124119
-
#118628 -
#118627 szép meg jó ez a sok újítás amit be akarnak hozni de szerintem inkább tényleg azon kéne dolgozniuk hogy stabilan menjen a kliens és az eddig jelzett hibákat orvosolni. Ezzel szemben szerintem meg se hallják a játékosok panaszait hanem mennek a saját fejük után. Ill kíváncsi lennék hogy ezeket az újításokat melyik rétegnek szánják kinek fognak kedvezni? A highlvl kariknak, a középosztálynak? Valamelyik kaszt speckó előnyben lesz a többihez képest? Szóval erre nagyon kíváncsi leszek:) -
#118626 Edron alatti démonok:
Egymás ellen harcol 2 féle démon horda, ha az egyik fajt elkezdik gyakni a playerek akkor a másik faj győzelmet arat és a főnök feljön a felszínre. Ha legyakjuk a főnököt akkor megint minden visszaáll normálba.
Port hope, tó:
Ha elég hullát dobálnak bele a vízbe, átváltozik ilyen mocsarassá és lehet benne fogni valami speckó halat. A halat valahogy át lehet változtatni ilyen eq-vá:
Ha sok halat fogtak ki, akkor a tó visszaváltozik.
Varázsló torony, Zao:
Valahol Zao délnyugati részén van egy varázslótorony...
...amiben tanyázik egy gonosz varázsló:
A gonosz varázsló portált nyitott egy másik dimenzióba, ahol ilyen fura gonosz lények vannak:
Ha öljük ezeket a lényeket, akkor gyengül a gonosz varázsló, sőt, ha eléggé legyengül, le lehet gyakni mindenféle rare lootért. A varázsló legyőzésével megszűnik a dimenziókapu is, de egy idő múlva újra felerősödik a varázsló és megint kezdődik elölről az egész.
Rookgard újítások:
A tutorial folytatódik egészen addig amíg a player eléri island of destiny-t, azaz level 8-ig. Természetesen nem kötelező, csak egy quest, amit maximum level 6-ig fel lehet venni és mindenféle mókás küldetéseken keresztül(pl tölts meg egy katapultot, hozz mintát a pókkirálynő hálójából, ments meg egy könyvet az orc nyelvről az égő könyvtárbólt és pusztíts el egy orc alagutat) a játékos hasznos dolgokat tanul meg tibiával kapcsolatban, például potionhasználat, láthatatlanság.
Néhány terület fel lett újítva és van pár új dolog is, például rookgaard orc fortress:
-
A Joco #118625 -
olattila #118624 azért jó hogy vannak botterek :P
Pl: ma lent voltam goromán a serpenteknél és szokás szerint ott volt Yaao a DI-ból és botolt egész nap de kitaláltam hogy nem akarok wastezni hanem egy kicsit profitot csinálni és elkezdtem utána menni és helyette lootolni és sikerült is 50K lootot össze szedtem mert druid és mesziről lövi a szörnyeket s amig oda fut addig rádobok 1 gp-t és fut is tovább :P
Ezért jó ha vannak botok másra nem alkalmasak :P -
#118623 hotkey cheat még csak nem is illegal, arra várni kell még 10-20 évet :/ -
#118622 Hát nem tudom..
06:59 You see Archereek Hunter (Level 190). He is a royal paladin.
06:59 You see Er xikitin (Level 156). He is a royal paladin. He is One of the Mighty Midgets.
06:59 You see Zippora (Level 148). She is an elite knight. She is Angelos of the Dies Irae.
06:59 You see Lasaruz (Level 208). He is a royal paladin. He is Phalangites of the Phalanx Eroica (Hedgehog).
06:59 You see Somine (Level 183). He is an elite knight. He is Shadow at Darkness of the Hell Patrol.
Ezeket biztos nem. -
#118621 Csak úgy mondom, hogy bekukkantottam neobot fórumra ahol van egy topik a mass ban-nak és úgy néz ki, hogy most már a neobot usereket is sikerül lekapcsolniuk. Ez az egér/billentyűzet emulálós bot, ami tavaly került "piacra" mint "láthatatlan" bot. Eddig nem is panaszkodhattak, mert cip egész idáig nem bannolt egy neobotot se, csak a régi, kliensbe turkálósakat(elfbot, ng, magebot, blackd, stb). Na jó, néhány neobotos is beszívta alkalomadtán, de csak azok, akik mellette használtak mc-t.
A visszajelzések azt mutatják, hogy nincs final warning. Akit elkaptak, azt törölték azonnal. És ezúttal nem válogattak, hogy prémis, frees, highlevel, vagy low level!
Nice
p.s.: sajnos még mindig sok olyat olvastam, hogy "5/5 account clean", "10 accounts here, 0 banned", stb... :/ -
#118620 Jun 20 2011 -
Today, 3208 Tibia accounts have been deleted for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these deletions are in vain.
Lehet ide írni, hogy konkrétan hány botter tűnt el azok közül, akiket mi ismerünk ;) -
A Joco #118619 vagy huntolsz jó keményen s rá szál egy légys elszalad a karid :)) -
A Joco #118618 szerintem az a légy egy kémkészülék volt s éppem geghackelte a rendszert,
tibiázni jó dolog, nem kell félj h kidob :D -
#118617 ez nagyon rossz :) -
#118616 lol, ha touchscrenem van és http://www.youtube.com/watch?v=rJrLTsmPDd4
akkor ez account sharing? :DDDDDD -
A Joco #118615 nem rajtam múlik de nem mindenhol van ennyi, és erősen átálósak s ha sok van akkor nagyobb az esélye h valakit legyaknak :P de én is gy jobban szeretem -
kiscipi #118614 jártam 1szer arra 1 druiddal.. megérte ;) -
#118613 Így kéne menni végig, szerintem megérné lootban, meg xp-ben is :) -
A Joco #118612 jaja de nem volt több :D
-
#118611 Az első.
Aki nem botter... -
#118610 10. vagyok :D
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?server=Secura&sort=week&page=1
-
#118609 még 1 elfért volna :) -
A Joco #118608 egy pillanat a rövid útról:D
-
#118607 Na most már ott is békák vannak, akkor tévedtem... -
#118606 Eredeti linkeket tettem be, tehát "gyárilag" imageshack-en voltak.
Itt vannak a képek: http://dev.tibiacity.org/p/404/summer_update_2011_your_actions_will_matter/
Itt is imageshack-ról nyílnak, de itt érdekesmód megnyitja őket... Szerintem SG-vel van a gond, mert azt se tölti be, amit tibia.com-ról raktam be. -
Széchényi #118605 Oh, én nem latom a képeket, megosztod valahol máshol? Imageshack egy nagyon ótvar képmegosztó hely :( -
#118604 Döglött bogár:
:D :D D: -
#118603 A teaser tartalma, nagyjából:
Lesz néhány "world quest", ami folyamatosan fut. Tehát nem is igazán world quest, csak nem tudok neki jobb nevet adni.
Például, ha elég szenet gyűjt secura(valami új helyen lesz erre lehetőség), akkor megnyílik egy új hunt hely, ahol ilyen quara szerű lényeket lehet gyakni, illetve lehet közlekedni steamboat-al thais és kazordoon között. De aztán se lehet lazsálni, mert ha a playerek nem gyaknak elég ilyen "deepling scout"-ot, akkor bezár a hunt hely és a steamboat járat és megint szenet kell gyűjteni.
Thornfire:
Venore-i elfeknél feltámadt valami Bog God akinek behódoltak az elfek, de néhány elf fellázadt ellene. A lázadó elfeket bezárták és nekünk kell kiszabadítani őket. Ha kiszabadítjuk őket, akkor felgyújtják a várost, mert tűzzel lehet kiírtani a Bog God-ot. Ha szerencsénk van, akkor idéznek egy Flaming Wolf-ot is, amit ha beterelünk valami speciális helyre, akkor Crystal Wolf lesz belőle és lehet mountolni. Aztán át lehet állni a másik oldalra és segíteni a Bog Godnak bezárni a tűzgyújtogató elfeket. Majd megint kiszabadítani őket, stb, stb... Elvileg ez a dolog is folyamatosan megy, nincs dátumhoz kötve.
The Mummy's Curse:
Van egy tomb, ahol egy fáraó sírja van, mindenféle egzotikus lénnyel körülvéve, többek között Sandstone Scorpionokkal, amiket be lehet fogni mountnak. De a bejutáshoz össze kell törni valami kancsókat, amivel felébred a fáraó. A fáraót meg kell ölni, de ahogy meghal, az Ankrahmuntól északra levő sivatagban megjelenik egy csomó gonosz lény. Az átok idővel eltűnik és újra le lehet menni ébreszteni a fáraót. -
#118602 További infók az update-ről:
"There will be more than 30 new monsters including some new boss and quest monsters. Also, there will be 10 new mounts in total. "
Magyarul: több mint 30 új lény, 10 új mount -
#118601 Csak nálam nem jelennek meg a képek? Először jó volt, aztán pár óra múlva frissítettem a fórumot és egyik kép se jelenik meg, se az imageshack-esek, se a tibia.com-os.
Persze ha rányomok, hogy "megnyitás új lapon", akkor a legkisebb gond nélkül betöltődik mind.
Ez most SG-nek a szegénysége? -
#118600 Ma már 5 percet bírtál online. :))) -
kiscipi #118599 ajj ajj tegnap kicsit megmozgattátok bennem a játszhatnékot :DD
lehet h lehet róla szó ;) -
#118598 :) -
-
#118596 -
Bravoo Tamas #118595 Eggyaltalan nem gond a pontok betartasa sot kimondottan egyetertek veluk
-
#118594 Eddig jó :D
Azt hiszem, hogy olyan nagy guild szabályzatunk nincsen, de ez van írva tibia.com-on a Pannon Guardians adatlapjához:
"Pannon Guardians is the first Hungarian guild. Most of our members know each other in real life. We don't tolerate player killing, thieving, scamming, cheating. Be polite and have fun in Tibia!"
A lényeg ebből most az, hogy a guildtagjaink nem ölnek/trappelnek másokat, nem lopnak, nem csalnak. És, ha lehet, akkor igyekszünk másokkal udvariasan viselkedni.
Ja, és még van pár íratlan szabály, ami szokássá vált. Például jó pont, ha valaki nem beszél csúnyán :D
Ha ezek betartása nem gond, akkor lehet szó meghívásról :) -
Bravoo Tamas #118593 5 eve jatszok , komolyabban most fogtam neki, ezelott jatszodtam 4-5 szerveren , a legnagyobb karakterem 27 volt de meguntam s visszaestem , ki nem allhatom a bottereket mert elveszik a jatekosoktol az elvezetet, nem botolok s nem is fogok botolni:D -
#118592 Szia!
Mióta játszol? Játszottál ezelőtt más szerveren? Ha igen, mekkora volt a legnagyobb karaktered?
Botolásról, botterekről mi a véleményed? -
Bravoo Tamas #118591 Sziasztok!
Szeretnek jelentkezni a guildba.18 eves erdelyi diak vagyok aki szeret jatszani es szeretne vegre magyarul is beszelni a tibian belul ,
A guildbol ismerem Attikkaa-t es Szechenyi -t.
Varom valaszotok .
-
#118590 "First teaser is planned for tomorrow."
:) -
Széchényi #118589