124119
  • A Joco
    Nekem semmi nem jelenik meg :))
  • Széchényi
    Adjatok az ismerosotok koze Facebookon, a nevem Aaron Csomor. Szep screenshot Catti. Ugyesek vagytok, meg par honap es en is csatlakozom. :)
  • rroolli
    527, 638, 810... úgy látszik nem babra megy a játék :D
  • CattiBrie
    szia
  • CattiBrie

• Attikkaa
    Sziasztok!!
    Jelentkezni szeretnek a guild ba
    erdelyi 17 eves diak vagyook aki szeret jatszani es szeretne bekerulni a
    guildban hogy vegre magyarokkal is jatszhassak es beszelgessek jatek kozben
    a guildbol ismerem Szechenyi Istvant es kevesbe Vihart
    UI varom valaszoktok
  • CattiBrie
    :)))))
  • rroolli
    fing :D
  • CattiBrie
    most volt helpen is kérdés..

19:08 Perkon [45]: where i can fing map files in flash client ???

:/
  • rroolli
    Jó neked, hogy mindig mindent pont jól értesz :)
  • rroolli
    Import sehogy, semmilyen formában nem működik.
  • rroolli
    Lehet, az nincs. Én voodoo-ra emlékszek.
  • CattiBrie
    ő múltkor habverőt szeretett volna
  • CattiBrie
    úgy, hogy lehet-e importálni a meglévőket
  • CattiBrie
    igen, raidkor.. így értettem múltkor..
  • rroolli
    Hopsz, 2 wand of voodom van :D Az egyiket Hókuszpóknak lootoltuk :)
  • rroolli
    Sokféle elrendezést ki lehet találni :)
    Én még a felső ikonsávba beraktam a wandokat meg néhány ruhadarabot. Most már azért se kell bp-t nyitnom, ha egy gatyót, vagy egy wandot akarok cserélni. Csak lenyitom az ikonsávot és katt :)

• rroolli
    Itt kellett volna lennie 3 draptornak :(
    Lehet, hogy ezt is úgy érti wiki, hogy csak raidkor jelennek meg, az elég szívás.
  • A Joco
    Köszi :d
  • rroolli
    Innen letölthető az összes kép vágatlanul.
  • rroolli
    Ha arra gondolsz, hogy a ts-es map megmaradt-e, akkor a válasz nem.
  • CattiBrie
    mi van a mapfájlokkal?
  • rroolli
    Draken Hunt

Egy ártalmatlan kis huntnak indult, aztán véletlenül végigmentünk az egész kastélyon :)

• CattiBrie
    Rajta vagyok :>

De nekem baromira nem ekkora a monitorom, hogy 2 oldalasra vehessem. :D
    Mármint, hogy két oldalon is sáv. Inkább legyen nagyobb a pékernyő.. bár nem mintha flashyről lépnék be :)
  • rroolli
    Itt egy lehetséges elrendezés a flash klienshez:

TS-en is kb így használtam és tetszett.
    A hotkeyeim az alsó ikonsávban vannak, de elrejtettem, hogy nagyobb legyen a játékablak.
    Szerintem egész kényelmes a használata, ha megszokja az ember. Ha jó lenne a "performance" még szeretném is :)
  • rroolli
    Visszarakni normál ablakba meg úgy lehet, hogy felviszem a képernyő tetejére az egeret és akkor firefox alatt megjelenik a címsor, abba bele kell kattintani és utána F11. Chrome-ban ha felviszem az egeret akkor megjelenik egy felirat és arra kell kattintani.
  • rroolli
    Teljes képernyőre lehet rakni:
    -kattints a címsorba
    -nyomj f11-et
  • rroolli
    Megy chrome alatt is. Ha szürke a gomb, frissíteni kell.
  • rroolli
    A képernyőre kattintgatós bot egy "kis" átalakítással használható flashre is. De eltelhet pár hónap, mire megcsinálják.
    Amúgy meg azt mondta cip, hogy a flash kliensnek nincs köze a botolás ellenes intézkedésekhez, ez egy teljesen független terv. És a c++ kliens is használható még beláthatatlan ideig.
  • Bobber
    persze mert akkor helyezi el a gépeden az öszes olyan kis rejtett progit amivel minden infót kiszednek rólad:)

Amúgy kíváncsi vagyok hogy a bot problémával mit kezdenek majd mert szerintem simán írják majd a botokat a flash kliensre is, sőt még lehet hogy jobban.
  • rroolli
    csak elsőre tölt sokat
  • rroolli
    oké :)
  • Bobber
    na benéztem én is a flash kliensre. Hát nem tudom nagyon szokatlan ki is léptem gyorsan mert nagyon idegen volt nekem az egész:)
  • CattiBrie
    Ne tolongjatok :P
  • rroolli
    Az inaktivitásos cucc szerintem is béna. Eredetileg úgy volt, hogy a narancssárga szövegre kellett kattintani, aztán ezt megváltoztatták arra, hogy bárhova jó kattintani a képernyőn ÉS az a kattintás már végre is lesz hajtva, tehát odagyalogol. Persze a flash korlátaiból adódóan kell ez a "click here to activate" dolog, ha mellékattint az ember, de hogy rákattintok a besötétített narancsárga feliratos képernyőre és erre már gyalogolni is kezd a karakter... valami zseniális ötlet, nemtom ki találta ki...

Amúgy flash kliens kinézetével, funkcióival nincs bajom, nekem tetszik. Hotkeyeket beállítani időbe telik, de ezt csak egyszer kell megcsinálni, cserébe egy csomó hasznos funkció van. Viszont egy kissé akadozik az egész, ami már baj. 2ghz intel dual core processzorom van, 2gb memória, úgy tűnik ez kevés neki.
  • Tygep
    Kicsit belenéztem én is a flash kliensbe, hogy ne csak az előzetes, látatlanban lévő károgásom legyen. IE alatt ugyanígy a loading képernyőn áll percekig, és nem is jut túl rajta, Safariban ment, de a chat ablakba nem tudtam gépelni, végül FF-ben sikerült kicsit kipróbálni.

Elrendezése elsőre kicsit szokatlan, bekapcsoltam a hud nézetet is, de inkább visszaváltottam a megszokottra :) Kezelése körülményesebb, főleg a spellek hotkeyre rakása, reagálása (pl táskák nyitogatása, tárgyak mozgatása) lassabb, mint a normal kliensben és kicsit furán nyitogatta meg a leölt lényeket. Nem mindig volt egyértelmű, hogy épp melyik lényt niytottam épp ki. Tygep palámmal futottam pár kört thaisban, freesként odatett. Kicsit akadozós, laggolos volt többnyire, de voltak időszakok, amikor viszont folyékonynak tűnt a mozgás.
    2.5 core2duo procit 70-80%-n pörgeti, a 4 GB memóriából 2.2 volt foglalva, mondjuk a win 7 alapból megeszik 1.6-t.

Kb ilyesmire számítottam, bár amíg próbálgattam nem omlott össze :) De huntolni nem mernék benne egy jó darabig. Elég idegesítő az inaktivitás jelzése, amikor elváltunk a böngészőről. Ráadásul, ha a játéktéren kattintunk rá, akkor automatikusan elindul oda a kari.

Szóval továbbra is az a véleményem, hogy ezt nem kellett volna, jobb lett volna natív klienseket csinálni.
  • CattiBrie
    Itt áll egy kicsit valóban.. de talán azért perceket (nálam) nem.
  • maerlyn

hagytam itt allni par percig, aztan feladtam. erre olyan buszkek?
  • rroolli
    Jah, akkor rosszul értettem :)
    Azt tudom, hogy ff-vel ment neked, de mikor mondtad, hogy megnézted megint, akkor azt hittem, hogy chrome-on tesztelted te is... Na mind1... :)
  • CattiBrie
    én ff-vel próbáltam és ment