Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csatlakozni úgy tucc, hogy behozod a guild oldalát (FoD Guild linkje a kép alatt) ott lent lesz 1 login..ott bejelentkezel, majd utána megjelenik vmi olyasmi gomb ,hogy joint to guild ,vagy vmi ilyesmi..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azé még van egy kis pénzem azt feltétlen rúnára költöm!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
köszönöm szépen,õszintén szólva nem számítottam ennyire...nemtom,hogy jött ki,én olyan 10-20K körülre vártem,s több lett jóval,köce..
(monnyuk pontosan sose számoltam ki mennyi lehet)
Amúgy gratta!
Tegnap vótam a djinneknél, adtam nekik cuccokat, 1et fizet 2öt vihet akció volt, gyorsan elkapkodtak mindent..
A maradék pénzt (ami Black Jackezés után maradt 😛) elküldtem Edr..izé..Rookra 😉
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Bevezetõ - szabályzat <- ez a tibia rules..a fontosabb szabályok..ezek megszegésekor bannolhatják a karit
bevezetõ - játékszabályok <- community rules..ez is fontos, de nem bannolnak érte..
iletõleg 16 éves kor alatt legalább 3 vice leader (battlelord) beleegyezése a csatlakozásba..
/off
/off
Burt szerintem tuti nem egyedül tolja, vagy használ valamit, mert ilyen ütemben lehetetlen fejlõdni!!!
1 Alfonzo lvl 184 xp 101866053
2 Burt Simpson lvl 183 xp 98852088
3 Uncle Barry lvl 172 xp 82278602
Teccik te az 1374-ben is tuti benne vagy 😊
mindez 77801 securás kari közül (ebben nincsenek benne az elsõ szintûek, akik a mai napon 15526-an voltak)
még mielött megkérdezné vki..ezek azok a karik, amik securára lettek készítve, nem csak azok, akik ingame vannak és rendszeresen játszanak..
Vigyázz promó, jövök!!
Vigyázz promó, jövök!!
Vigyázz promó, jövök!!
Vigyázz promó, jövök!!
Vigyázz promó, jövök!!
Vigyázz promó, jövök!!
A többibõl elég ha a társaságnak van. ÉS nem árt ha körönként van,bár mondom,lehet hogy nem lesz rá szükség...
Nekünk simán volt,hogy a sakkfigurás létra,illetve a gyümölcsös is le volt eresztve azaz simán fel lehetett menni.
Egyébként nekem van sakkfigurám ha kell,meg talán a gyümölcsök is megvannak. Kókuszom nem biztos,hogy van,de majd kértek tajtól a nagy démonvadásztól :-p
lev 4x-5x-esek blokkolnak lazán 1 GS-t...
Csak annyit,hogy ha nem lureolnak,akkor nagy eséllyel nem kell GS-re ott számítani.