Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
az elõbb melléfagyott a word 😄

de úgy, hogy a ff-nek semmi baja és filmet néztem benne 😄

[/spam]™

CattiBrie
hát ezt nem tudom megnézni mert fél órája nem kapok szót 😄

[/spam]™

a grafika beállításoknál nem állítódott el véletlenül az advenced-ben? esetleg valami más graphic engine?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

CattiBrie
nekem fagy a tibia kliensem

rettenetesen
háromszor indítottam el, hogy egyszer elinduljon

a jelszó begépelése 1 sec helyett 6 volt...

[/spam]™

CattiBrie
de úgy nem vicces 😛

[/spam]™

köszi! neked is kellemes szórakozást (gondolom nem a bányába mész le és azért nem lesz neted!) 😊)))

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Sziasztok

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok így elõre is, mert nem leszek 1 hétig nett közelbe 😊
A Csajoknak sok locsolót a fiuknak meg sok locsolást, rengeteg piros tojást/kevés pálinkát 😛

viszont ha már ilyen "informatív" a server log....lehetne csinálni olyat ami kielemzi a körülöttem lévõ játékosok és pl. csata közben a szörnyek DPS-ét!! én kíváncsi lennék rá... a traget dummynál szívesen elemezgetném 😊 de pl. a hela per second-ot is hogy a druidák mennyire hatékonyak! nem nagy dolog szerintem megcsinálni. bár én nem tudnám. 😞

ott volt a hozzászólásom végén:
Válasz 'rroolli' üzenetére (#117944)

😊

CattiBrie
eladó slot?

[/spam]™

én is erre gondoltam! a knight-ok mi másra használhatnák most azt a slotot...ha van valakinek eladó akkor én vevõ lennék rá! 😊

rá kellene keresni a nevekre, hogy mennyit fejlõdtek azóta... 😊

nagyon jó!!! döglött kutya, tábla, csatornafedõ, tûz, gold coin retró!!! semmit sem változott! 😊

na nem sikerült pánikot csinálnom 😊 gondoltam beírom azután elmegyek dolgozni...mire visszaérek többen felvágják ereiket 😊

rroolli
Legjobb ami odarakható lesz, az a frozen starlight... Vajon sokan akarnak majd venni patch után? 😊

CattiBrie
És az új Tibia!

😄

[/spam]™

CattiBrie
Eddig 100 karakterbõl 95 használta azt a slotot, most 100-ból 1 fogja.

[/spam]™

királyság, mert a potis zsákom ott tartom a nyilas spoton... 😊)

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Ott marad amíg ki nem veszed.
Teszt szerveren is így volt, nem hinném hogy másképp lenne.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

CattiBrie
Vagy már mindenki online? :$

[/spam]™

CattiBrie
Tegyék meg tétjeiket...

Szerintem egy órán belül mehetünk. 😊

[/spam]™

rroolli
Mindenesetre tegnap este teszt céllal telepakoltam a sorcom inventory-ját mindenféle "nem odavaló" itemekkel... Úgyhogy nemsokára kiderül hogy oldják meg 😄

rroolli
Én inkább arra tippelnék, hogy nem fog semmi történni az itemekkel amik "rossz slotban vannak". Viszont ha elveszed onnan, akkor nem lehet majd visszarakni.
Mint ahogy a lovagos cuccok is fent maradtak a spellcastereken(természetesen nem védtek annyit, mint kéne), de ha levették, akkor már lehetett visszarakni.

Azért elég durva lenne, hogy 1-2 év retire után visszajön valaki tibiázni, soft boots az arrow slotban... és ahogy belép, azonnal kidobja alá a földre, vagy eltûnik... na nee...

CsikiAndriss
4-5 napja ki volt jelentve hogy ma UPDATE lessz 😊

CattiBrie
volt ilyen infó?
nem láttam

most az egész a blikk vagy csak a zárójeles.. vagy mi van? 😛

[/spam]™

CattiBrie
😊))

[/spam]™

patch...most lesz a slot korlátozás hogy csak a fentibe lehet zsákot tenni. remélem olvastátok hogy kilog elõtt tegye mindenki a felsõbe a cuccot mert a belognál ledobja a cuccot a földre (jobb esetben ott lesz rosszabban azonnal törli a szerver)ami az alsó slotban volt!!!??? (blikk.tibia.hu)

ez annak az eredménye h nem huntolsz eleget 😛

rroolli
Mennyivel jobb lenne 1 lövéssel 5 bat... 😊

CattiBrie
5 lövés egy bat..

[/spam]™

CattiBrie
Azt mondja Teiran, hogy tervezi, hogy a nyáron jön Budapestre! 😊

[/spam]™

rroolli
Engem egybõl megprivizett amikor beléptem. De szinte mindig megpriviznek ilyen hülyeséggel, amikor benézek tibiába... Már el se tudnám képzelni a játékot ezek nélkül.

CattiBrie
Help

23:23 Catti-bia <174>: Be careful of Wedeer <2>, he is NOT a Cipsoft member!
23:30 Holly mouse <43>: Thank you for the warning^^

hm 😊
remélem, tényleg hasznos

de lehet, hogy így is késõ és már sokakat átvert a hülyegyerek
bannoláshoz úgy is legalább egy nap kell (a 3 hónap is legalább egy nap) és egyszerre szédíthet akár 50 játékost, amibõl lehet, hogy 10 beveszi :/

[/spam]&#8482;

CattiBrie
szõrös nyuszitappancs 😊)

[/spam]&#8482;

15:20 Congratulations! You earned the achievement "Snowbunny".

hehe

Bobber
hehe
hát kb annyit is érnek mint egy baba

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
A GM-eket eltették láb alól -> babává változtatták õket

CattiBrie

10:45 You see a gamemaster doll.
You are too far away to read it.

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

rroolli
úúúú

CattiBrie
Azt hiszem, kevesebbet kéne aludnom 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie

[/spam]&#8482;

<#eljen>

&#63743;

Shiwo
signed <#hehe>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rroolli
Következõ újítás az lesz, hogy a paladinok distance skillje visszacsökken 10-re 😄 Mert a paladin kaszt egyik játékban se távolharcos, így tibiában is meg kell változtatni, hogy ne legyen bonyolult a kezdõk számára 😄

rroolli
Igen, ez így szívás... Azért csinálják ezt, hogy az "újaknak" logikusabb és érthetõbb legyen(legyen több prémis).

Egyébként össze lehetne számolni, hogy mik azok a tulajdonságok, amikben a tibia más mint a többi mmorpg. Ezekbõl a dolgokból az utóbbi idõben minden patch/update elvesz egyet-kettõt.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen ütemben haladva mi lesz pár év múlva... Valami tök más játék, mint amit megszerettünk. (az új játékosokat meg baxhatják, mert az átlagember 2011-ben csak azt nézi, hogy "ez egy 2d xar" és nem érdekli, hogy mit lehet rakni az arrow slotba)

maerlyn
ez igy szivas - runakat nem lehet majd kezbevenni peldaul? nyilas slotban meg a masodlagos bp-m tartom olyan dolgokkal, amik mindig nalam kell legyenek (kotel, aso, csakany, stb.)

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

CattiBrie
Szülinapod lesz? 😊

[/spam]&#8482;

Nekem van még 144 nap Prémem, s ha minden igaz nemsokára kapok még 3 hónapot 😄.

rroolli
Még azt is írták, hogy tervben van a bot-reportolás mennyiségi korlátainak megszüntetése. Erre egy szellemes válasz fórumon:

"Good to see the limit for reporting botters will be removed, though I have to say I have stopped reported botters a couple of months ago seeing as none of the ones I reported ever got banned or deleted I found it a waste of time."

Azaz jó látni, hogy megszûnnek a korlátok, bár már néhány hónapja feladta az illetõ a reportolgatást, mert soha egyik bottert se bannolták akit reportolt, így idõpocsékolásnak találta.