124119
  • Xing
    A rangot megköszönném.
    Bár a New Hope is aranyos :D
  • Xing
    Én is tervezek prémit de majd csak aznap akarom megvenni amikor először lesz időm pár órát játszani.

Ez csak FYI :D
  • CattiBrie
    Amennyi tag van és amennyi lehetséges leader van.. ha nem szeretnél az lenni - meg lejár a prémid.. - szerintem előtte tedd meg Gyudot. Úgy is ő(k) kezdte(ék) az egészet. :)

Mármint amúgy nekem teljesen mindegy, ki a mostani prémisek közül a leader, csak mondtam egy valamit.

És kérlek, Arcort rakd valami über-top sorc rank-ba. :)

Ja, és kérlek Teccikerteni-t tedd meg még vice-nak.
    If prém, than vice.. :)
    ..de azért ne legyünk High Guard guild :)
  • rroolli
    Tygepet beraktam Vice-nak.
    Az a helyzet, hogy összesen van 6 prémis tagunk a pg-ben, és ebből 2 én vagyok. Szóval elég rosszul állunk.
    14 nap múlva lejár az egyik accountom prémije és nem akarom meghosszabbítani.

Másfelől sajnos úgy alakulnak a dolgok, hogy nem tudok sokat játszani. Szar net, kevés idő, kevés kedv, stb... Szóval mielőtt egyesek elkezdenének fújjogni a hátam mögött hogy milyen xar leader vagyok, szívesen átpasszolnám valakinek a rangot, aki többet van online, vagy rangidősebb mint én, vagy akit jónak látnak a tagok.
  • rroolli
    Ha facebook chat van, akkor már "lájkolni" is lehessen :D
  • Tygep
    Biztos van ennek is vmi gyakorlati haszna, de nekem még soha nem volt ilyesmire szükségem :)
  • Tygep
    Szuper, nem tudtam mi hiányzott :) Nemrég vmi chat ablakot vagy mit is bedobált minden forumoldalhoz, de azt a beállításoknál sikerült kiiktatni. Ahogy nézem ezt nem lehet :)
  • Tygep
    Kakaót és kekszet :)
  • Tygep
    Már 10-kor van a save :)
  • CattiBrie
    Mostantól meg lehet jelölni a hozzászólást, hogy az hasznos volt-e számodra.. illetve jön még vele néhány új fícsör..

Bővebb információ: Mi kellene az SG-nek?
    Konkrét leírás: 18695-as komment
  • Xing
    Nálam múzli ment. Egy kávé is lecsúszott volna de nincs itthon :(
  • CattiBrie
    szen'vics :)
    meg kávé :)

Ingame még semmit :)))
  • Xing
    Ki mit reggelizett?
  • Xing
    Mik ezek?
  • CattiBrie
    nagyon helyes.. be is lépek.. ja, 9 óra :D
  • CattiBrie
    ezekről a csillag meg behajtani tilosról jut eszembe, hogy ezt a kommentet (#119243) múltkor pont lájkolni akartam :D
  • Xing
    c-c-c-combo breaker :D
  • A Joco
  • Shiwo
    :)
  • Tygep
    Most megint aktív leszek egy kicsit, egyelőre egy hónap prémet vettem, de fizu után veszek még 3-t év végéig. Megjött a kedvem a játékhoz :)
  • Tygep
    Mondjuk ez csak kisebb update volt, kevés újdonsággal. De azért akkor is kicsit kevés ez a 3-4 komment :)

A leglátványosabb változás a grizzly task módosítása volt. Csökkentek a leölendő lények számai és bővültek az ölhető lények fajtái. Meg az elérhető rangokat szintekhez kötötték. Valamint egyszerre 3-t lehet párhuzamosan vinni. Pl én felvettem hydrát (650 kell), medusát (500 kell) és serpent spawnt (800 kell). Azt nem tudom még melyikért hány pontot ad a végén, a pontozás is változott.
  • CattiBrie
    Ha valaki szeretne utalni pénzt a tibia.hu tárhely költségeire, akkor tudok adni privát üzenetben nevet és számlaszámot, amire megteheti.

Jelen pillanatban 4000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.06.17 időszakra.
    Ehhez hozzájön szeptember 17-ig plusz 3000 forint (1000/hó).

Tehát:
    Jelen pillanatban 7000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.09.17 időszakra.

Köszönöm
  • CattiBrie
    Hű, három frees van vice-nak.. le velük! :P

Prémiseket fel!

Firi meg gondolom még mindig csalja a guildet..
  • Xing
    PG is currently active, but has too few vice leaders.
    It will be disbanded on Oct 10 2011 if there are still less than four vice leaders then.

Tygepet javaslom Truthful Guardiannak.
  • CattiBrie
    Kis kíváncsi :))
  • Bobber
    már nem hozza úgy lázba az embereket az up se:)
    régen mindig találgattuk hogy mit javítanak, mostanában meg sajna azt találgatjuk hogy mit rontanak el:)
    Na meg mivel elég sok ember visszavonult így nem is nagyon van aki tesztelje a dolgot:)
    de azért ha valami okos infó van az jöhet:)
  • CattiBrie
    heh, jah, lol

:)
  • Xing
    2 új üzenet, már az updatek sem a régiek :p
  • CattiBrie
    :))))
  • CattiBrie
    fb

Tibia

Today, this year's autumn patch will be released. Therefore, all game worlds as well as the website will be offline from 10:00 CEST up to 14:00 CEST approximately. Stay tuned!
  • CattiBrie
    urráj :)
  • Xing
    Downtime Due to Autumn Patch
  • CattiBrie
    Sep 26 2011 - Testservers end.
    Dear Players, the testservers for the Autumn Patch 2011 will end today at 8:00 CEST.
  • Tygep
    Köszönöm és grat a vizsgához. NKH-hoz volt szerencsém nekem is egy utánfutóval kapcsolatban kekeckedtek az átírásnál... :)
  • CattiBrie
    És talira? :)
  • taj
    Boldog Születésnapot Tygep!

-----------------

Ha volna két életem...az egyikben jönnék :-p
    (Bár jó úton haladok, holnap is két helyen leszek egyszerre, még nem tudom, melyiket kell beírnom a jelenléti ívre :-p)

-----------------

Arcor: olvasva, hogy MAC-en szarakodó tibia kliensről írsz, egyből felmerült bennem a kérdés, hogy mi a @#&%!-ért nem szóltál, hogy bankot akarsz robbantani, és kell valaki, aki cipeli neked a zsákokat?!?! :-p

-----------------

hivatalosan is "inland water sport and recreational boat skipper of European inland waters", vagy valami ilyesmi lettem, de ilyen szívatós vizsgám még az állami oktatásban se volt soha, rühellem az NKH-t :-p most kellene eladnom valaki MAC-jét, hogy legyen miből hajót bérelni :-p
  • A Joco
    én is szeretnék valami életet csak kicsit most kevés az idő, manapság még firivel a démnozoás sem megy me firi nem igen ér rá.... kezdem unni a gamet egyedűl.
  • CattiBrie
    Én vitrinbe teszem a karakteremet.. ja, most is ott van. :))
  • Xing
    Nekem olyan szarok a skilljeim, hogy valószínüleg bevállalósabb leszek ha visszatérek :D
  • CattiBrie
    Nem is csinálnám élesbe. :))