Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ha 18 óránál több napok vannak egymás után, az már elég gyanús... Az azt jelentené, hogy >6 órát alszik és egész nap gép elõtt van.
De felõlem akkor is lehet botter, ha egy nap csak 8 órát van online...
De felõlem akkor is lehet botter, ha egy nap csak 8 órát van online...
Akkor különbözõ idõzónákból kell használni az accot, vagy úgy, hogy az egyik éjszakai mûszakos 😄
Jééééé 😄
http://www.tibianews.net/component/content/article/56-ocera/1667-powerabuse-going-on-in-ocera.html
http://www.tibianews.net/component/content/article/56-ocera/1667-powerabuse-going-on-in-ocera.html
De gyõzzetek meg.. véleményem szerint két - fõleg három - egymás utáni narancssárga nap az csít.
[/spam]™
Ha én poénból szeretnék szerezni - gondolom csapatban, mert egedül unalmas - egy piros napot a psk-n, akkor 9-kor belép, éjszaka fent marad.. huntol, bármi.. majd másnap reggel 9-kor bedõlök az ágyba úgy, hogy ki nem kelek délutánig.. na de mondjuk erõt veszek magamon és már 13-kor felkelek, ez akkor 4 óra kiesés. Utána mondjuk van erõm a Tibia elé ülni.. de hogy én este 22 körül elhúzok aludni az is biztos. Ami azt jelenti, hogy ha mindent megtettem, akkor van egy piros napom, majd utána egy zöld nap, legfeljebb 8-9 online töltött órával.
[/spam]™
Nem csak azt figyelem, hogy egyszer 23 órát online lenni.. az mondjuk reggel 9kor belépek és éjszakai hunt.. bár nálunk valahogy sose tartott 6ig.. De ha másnap megint fent van 18 órát az azért kicsit gyanús!
[/spam]™
nem feltétlen. Csak lehet hogy nála a nap az 24óra meg egy éjszaka.
Amúgy unokahugomon is elhasaltam amikor valameik este még 8kor kezdett el kv-zni mert tanulnia kellet a vizsgáira és nem aludt az éjszaka. Bár szerintem ez a legnagyobb baromság.
Amúgy unokahugomon is elhasaltam amikor valameik este még 8kor kezdett el kv-zni mert tanulnia kellet a vizsgáira és nem aludt az éjszaka. Bár szerintem ez a legnagyobb baromság.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Hm.. eddig úgy gondoltam, hogy Billy Paul nem botter... (botter, csíter ugyanaz)
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Billy+Paul
De úgy látszik mégis:
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Billy+Paul
De úgy látszik mégis:
[/spam]™
gratulálok. stílusos 😊
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Grat<#taps>#taps>
Nekem se kell pontos dátum, nem is kérdeztem... Mindent átnyálaztam, az összes official reply-t, az összes test boardot és sehol semmi erre utaló nem volt. Na jó, talán a "welcome to the test" topikban a 4. hozzászólás: "In this phase, the flash client does not support the import and export of settings." De ebben szó sincs mapról, ezért is kérdeztem meg konkrétan...
150 mega free space kell a mapoknak, szóval nem hiszem, hogy sokkal tömörítettebb lenne, mint az eredeti.
150 mega free space kell a mapoknak, szóval nem hiszem, hogy sokkal tömörítettebb lenne, mint az eredeti.
De az nem is kell.. mármint pontos dátum, hogy mikor.. csak elég lett volna úgy válaszolni, hogy lesz, nem?
És tényleg mindent átnyálaztál és errõl még nem volt szó? Mert tényleg furcsa.. meg a válaszból úgy tûnik, hogy ez nyilvánvaló.
Kérdezd vissza, hogy most hol tárolja a mapokat. Nem néztem utána, el sem kezdtem keresni, de érdekelne. 😊 Azért fura, mert ha a gépemen tárolja, akkor ahogy eddig.. meg lenne oldva az import.. de mondjuk gondolom más formátumban tárolja.. mondjuk tömörítve. 😊
És tényleg mindent átnyálaztál és errõl még nem volt szó? Mert tényleg furcsa.. meg a válaszból úgy tûnik, hogy ez nyilvánvaló.
Kérdezd vissza, hogy most hol tárolja a mapokat. Nem néztem utána, el sem kezdtem keresni, de érdekelne. 😊 Azért fura, mert ha a gépemen tárolja, akkor ahogy eddig.. meg lenne oldva az import.. de mondjuk gondolom más formátumban tárolja.. mondjuk tömörítve. 😊
[/spam]™
Opera
• nem új ablakban nyílt meg, hanem csak új fülön
• 50 FPS
• két egymás utáni kattintásra helyi menü jön elõ
• jobb kattintásra a flash menü
• nem új ablakban nyílt meg, hanem csak új fülön
• 50 FPS
• két egymás utáni kattintásra helyi menü jön elõ
• jobb kattintásra a flash menü
[/spam]™
Nem a pk-tól félünk, hanem hogy nem tudok rendesen avalanchézni, mert sebzem Jocót, meg ha valaki besétál a képbe, akkor koponyát kapok és nem mehetek pz-be...
😊 kellet e poti
10:29 Channel participants: Firilio, Vihar, Magic Joco.
10:39 Magic Joco has left the channel.
10:39 Jocoka has entered the channel.
10:40 Jocoka has left the channel.
10:40 Magic Joco has entered the channel.
11:57 Magic Joco has left the channel.
11:58 Jocoka has entered the channel.
12:10 Jocoka has left the channel.
12:10 Magic Joco has entered the channel.
12:11 Magic Joco has left the channel.
12:11 Jocoka has entered the channel.
Egész nap ki-be járkál. 😊
10:39 Magic Joco has left the channel.
10:39 Jocoka has entered the channel.
10:40 Jocoka has left the channel.
10:40 Magic Joco has entered the channel.
11:57 Magic Joco has left the channel.
11:58 Jocoka has entered the channel.
12:10 Jocoka has left the channel.
12:10 Magic Joco has entered the channel.
12:11 Magic Joco has left the channel.
12:11 Jocoka has entered the channel.
Egész nap ki-be járkál. 😊
[/spam]™
Whoop, mindegy, vettem másikat olcsón. 😄
Na,valaki mondja meg, hogy hóó van mati, mert még mindig nem láttam sehol. :<