119
-
Jak16 #119 Háát, pedig ez über játék: akiknek nincs PS2-jük, azoknak ne sírjon a szája, azok nem ismerhetik ezt a fajta RPG-ét, nem kell fikázni, ez nem PCre való egyébként se...ez konzol RPG...
és igen, a harcrendszer egy az egyben Final Fantasy X, míg a fejlődés X-2, ismeretlen karakterek, de nagyon jó..van törp, ember, tünde...tetszik ahogy követjük a Szövetséget...a Balrog elleni csata pedig: ember én állva csináltam az egészet, annyira izgalmas volt !!!! Aki még nem próbálta az ilyen körökre osztott játékot, a KONZOL RPG-ét, ne merje fikázni a játékot, mert fingja sincs hogy milyen élmény ez !!!! -
zöldlomblegolas #118 Hy all!Most az a kérdésem hogy lesz e Pc-re vagy nem? -
zöldlomblegolas #117 Hy all!De ha valki képet akar nézni mér nem megy egyszerűen a Magyar EA oldalára ott annyi kép van és nem csak Móriáról!És mi a hir lesz Pc-n vagy nem mert szemétség lenne nem kiadni rá! -
#116 Tomiag, a nebuloag. -
#115 Lehet törölni, van már 1 ilyen topic.. -
Gandibá #114 Me még akkor nyilt amikor elvileg megjelent volna pcre. -
antijedi #113 akkor megint miért itt van a topic ???
-
Gandibá #112 Hja. -
#111 Biztos,hogy nem lesz pc-n? -
Prof William #110 A Legolasrajongókat ki kell ábrándítanom. A Piros ruhás Legolas egy csaj. Méghozzá elég aranyos.
Láttam egy ingame videóban. -
Gandibá #109 Az, csak lusta, meg hülye szegény :) -
#108 Vazz.
Tuti nem Lotr rajongo a srac.
Bar mondjuk, van egy ket szamurajos RPG amit en is szivesen jatszanek PS2n (na persze ha lenne PS2-m :P), persze semmikeppen sem helyeznem a Lotr ele. -
Gandibá #107 Hülyegyerek még azóta se szerezte meg PS2re :D Mindig mondja, hogy milyen jó lehet a cooperatív meg ilyenek, csak azt látnám már, hogy mikor szerzi meg :D -
#106 Most mar igazan kijohetne egy rendesen mukodo PS2 emulator, hogy jatszani tudjunk ezzel az dragaszaggal. -
Gandibá #105 Áz. -
#104 Pú -
#103 Megjelen :DDDDD
Na majd irok hogy milyen ha kezhez kapom :DD -
Gandibá #102 Osztálytársamnak van PS2je, én majd ott kipróbálom :) -
#101 Ja tom, kár hogy mi (legalábbis én) ezt nem próbálhatjuk ki. -
Gandibá #100 Arany lett a kicsi, Nov 2án jelenik meg. -
Gandibá #99 Hardwired:
"Az EA a TGS alkalmával elhintette, hogy egy kooperatív moduszt is beültetnek a konzolra készülő Lord of the Rings RPG-be. Mindegyik játékos egy-egy csoportot (Barethor, Elegost, Morwen illetve Idrial, Hadhod és Ioden) irányít majd a LOTR: The Third Age csatái közben, a mászkálásnál pedig eldöntheti a két játékos, hogy ki mozgassa a csapatot. A váltogatás a coop és a standard irányítás között eygszerű lesz, de hamarosan többet is mondanak erről a lehetőségről." -
#98 Én is félrenéztem a topik elején, nézd csak meg!
Nem azt jelenti, hogy nem tudja. -
Gandibá #97 Jóvan jóvan, tévedni emberi dolog :P -
#96 Az lenne a jó ha bejelentenék PC-re is! -
#95 LOL.
Latom azert a LOTR utolso oldalait mar nem nagyon olvastad el. Pontosabban a konyv utolso oldalain leirt atfogo tortenelmi attekintest. -
#94 Az a harmadkor! :-D -
Gandibá #93 Nem úgy volt hogy a harmadkorszakban játszódik? Mert mit keresnek akkor nazgulok meg minas tirithi csata?! -
#92 Vannak új képek a Hardwireden!!!!!!!!!!!!!!
Nem rakom be őket, mert túl nagyok, de végre már nem csak Móriáról vannak képek! -
Gandibá #91 áp -
Gandibá #90 Valami hír van róla? -
#89 há mér ne... biztos ők is látták a mozit azt gondolták leruccannak balrognézőbe:)
amugy nem attol akadtam ki hanem ettől a játéktől..idágig nem is tuttam hogy készül.. -
#88 Ha pedig harmadkor, akkor még gázabb. Mit keresnek EZEK Móriában, és mi a szart harcolnak ezek a balroggal. -
#87 Ok igazad van. Félre értettem, de azért nem kell kiakadni. -
#86 "Balrog nélkül mit sem ér, egyértelmű, hogy őt kezdik el hőseink ütlegesni"
Hányok ezektől a játékoktól..mondtam már hogy nem érdemlik meg a licenszet?meghogy tolkien forog a sírjában?namindegy azért a grafikája szép ezt meg kell nekik adni..jók azok a képek lentebb..
"vagy ez csak a Gyűrű háború utáni események? Legalábbis a címből ítélve" Éspedig a cimből hogy jutottál erre a következtetésre?HARMADKOR ember: -
Gandibá #85 Hát, majd a végén kiderül hogy milyen játék lesz belőle. -
#84 Elbandukolok szégyenemben. :-)
Amúgy nagyon gány sztem. Ezek a hülye fények, meg efektek, amikor megütik a balrogot...pfff. A ROTK-ban sem tetszett az, hogy pl Legolasnak a végén fénylő nyílvesszői voltak. Meg azt sem szeretem a "kardos" játékokban, hogy amikor suhintok a kardommal, akkor mindig van egy fehér csóva a kard pályája után. Sztem ez nagyon szar. Ráadásúl még nem láttam olyan játékot, amiben ez ne lett volna. -
Gandibá #83 No megnéztem a hivatalos trailert.. háát nemtudom mi lesz ebből. Kicsit furcsa nekem ez a körökre osztott menet így LotR-ban.. jah és Bandew, mondtam hogy a piros ruhás tünde az csaj :D -
#82 Én nem nagyon bánkódom amiatt, hogy nem lesz PC-re. A helyzet ugyanis az, hogy megnéztem a videót és az a véleményem a játékról, hogy egy hihetetlenül elb*szott rókabőr.
Tolkien forog a sírjában. -
#81 B+ menjenek rezet baszni. mi az hogy nem lesz pc-re?? :( -
#80 Ja és kurva annyukat hogy nem lesz PC-re