te fent leszel, õ meg pont felkötelezhetõ. 2-szer megcsináltam egymás után.
-végtelen!!!!
Thou art a very pleasant little rabbit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A minap csodálkoztam, hogy néhány kisebbb lvl-û karin jobb cuccok vannak, mert ettõl attõl kölcsönkérnek, és megveszik a jó cuccokat. Én meg annó saját erõbõl kínlódtam fel magam valamilyen szintre. Ekkor megint igazságtalanságot éreztem valahol. szal elég sok minden hülén van itt a guildon, meg úgy a játékosokon belül. Az megint nevetséges, hogy lvl 10-en karik cycezni akarnak folyamatosan.
Én nem bántani, meg megsérteni akarok valakit, de ezek (és még sok más, kicsit szúrja a szemem). Na mind1, ez csak az én véleményem.
És ha bárkinek kell druid desertre, és online vagyok, akkor kérdezzen meg nyugodtan, de legalább 1 almát hozzon magával.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
megint lopná a geom!!!!!!!!!!!
de hogy kb. mit értettem alatta, az a #46496 -bn van...
de most így hirtelen úgy sem lesz sem fórum, sem más az oldalon... szl erre ne tessék építeni
elõsz9r meg vannak saját elképzeléseim, azok lesznek meg.. ami azon felül van "javaslat", ahhoz, mármint annak megvalósításához még nagyons okat kell tanulnom... így olyan ki tudja, hogy mikor lesz... 😞
[/spam]™
remélem elég negatív voltam!
nem konkrétan szapultok, de én úgy érzem, hogy a nekem adott válaszaitok eléggé "negatív"-ak..
Peace gyerekek, itt csak nekem szabad flémelni :p
2. Darelt nem baszogatta senki, mikor 2 !!! napot nem bírt várni Dessert-questtel
3. ha nem teccik, ne gyere segíteni
4. sztem fórumon nem sok értelme van quest-et megdumálni, mert 1 nap múlva már 200 kommentel hátrébb lesz..mé nem csináltok tibia.hu-ra egy kis quest-fórumot, ahol meglehetne dumálni a különbözõ questekre ki mikor megy
5. má megint miért engem szapultok miatta ??? én is csak 1 kisérõ voltam..de ha már ez is baj, soha többet nem segítek senkinek és mindenki ott dögöljön meg ,ahol van..
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
3. Tibia tali résztvevõi: Huma, Bobber, Sámli, Gõz, Catti
(Sámlit is beírom, bár csak a kéróra kérdeztem rá) 😊
[/spam]™
Legyetek jók, és vidámak, vagy mi, én el, majd este-holnap RE
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,