The Village

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Mármint Shyamalan? Az igaz, de a Villázs-ban elbújt a lelkem.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

nem nagyon bújik, mindig tök egyértelmû - beszél is.

a jelekben sofõr volt.
Iori
olyan mint stan lee, õ is mindig elbujik

I love this game!

Macccy
én tudom ... a sokkal régebbi Hatodik Érzék-ben és a Sebezhetetlen-ben is ott figyel (elõbbiben Dr. Pszihiáter, utóbbiban Suspect alak a stadionban)
Ügyesen bújik, de azé megleljük ... <#awink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Amúgy nem volt rossz ez a film. Nem jutott róla eszembe a "Love Story" dolog. Inkább szerintem az elmocskosult világot a Falusiak szemében a szörny jelképezte és ez a történet óvta volna õket a jövõre nézve is. Olyan modern köntösbe ültetett Rousseau ... De a SHYAMALAN BestOf-ban elõl mégiscsak a HATODIK ÉRZÉK és a SEBEZHETETLEN marad.

Iori
a jelekben viszont látod

I love this game!

Macccy
talán még SPOILER:
Õ a végén a csákó, a parkõri iroda vezetõ, vagymi ... csak nem látjuk az arcát asszem.

persze
Seth
A faluban is vállalt szerepet? Még nem láttam...

PSN ID.: Beegabor

oceanwild
M. Night Shyamalan. Nem tudom, hoy volt-e már kép róla, ha nem volt, most itt van!

aeris
Még egyszer biztos nem nézem meg, fõleg a vége lett nagyon elrotva..😛

Dynamic
Miért akartál megijedni?Valaki azt mondta kõkemény horror lesz vagy mér?Egy sima love story volt, nem szokványos stílusban.
Beültem... Elkezdõdött a sok hülye reklám után végre. 3 perc után azt gondoltam, biztos jó lesz, csak a bevezetés lapos. Mikor már egy óra elteltével is a bevezetés végét vártam, hogy elkezdõdjön a film, igen erõs volt a gyanúm, hogy a film (nemes egyszerûséggel szólva) egy szar. A "nagy végsõ poén" is evidencia lett ekkora a számomra. Azt hiszem, megijednem egyszer sem sikerült. Igazából nem tudtam, sírjak vagy nevessek.
De egy Horrorra akadva részként egész jól funkcionálna...
Serpa
addig még teccet (volt vmi feszültség), amíg ki nem derült, hogy az egész egy "báb-játék" volt.

végülis nem bánom, hogy megnéztem; de nem arra számítottam, hogy néhány gazdag ember kiköltözik "vidékre".

BADE
Pl. 2 hete az HBO-n is láttam 2 értékelhetõ filmet,pedig az ritkaság.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Mostanában megnéztem vagy 15 filmet kb. 10 jó volt belõle,de ezt értékelni sem tudom.😊

Punker
neked 10-ból 9 film gagyi, de kivételesen hallgatok rád 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Egy nagy 0 a film!

Hentes Bill
akkor nem csak én éreztem így. hát ez valami nagyon tré múvi volt. dögunalom, ez a jó szó rá. pedig a rendezõ többi filmje mind nagyon bejött, hát nem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyenge filmet is tud csinálni. na mind1 <#pardon1>

Boldog Karácsonyt!

AnuluWork
Én alig vártam, hogy vége legyen.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

fifi
Nem olvastam el mirõl fog szólni. A rendezõ egy interjúban azt ecsetelte hogy ilyen-meg olyan ijesztõ filmet kreált. Nem úgy ültem le nézni hogy szívinfarktusra kell számítanom, de ez egy lapos film. NEM ROSSZ! De többet vártam tõle. A világrengetõ slusszpoént meg sztem egy amatõr filmnézõ is kisilabizálhatta kb a felénél...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Ezért nem kell nézegetni a plakátokat, meg elolvasni, hogy "mirõl is fog szólni":

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát én is.
Még csak nem is izgalmas. És a plakátokon hirdetett "nem mondd el senkinek a végét" valami nagy döbbenetet sejtetett, de nagyon nulla volt.
Még TV filmnek is gyenge!!!
fifi
Na én megnéztem és felhozom a topikot.
egy mondat csak:
Ebben a filmben keservesen cslódtam...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Serpa
zaki
naná, de az ott szerepel az alcímben, ezért mondtam a sebezhetetlent, mert az nincs ott

Bandew
A Hatodik Érzékrõl pedig ne is beszéljünk. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
szvsz a Sebezhetetlen is hatalmas film, azt is az indiai rendezte.... tud valamit a pali, az biztos, mindjárt megnézem a village trailert is 😊

zaki
tesómmal megnéztem, õ is azt ondta, hogy nagyon bejövõs parás film, utána köv. nap faterral is megnéztem, õ is csak felsõfokban beszél a filmrõl 😊

Dynamic
Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre.A hosszabb trailerbõl úgy láttam, hogy Jelek-szerû hang és képi effektekkel operál.Bízom benne, hogy ez is legalább olyan jó film lesz.
Sephi
A Jelek volt 2002 egyetlen olyan muvija amirol azt mondtam hogy baaz. Nalam az a film 10/10-es volt es a mai napig is kiraz a hide tole. Aszonyt meg plane 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

repro
Olyan H.P.Lovecraftnak tûnik elsõre.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dutch Flander
Shyamalan bácsi ííígen jó filmeket rendezett eddig, úgyhogy én csak várok és várok... Szerintem nem lesz kétséges a siker, de ne kiabáljuk el!

Ez a véleményem.

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

HuAn82
Majd ha megnéztük lesz. A trailer elég bíztatónak tûnik.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

shaba23
Senkinek sincs véleménye?
Nyers
Jó lesz ez a film! 😉

My Life for Freedom!

shaba23
elsõ trailer

A második (jobbik) trailert pedig a hardwired.hu-tól lehet leszedni, csak nem tudtam url-ezni 😊
shaba23
A Joaquin Phoenix, Sigourney Weaver, Adrien Brody, William Hurt és Bryce Howard fõszereplésével készült film története egy világtól elzárt faluban játszódik. A hely már-már mesébe illõnek tûnik, ám a szûk közösség azzal a rettenetes tudással él, hogy a környezõ erdõket félelmetes lények lakják. Sokáig senki nem is merészkedik túl a falu határán, a kíváncsi és makacs Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) azonban egy napon beleveti magát az ismeretlenbe. Merészsége örökre megváltozhatja a falu jövõjét...

A filmnek egy elõelõzetesét már eddig is láthatták a borzongani szeretõk, az új elõzetes azonban lényegesen azonban nagyobb félelemdózist ad, a sztoriból is többet felfed, és az is látszik, hogy A falu minden tekintetben leginkább a Jelekre emlékeztet majd Shyamalan korábbi munkái közül.