124119
  • taj
    csak ha anális, és te leszel alul
    helyettem pedig Gino és Kenyőcs ugrik be
  • CattiBrie
    20:09 Your last visit in Tibia: 09. Apr 2012 17:58:34 CEST.

hehe :)
  • Moszuke
    OMFG!

http://forum.goregrish.com/threads/gabriel-kuhn-killed-over-the-tibia-game.2294/

Na ez nagyon állat aki ezt tette! Én baszki tudok palit aki már el ad vagy 500k-t vagy 10 euró ért, ez meg bazdmeg ölt 20k-ért?
  • CattiBrie
    boldog szülinapot Ram :*
  • Czdano
    Hát ez..erre nincsenek szavak. És ha belegondoltok 20k-t nem nehéz összefarmolni, még azt se lehet mondani hogy több év munkája veszett kárba (még akkor is bebaszna ez az egész)

Nem tudom mit érezhet a halott fiú anyja, és a tettes anyja..kajak nem tudok erre mit írni..ez nem retardáltság, nem függőség, ez már valami más amit nem lehet megfogalmazni...félelmetes és szomorú....
  • Xing
    Nem akarom elhinni hogy 16 évig semmi előjele nem volt annak, hogy Daniel ekkora egy állat. Mégis vajon hány ilyen ember van aki ilyet képes csinálni?!
    Pár másodpercig bírtam nézni a kissrác arcát ő meg még pakolgatni akarta a darabokat...

Zak töröld légyszi majd az előző két kommentemet thx.
  • Aquir
    csak keress rá a nevekre   (eredeti forrást portugál nyelven keress)
  • Czdano
    Eredeti forrásból kaphatunk linket?

Amúgy megint ezen fognak lovagolni hogy erőszakossá tesz az összes játék -_-
  • Aquir
    O_O

Brazil, July 23, 2007
    "12 year old Gabriel Kuhn was friends with 16 year old Daniel Petry. Both were fans of MMORPG computer game called Tibia. Gabriel Kuhn wanted to progress in his game but he was short on game money so he asked his buddy Daniel Petry if he could borrow 20,000 Tibia money from his account. Daniel transferred requested funds to Gabriel’s account but wanted it back later on. This is where it gets pretty messed up.
    Gabriel Kuhn failed to transfer the Tibia funds back to Daniel Petry’s account and that got Daniel upset so much, he stormed Gabriel’s house and killed his friend by strangling him to death. He wanted to hide the body in the attic, but being 1,8 meters above ground, this wasn’t an easy task. Determined to conceal the murder, Daniel took a knife and a hacksaw and sawed Gabriel’s legs off to make him weigh less. But then… Gabe’s mom returned back home to find her 12 year old son dead and with legs cut off."

A véres képeket inkább nem linkelem.

• Aquir
    5 évvel a Tibia megszületése előtt :)

• Aquir
    A világ közepén, Kazordoonban bulit csapunk :P
  • Xing
    :D
  • Xing
    Együtt egy közös majális? :D
  • rroolli
    Na most azt írja, hogy május 6-án oszlik fel a guild.
  • CattiBrie
    van egy-két idegen lény :)
  • maerlyn
    nyilvan orsi :)
  • CattiBrie

There are many bosses in Tibia... so what's your favourite one?

• CattiBrie
    az jól megy a mlvl 72-höz .D
  • maerlyn
    13:01 You advanced to sword fighting level 71.
  • CattiBrie
    na látod, ezek kedvcsináló kommentek :))
  • Aquir
    Jézusom, az egy kis agymunka volt, hogy megtaláljam merre kell menni hogy beszéljek Hagorral. Klikk a térképre, hát elég fun lekövetni őhozzá az útvonalat. Régen a desert dungeonnak csak a rövidített változatát csináltuk, úgyhogy a kibővített részét majd megcsinálom, ha találok valakit hozzá :)
  • Aquir
    na hol van vízesés a tetőn?:)

• Aquir
    a lvl 71 pala backpacksystem...

nem akarok minden városban teljesen más depót, ezért kísérleti jellegből dokumentáltam (hogy aztán következetesebb legyek) :)
    nem tudatosan építkeztem a kezdetektől, ezért csak érdekességnek rakom be, hátha másnak érdekes lehet:)
    más is berakhatja milyen a depója :)

• Aquir
    pedig rendesen dobál vékonyabb hunting speareket is decens távolságból:)
  • CattiBrie
    azt hiszem, nem nézem végig :)
  • Aquir
    hát igen, a spear... :D

• CattiBrie
    hát ez kiderült .D
  • CattiBrie
    Az egy akkori cikk volt, amikor bejött az, hogy érték a spear. Nem tudom már mikor is volt az. Akkor kezdett el törni. Azelőtt meg elég értéktelen volt mert eldobódott. Na, szóval akkor íródott az a cikk, de nem tudom mennyire van aktualitása. Viszont a logóm sem véletlenül az, ami. :)
  • Aquir
    nemtom, ált. ha inkonzisztenciát detektálok, csak leírok egy tényt, hátha kiderül vmi :D
  • Aquir
    hát nemtudom, nem láttam még, ehhez képest az outdated, nem? :)
  • CattiBrie
    3. írd tele, akkor biztosabban nem lehet lefordítani :))
  • taj
    1. nem is kell tudnia, minden szülőnek a gyereke a mindene, a világért sem akarnám megbántani, mert rendes csávónak ismertem mindig :-p

2. fura lenne, ha a te véleményed írtam volna, és nem a sajátom :D

3. mire gondolsz?
  • CattiBrie
    1. _még_ nem tudja :)
    2. ez a véleményed
    3. helyesírási hiba :)
  • Czdano
  • taj
    azért köszi, hogy nem fűztél megjegyzést a dologhoz
    így kevésbé érzem magam hülyének
    (magam sem tudom, hogy néztem be...)
  • taj
    egész szép lány lehetne...csak be kellett volna íratni valami olyan foglalkozásra, ahol megizzasztják néha (ne tudd meg, mennyit vacakoltam, míg olyat sikerült írni, amit nem tud angolra fordítani, mert félek, hogy idetalál az apuka, és látja a válaszom)
  • CattiBrie
    még jó h megvan portugálul :D
    http://forums.tibiabr.com/archive/index.php/t-357022.html
  • CattiBrie
    ezek "elhagyták" a Let the Spears Fly cikk szövegét? -.-
  • CattiBrie
    Ha valakit érdekel Teiran lánya. :)
    Mika (0:35-től)
  • Aquir
    hm:  Distance fighting research