124119
  • Xing
    Szabadúszó vagyok
  • rroolli
    Csak az a baj az UE-vel, hogy 40 másodpercig töltődik. Addig marad a GFB. Meg arra fel kell készülni, hogy ha meglátsz egy ilyen lényt, akkor már a következő pillanatban elhúz melletted 2-3 ilyen 300+ player akkora sebességgel, hogy a légörvény amit maguk után húznak levon 2 hp-t. És persze ők is UE, SD, GFB, bármi ami öl, pénz nem számít.
    De amúgy mindig van esély rá, hogy jó időben vagy jó helyen, meg találsz 1-2 lényt eldugott helyeken. Én palával is összeszedném a ruhákat, csak inkább az a gond, hogy nincs ilyen raid. Legalábbis én még nem láttam soha. Pedig azt írja wiki, hogy félóránként, óránként van, amikor megy ez a world change. Ha tényleg lenne ilyen(mert eddig még nem volt és outfitet se láttam senkin), akkor bekempelném venoret.
  • rroolli
    Helyes :)
    Csak akkor tudlak meghívni, ha kiléptél a mostani guildedből.
  • Xing
    Szeretnék visszalépni a guildbe.
  • Xing
    Nekem ez az egyetlen ami eddig tényleg tetszik.
    UE-vel simán megszerezhető csak kár, hogy ki kell baszni a többiekkel hogy megszerezhesd.
  • rroolli
    Nekem is addig tetszett nagyon a játék, amikor még nem volt ennyi szabály, meg korlát. Csak azt kellett nézni, hogy minek mennyi az "arm", "def", meg az "atk". Esetleg hogy mennyi "oz". Nem voltak nagy bizonytalanságok, hogy melyik a jobb, meg a rosszabb cucc, vagy hogy mit kéne hordani...
  • rroolli
    Az első újabb outfit ami nekem tetszett, gondoltam hogy megszerzem, de rosszul gondoltam... Kéne várni egy bizonyos raidre venore-ban(amit én még sose láttam) ahol gondolom berespel 10-20 ilyen lény(kb 0,01 lény jut egy ottlevő playerre) és very rare-ba dobnak valami itemet, amiből egy rakást össze kell gyűjteni és leadni egy npc-nek. Másszóval esélytelen. Ezért is utáltam meg a mountokat, mert egyrészt semmire se jók, másrészt ami nekem tetszik az is ugyanilyen questhez van kötve. Elég szomorú hogy most már mindent így akarnak megoldani. Az "üssé ki 100 ape furt" megoldás sokkal kézzelfoghatóbb volt.. :/
  • Xing
    Afflicted Outfit

• Shiwo

ez millen outfit?
  • Tygep
    SZerintem, sőt sokan mások szerint is nevetséges amit csinálnak. Próbálnak más játékokból áthozni ötleteket de vhogy sikerül mindet erontani és túlbonyolítani. Ezek miatt hagytam abba én is. És a többi játék is főleg a miatt nem tetszett mert már azok is túl bonyolultak voltak az ilyen olyan talent rendszerekkel, meg hogy a karakter minden szőrszálát külön állítgathattad meg az 500 millió ölj le x lényt questek és hasonlók.

Arról nem is beszélve, hogy az x GB-s játékok esetében mire elindul, pályát vált...

A tibia ezért tetszett, Kicsi, gyors, egyszerű volt. De már itt is túlbonyolították. Hozzátenném még a spellcastereket is, hogy mit mivel érdemes lőni, milyen cuccot hova vegyen fel. Pl amikor a sorcommal kicsit water elementaloztam és ha rajta volt a buvársisak akkor simán gyakta őket, de amikor egyszer elfelejtettem feltenni, hirtelen nem értettem miért esett össze az első elementálnál :) Ez persze az én hülyeségem volt természetesen, csak nem voltam hozzászokva :)
  • rroolli
    Úgy látom inkább a kicsiknek nehezítettek, nem a nagyoknak könnyítettek. Mondjuk az a "130-tól felfele" rész valamivel jobb mint a "90-től felfele", de azért szerintem kell legalább 160-170, hogy normálisan lehessen hentelni ilyen 2000 hydrát, serpentet, stbt. Sőt, inkább 200+
    De azért örülök, hogy végre odacsaptak a kicsiknek... Ne legyen már level 30-asan 50 pontja valakinek...
    Amit még mindig nem értek: miért kellett ehhez ennyi idő? Miért kell minden elbaxásnak 3 év mire hozzányúlnak?
    Másik: miért kell mindent így megbonyolítani?
    "3 taskon lehet egyszerre dolgozni, de minden taskot csak 3-szor lehet megismételni, kivéve a 130 felettieket. 130 alatt minden level sávban max 1 rangot lehet előlépni, kivétel 50 alatt, ahol 2-t is lehet."

Csak szerintem nevetséges, hogy így bonyolítják? Annyi plusz kikötés, meg kivétel, hogy hihetetlen. Tibiát azért szerette a többség, mert egyszerű. A blessingeket is megbonyolították, aztán a cooldown groupokról ne is beszéljünk. A pvp minket nem érint, de az is egy káosz lett. Miért van az, hogy az utóbbi időben mindenhez csak úgy nyúlnak hozzá, hogy legalább 5-ször bonyolultabb legyen mint előtte?
  • Tygep
    Hm, megpiszkálják végre a killing taskokat. Az első infók alapján jónak tűnik, de félek... :)
  • Czdano
    Tibia 7.4
  • Xing
    Csak meglett (:
  • Xing

Bluetoothon.
  • rroolli
    iphone 3g + internet tethering usb-n
  • rroolli
    Hehh, 490 forintos mobil internettől nem is olyan rossz:

Igaz hogy ezzel a pinggel nem lehetne jókat hentelni poin, de ha szaraxik a rendes net(mint most), akkor egész jó alternatíva.
  • CattiBrie
    Ha valaki szeretne utalni pénzt a tibia.hu tárhely költségeire, akkor tudok adni privát üzenetben nevet és számlaszámot, amire megteheti.

Jelen pillanatban 9000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.06.17 időszakra.

Köszönöm
  • CattiBrie
    10:02 The Three Wizards send their regards! You, the people of Tibia have been chosen to take part in a unique magical contest.

Jaj, tényleg.. lemaradtam a főzőcske kvesztről.. :)
  • rroolli
    Csak ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy akkor meg mire volt jó ez az egész? Had lehessen már akárhol tolni, mert otthon úgyis felrakja az ember a sima klienst. Otthon, PC-ről minek szívni a flash qrva nagy gépigényével, meg a bizonytalanságával? Cip logic...
  • rroolli
    Oh, shit... Pedig én a vonaton akartam seggrészegre inni magam... :'(
  • Xing
    Jah, Macen is szar ... nem működik a cset és a körbeforgás.
  • CattiBrie
    Mindegy, köszönöm.. :D
    Én most küldtem.. :D
  • CattiBrie
    Egészen biztos odatalálsz..
    És bárki szívesen segít összeszedni az elkallódott vidékieket.. igen, akár én is. :)
    De amúgy ne igyál a vonaton - úgy könnyebb. :D
  • Bexter
    bug
  • CattiBrie
    Az nem GS, mit csapkodsz? :D
  • rroolli
    Ha Zuglón leszállnék, akkor talán oda tudnék találni a görbe piros X-hez... De nem biztos... :P
  • Shiwo
    signed
  • rroolli
    Na most életemben először értelmét nyerte volna a flash kliens. De nem jött össze:

"Adobe Flash Player (version 10.2.0 or higher needed)"

Ennyit a "suliban is lehet játszani" dologról :P
  • rroolli
    Nem most küldtem, csak lusta voltam írni...
  • Bexter
  • CattiBrie
    Eddig senki nem mondta, hogy érdekli és szeretne. :P
  • Xing
    Várom már ezt a Tibia talit
  • CattiBrie
    08:26 Hituta [140]: hey long time
    08:26 Hituta [140]: :)

pedig csak beugrottam :)
  • CattiBrie
    08:23 Naji: Very well. You have transferred 5500 gold to Saiax the Paladin.

:D
  • CattiBrie
    De bizony :)

megközelítés:
    Hungária körút - Egressy u. sarka
    Nem messze a Keletitől :)

• Noodlee
    Érdekes, hogy ilyen lehetőségek vannak náluk, nem gondoltam, hogy a Hungárián van :)
  • Noodlee
    Dead Islandot tolom :)
  • rroolli
    Ja, akkor azt vágom :D Játszottunk olyat régen, csak lábtengónak hívták nálunk.
  • Gyudron
    Rég láttalak online, ezek szerint már rendet raktál a depóban ?