The Village
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
a jelekben sofõr volt.
Ügyesen bújik, de azé megleljük ... <#awink>#awink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Õ a végén a csákó, a parkõri iroda vezetõ, vagymi ... csak nem látjuk az arcát asszem.
De egy Horrorra akadva részként egész jól funkcionálna...
végülis nem bánom, hogy megnéztem; de nem arra számítottam, hogy néhány gazdag ember kiköltözik "vidékre".
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Boldog Karácsonyt!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Még csak nem is izgalmas. És a plakátokon hirdetett "nem mondd el senkinek a végét" valami nagy döbbenetet sejtetett, de nagyon nulla volt.
Még TV filmnek is gyenge!!!
egy mondat csak:
Ebben a filmben keservesen cslódtam...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a véleményem.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A második (jobbik) trailert pedig a hardwired.hu-tól lehet leszedni, csak nem tudtam url-ezni 😊
A filmnek egy elõelõzetesét már eddig is láthatták a borzongani szeretõk, az új elõzetes azonban lényegesen azonban nagyobb félelemdózist ad, a sztoriból is többet felfed, és az is látszik, hogy A falu minden tekintetben leginkább a Jelekre emlékeztet majd Shyamalan korábbi munkái közül.