Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

19:07 Shiwo: felteszem tibia-topcba 😊
19:07 Shiwo: csak relogoltam és Ltünt..
19:08 Shiwo: HÁÁLÓÓÓ
19:08 Kalap urfi: igen?
19:08 Shiwo: olvasd vissza
19:08 Kalap urfi: mit is?
19:08 Shiwo: amire mondtátok hogy lehet moszuke
19:08 Kalap urfi: jah a zt setinelest?
19:09 Shiwo: amit 5 perce másoltam be sg-rõ
19:09 Bebbye: Kaz fenti kijáratánál vigyázzon mindenki mert sok a noob pk-s odafenn
19:09 Shiwo: Bob plz...hátha te érdet ,amit kérek...
19:10 Shiwo: vagy valaki, de nézzétek má vissza mit másoltam be vagy 5 perce ....
19:10 Shiwo: vmi olyasmi volt, hog yvmi hüle kérdezte sg-chanelen, hogy itt mindenki tibiázik-e
19:17 Shiwo: HALÓÓÓ
19:17 Shiwo: ITT MINDENKI HÜLYE ???
chanel closed...<#falbav>#falbav><#gunyos1>#gunyos1><#duma>#duma>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy ennyi erõvel te is segíthetnél neki, prémi vagy...
Secura, Hungaryai emberke:
valaki tud nekem segíteni a Tibiában? az a helyzet h a legjobb barátomnak nemrég volt a szülinapja ésszeretnék venni neki egy házat csak az a baj h én nem vok prémis 😞...nem tom van e köztetek olyan aki segítene nekem,h a Titániaiszereveren Venoreban vesz egy házat amibe beírja: Magyar mukesz-t(neki volt a szülinapja)Sihv-et és Electronic Joker-t...tokadni rá 10.6k-t és a havi lakbért is én fizetném és nan örülnék ha valaki tudna segíteni mer így miinden vágya teljesülne neki
Paupers Palace, Flat 12, 13 sqm, auctioned (1006 gold; 3 days left)
24 óra múlva már õ is tud ide írni a fórumra
[/spam]™
[/spam]™
legfeljebb nem válaszolok😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Thou art a very pleasant little rabbit.
itt akárhányszor beírtam, hogy szóljatok Kis Imrének ingame, mert hazamegyek hétvégére, sose szólt senki neki, és most már meg se próbálom inkább, viszont ha lenne egy nem szétspammelt tematikus fórum, oda azért talán azok is benéznének, akik ezt nem olvassák a szpem miatt
nézzétek meg
DFTBA ಠ_ಠ
12:29 Czdano Paladino: itt az sg..
12:30 Shiwo: csak ott ha felteszel 1 kérdést, néha 2 óra alatt elszpemmelik
12:30 Shiwo: és nem tom hányan néznek vissza 200 beszólást
12:31 Shiwo: jah, meg SG-n 1,5 év alatt 66 000 hozzászólás érkezett...100 000-né törlik a topicot...
12:33 Shiwo: szval akko fórum-ügybe : legyen / ne legyen
12:33 Czdano Paladino: ne legyen
12:34 Pathfinder of Brancs: legyen
12:36 Frank de Sto: sztem jó ötlet az altopicos dolog
12:38 Heux: legyen
12:45 Farkaslovas: akkor legyen!
12:45 Sarkanyolo: nekem mind1 én nem fórumozok
Doa : felõlem lehet
további szavazatokat várok ingém vagy fórumon...
0-? gp, scroll, bag, lamp, staff, bread, life crystal, brown flask, leather armor, ankh DARK MONK akkor elirták monk mégse dob

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Annyi az új pléjer, hogy nem tudtam ki a ftököm ez a júzer 😄DD
rohadék betyárok
http://www.lohere.net - a MagyarChan
De hát nem is ide híttuk !!!