Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
14:58 The power of Devovorga has risen again.
Be kell lépni legalább egy portálba és akkor az event végén lesz jó reward 😄 Aki teheti, ne szalassza el a lehetõséget. Több karival is lehet, freesen is 😊
Apropo megegysyer syolok hogy rakjatok be valakit hejetem vice leadernek mert nem hiszem tudok hosszabitani premit es kb 5-6 nap es lejar. Foleg most nem tudok hosszabitani mert ma este mar utazom Daniaba es csak 11-dike utan jovok haza.
Ja es lehet hogy Buda Pesten megszalunk egy ejszakat holnap 😛 vagy hazafele is lehet csak azt nem tudom miikor erunk oda szal ha ugy van jo lenne egy tali mar vegre 😛
Na jo jatekot sziasztok
60-as druidommal már 22 pontom van, pedig csak pár napot játszottam vele és azt is csak "másodkari" szinten...
Engem achievement most abszolút nem érdekel, esetleg annyi, hogy elteszek 1-2 itemet, amit amúgy kidobnék. Mountot se használok, addig izgatott amíg azt hittem hogy praktikus, de dísznek nem kell egyik se 😊
Ezt ugye nem a pala karakterrel mondtad? 😛
De továbbra is fenntartom, hogy ezzel a sok achievementtel, world eventtel nagyon elrontották a játékot nálam. A flash kliens helyett meg írhattak volna natív klienst inkább. És továbbra is szar, unfair a killing task 😊 Meg a mountok is nagoyn nehezen szerezhetõek be, legalábbis a többsége, ahhoz képest meg nem nyújtanak semmi pluszt.
[/spam]™
Ez mondjuk nem újdonság, már legalább 1 éve ez a helyzet. Azóta csak annyi változott, hogy Cattinak lejárt a prémije, illetve a korábbi vice-leaderek többségének a prémijére se lehetett alapozni a guildet. Így a megmarad prémis és megbízható tagjaink közül szinte mindenki feljött a ranglétra tetejére, hogy stabilabban álljon a guild.
Tygep rangját beállítottam a régire, bár neki is inkább az Aged járna. Sajnos legutóbb azt mondta, hogy továbbra is csalódott a játékban és nincs kedve visszatértni...
Azért remélem fognak még megjelenni régi, megbízható emberek. Még mielõtt az utolsó prémis tagunk is letenné a lantot és feloszlana a guild... Nekem is változó a szabadidõm, ha vége a nyári programoknak, albérletkeresésnek és a kurzusfelvételnek, akkor talán beáll valami rendszer az életemben és jut majd idõ ide is.
Az utóbbi idõszakban összesen 9000 forint érkezett. Köszönöm mindenkinek!
Így jelen pillanatban 9000 forinttal tartozunk a 2009.12.17 - 2011.06.17 idõszakra.
Továbbra is él, ha valaki szeretne utalni pénzt a tibia.hu tárhely költségeire, akkor tudok adni privát üzenetben nevet és számlaszámot, amire megteheti.
Köszönöm!
A tárhely ára havi 1000 forint, ami az összes Tibiás között oszlik szét.. azaz kevesebb mint 100 forint havonta egy-egy emberkétõl.
Ez csak a tárhely költsége, a domaint nem számolom, azt én lerendeztem áprilisban (1900 HUF).
[/spam]™


(holnap vizsgázok, fosok, ilyenkor relaxáció gyanánt átváltok néha sg-re, azért ugrik meg a hozzászólásaim száma 😄)
Thou art a very pleasant little rabbit.
Rászántam magam, hogy feltegyek egy Wint a gépemre ezzel együtt járt hogy benéztem Tibiába.
Meglepõdve tapasztaltam, hogy 2008-ból visszaküldtem magamnak a yalahari házamból eltûnt cuccokat

Amúgy volt online mindegyik, ha a magyar oldalon nem is látod 😊
hacker!!!!4
:-p
köszi Zak, majd szólok, ha véletlenül kell :-p
(Máténak végül is igaza volt abban, hogyha kidob a nõd, és magad alatt vagy, akkor fél év tibia még mindig kevésbé ártalmas, mint egy fél éves önpusztítás, úgyhogy ezzel az indokkal le is beszélt a karim törlésérõl, amit egyébként tuti legyalultam volna, hogy kísértésbe se eshessek)
szval d-shield, d-helmet, steel boots, dsm
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
08:48 Zagpil Nastandiril <8>8>: AMAZING!!!!!!!!!! REALLY CHEAP GOLD!! 10K= 0,6 EUR! --------- >> WWW.XXXXX.COM <<-------- FAST WT PVP USA › NON PVP EUR 1:1 CHECK OUR DISCOUNT SYSTEM //// WE ARE ONE YEAR WITH YOU --------- >> WWW.XXXXX.COM <<--------
08:48 Anney Mitalia <8>8>: POTRZEBUJESZ ZLOTA? ZAPLAC SMSEM, TELEFONEM STACJONARNYM, KARTA, PRZELEWEM ONLINE, NA POCZCIE, W ZABCE. SERWIS TIBIAN.EU DOSTARCZA W 5 MINUT, WIELE PROMOCJI, SYSTEM BONUSOW, KONKURSY. WEJDZ: HTTP://XXXXX.EU
(bár most fejbõl nem tom, hogy mi is van rajta, de nem olyan rossz cucc, még ha nem is a legjobb)
(demon helmetet csak azért nem kunyizom el, mert jó könnyû, és biztos elfér valamelyik spellcastereden :-p)
új armorokat és helmeteket nem ismerem, de ha kaptál dsm-nél vagy rh-nál jobbat, és többet is, akkor azért is hálás lennék :-p
de ha meg akarod tartani dísznek õket, vagy használatra (soulozni pl. a kardot), akkor se lesz egy szavam se, mert lehet, hogy én se fogom az életben használni már, a nyavalya tudja, hogy mit hoz a sors :-p
Nagyon durva, hogy nem érték neki a zao helm, demon helm, magic sword, stb!

Érdemes ránézni, hogy mik azok, amik nem kellettek az emberünknek. Ez csak bár PB azokból, amit összeszedtem...

De szerintem 100-at kérek. 😊
Az olyan kerek. 😊
[/spam]™
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX