Kaliforniába jöttem (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
1. futószalagban mennek az epizódok a megrendelõnek.
2. nem a megrendelõnél, hanem neki dolgozunk.
bias.
mail & msn: [email protected]
😊
bahhh.
bias.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ha már ennyire ragaszkodsz az elsõ évad fõcíméhez, azt kell mondanom, hogy sajnos sehogy sem lett volna jó azzal dolgozni. lehet, hogy neked nem probléma zenei alappal együtt megvágni egy rap-dialógot, ami széltében-hosszában tök más, mint a másodi évad fõcíme. akkor beajánllak a helyemre, mert akkor nem értem, mit keresek ilyen munkakörben. elmegyek szórólapozni.
ergo: hidd el, hogy sehogy sem volt jó alternatíva ez az alternatíva.
üdv,
bias.
Liptai Klaudiához annyit hozzáfûznék, naná hogy nem ért rá, a millió 1 szappanopera szinkronizálása mellett, az már magasabb szintû dolog, és nem akart holmi amerikai vigjátéksorozatot szinkronizálni, plána amelyikben ilyen b-kategóriás kispályás színész a fõszereplõ mint Will Smith😊)
nem veszem szívre a dolgot, tudom, hogy nem lehet mindenkinek kedvére tenni. ha vkinek inkább pl. az angol humor jön be, akkor ott van a humor1-en a ShowTár, azt is ugyanez a stáb forgatta (és valszeg forgatja majd a kövi epizódokat).
szóval télleg nincs harag, meg ilyesmi.
a földrengéses rész a 201-es, vagyis az új szinkron azzal a résszel nyitott. (benne prince paródia)
a 11-es és 18-as epizódokat elkérhetem majd?
üdv,
bias.
A sorozatot renkívûl megkedveltem,anno az HBO-n néztem,akkor csak néhány részt láttam.De majd 2 ÉVEN!!! keresztül ment,szerintem min. 3 évadot leadtak😊Földrengéses részt biztos,2 évadot 100%.Tehát maradhatott volna a régi szinkron.
2.évad szinkronját 15 rész után teljesen megszoktam,és nézem is,sajna az utolsó 2 részrõl vizsgák miatt lemaradtam,de ezek kivételével az összeset felvettem😊
Mégegyszer hangsúlyozom,a munkádat nem fikáztam le,mégha neked úgy is tûnt!!!bocsi,ha mégis így gondolod.
További jó munkát!!!
a képi szinkronról röviden:
1. versszak szinte teljesen képen van
2. versszak 1. sor (kosaras jelenet)
3. versszak 4. sor (elváltoztatott muter-hang)
4. versszak 4. sor vége (taxiba be)
5. versszak (módosított) "fura ez a taxi" gesztus és 4. sor vége "irány Bel-Air".
mivel kb. 9-10 éve készült el az elsõ évad pancsis (Pannónia Filmstúdió - akkor már talán a VideoVox nevet viselte) magyar változata, az akkori szinkronhangok megöregedtek, Liptai Klaudia már nem lett volna jó Hillary-nek pl., nem tudom, mi a baj Mezei Kitty hangjával, szerintem abszolút figurán van. Konrád Antal volt régen az apuka, most Koroknay Géza, stb. igazából ez nem az én asztalom, hangmérnökként dolgozom, nem gyártásvezetõként és nem szinkronrendezõként. én, speciel, meg vagyok elégedve a 2. évad szinkronhangjaival.
Prank: lásd fenn, másfelöl, ott még nem tartunk, hogy orosz módra egy nõi és egy férfi hang mondja alá a magyar szöveget. azok az idõk elmúltak, és nem jönnek vissza már. 😊
winnie: détár enikõ nem vállalta, ha jól tudom, az új hang Andresz Kati.
Adam5: köszi. legalább nézed. az is valami.
"Now I now those 5 years in Oxford were not in vein."
Geoffrey
üdv,
bias.
tudod mikot volt az eredeti felvéve? és, hogy kikkel? olyanokkal, akik mostanában nagy nevek, liptai klaudia vagy détár enikõ - õk eleve nem szinkronizálnak sokat nem biztos, hogy szívesen vállalták volna (asszem détár vállalta)

nekem semmi problémám a mostani szinkronnal, csak a fõcímzene legyen a régi...
2. Az rendben van, hogy 1 ember nem jöhetett számításba, más dolga volt vagy vmi, ilyenek elõfordulnak, na de az ÖSSZES szinkronhanggal.
a fõcimdal örülök, hogy nem tetszik, végül is maradhatott volna az eredeti (angol) és akkor 1-1.
a második évad fõcimdala fele olyan hosszú, ergo a verzékbõl is kurtítottunk, különben elért volna a végfõcímig. 😊
na jó hagyjuk.
üdv,
bias.

szerintem az elõzõ jobb volt...
Így hangzik😊)
Hát íme egy sztori arról a napról,
Mikor körülötted hirtelen semmi sem passzol,
Elmesélem kishaver, hogy hogyan is tettem,
Herceg lettem egy baró helyen és ez Be-Air.
Öööö West Philadelphiában nõttem fel,
Az utcán tekeregtem, mert az tuti hely,
Csavarogtunk persze de nem voltam ám léha,
Kosaraztunk a téren a sulinál néha.
Tuti haveri banda minden heccre kapható,
Verekedésben nem volt senki hozzák fogható,
Behúztan én is egy sracnak és a muter berezelt,
"Fiam sok lesz már a balhé nosza irány Bel-Air."
Én kértem és könyörögtem: Muter ne csináld,
De õ becsomagolta kofferem s az ajtó nyitva állt.
Csókot nyomott homlokomra s átadta a jegyet,
Fõltettem a walkmen-em s azt mondtam: Hát legyen!
Csúcs jó, az italom vedelem,
A csajokat hesszelni, jajj úgy szeretem,
Mijen dögös nõcik várnak Bel-Airben hékás,
hmmm...ez ám a tréfás.
Begurul a taxi és a rendszám helyett azt látom ifjú,
Hát ez csak én lehetek,
Fura ez a tragacs na de kit érdekel,
Lépj bele a gázpedálba, irány Bel-Air!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez a sorozat is kurvajó..
El tudnám képzelni mondjuk 1930tól a bundy után 😄DD
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!