39
Hatodik érzék, Jelek...M. Night Shyamalan
-
#39 Mármint Shyamalan? Az igaz, de a Villázs-ban elbújt a lelkem. -
winnie #38 nem nagyon bújik, mindig tök egyértelmű - beszél is.
a jelekben sofőr volt. -
#37 olyan mint stan lee, ő is mindig elbujik -
#36 én tudom ... a sokkal régebbi Hatodik Érzék-ben és a Sebezhetetlen-ben is ott figyel (előbbiben Dr. Pszihiáter, utóbbiban Suspect alak a stadionban)
Ügyesen bújik, de azé megleljük ... -
#35 Amúgy nem volt rossz ez a film. Nem jutott róla eszembe a "Love Story" dolog. Inkább szerintem az elmocskosult világot a Falusiak szemében a szörny jelképezte és ez a történet óvta volna őket a jövőre nézve is. Olyan modern köntösbe ültetett Rousseau ... De a SHYAMALAN BestOf-ban elől mégiscsak a HATODIK ÉRZÉK és a SEBEZHETETLEN marad. -
#34 a jelekben viszont látod -
#33 talán még SPOILER:
Ő a végén a csákó, a parkőri iroda vezető, vagymi ... csak nem látjuk az arcát asszem. -
winnie #32 persze -
#31 A faluban is vállalt szerepet? Még nem láttam... -
#30 M. Night Shyamalan. Nem tudom, hoy volt-e már kép róla, ha nem volt, most itt van!
-
#29 Még egyszer biztos nem nézem meg, főleg a vége lett nagyon elrotva..:P -
#28 Miért akartál megijedni?Valaki azt mondta kőkemény horror lesz vagy mér?Egy sima love story volt, nem szokványos stílusban. -
Flat #27 Beültem... Elkezdődött a sok hülye reklám után végre. 3 perc után azt gondoltam, biztos jó lesz, csak a bevezetés lapos. Mikor már egy óra elteltével is a bevezetés végét vártam, hogy elkezdődjön a film, igen erős volt a gyanúm, hogy a film (nemes egyszerűséggel szólva) egy szar. A "nagy végső poén" is evidencia lett ekkora a számomra. Azt hiszem, megijednem egyszer sem sikerült. Igazából nem tudtam, sírjak vagy nevessek.
De egy Horrorra akadva részként egész jól funkcionálna... -
#26 addig még teccet (volt vmi feszültség), amíg ki nem derült, hogy az egész egy "báb-játék" volt.
végülis nem bánom, hogy megnéztem; de nem arra számítottam, hogy néhány gazdag ember kiköltözik "vidékre". -
#25 Pl. 2 hete az HBO-n is láttam 2 értékelhető filmet,pedig az ritkaság. -
#24 Mostanában megnéztem vagy 15 filmet kb. 10 jó volt belőle,de ezt értékelni sem tudom.:) -
#23 neked 10-ból 9 film gagyi, de kivételesen hallgatok rád :) -
#22 Egy nagy 0 a film! -
#21 akkor nem csak én éreztem így. hát ez valami nagyon tré múvi volt. dögunalom, ez a jó szó rá. pedig a rendező többi filmje mind nagyon bejött, hát nem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyenge filmet is tud csinálni. na mind1 -
#20 Én alig vártam, hogy vége legyen. -
#19 Nem olvastam el miről fog szólni. A rendező egy interjúban azt ecsetelte hogy ilyen-meg olyan ijesztő filmet kreált. Nem úgy ültem le nézni hogy szívinfarktusra kell számítanom, de ez egy lapos film. NEM ROSSZ! De többet vártam tőle. A világrengető slusszpoént meg sztem egy amatőr filmnéző is kisilabizálhatta kb a felénél... -
#18 Ezért nem kell nézegetni a plakátokat, meg elolvasni, hogy "miről is fog szólni": -
maniac001 #17 Hát én is.
Még csak nem is izgalmas. És a plakátokon hirdetett "nem mondd el senkinek a végét" valami nagy döbbenetet sejtetett, de nagyon nulla volt.
Még TV filmnek is gyenge!!! -
#16 Na én megnéztem és felhozom a topikot.
egy mondat csak:
Ebben a filmben keservesen cslódtam... -
#15 The Village trailer 3 -
#14 naná, de az ott szerepel az alcímben, ezért mondtam a sebezhetetlent, mert az nincs ott -
#13 A Hatodik Érzékről pedig ne is beszéljünk. :-) -
#12 szvsz a Sebezhetetlen is hatalmas film, azt is az indiai rendezte.... tud valamit a pali, az biztos, mindjárt megnézem a village trailert is :) -
#11 tesómmal megnéztem, ő is azt ondta, hogy nagyon bejövős parás film, utána köv. nap faterral is megnéztem, ő is csak felsőfokban beszél a filmről :) -
#10 Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre.A hosszabb trailerből úgy láttam, hogy Jelek-szerű hang és képi effektekkel operál.Bízom benne, hogy ez is legalább olyan jó film lesz. -
#9 A Jelek volt 2002 egyetlen olyan muvija amirol azt mondtam hogy baaz. Nalam az a film 10/10-es volt es a mai napig is kiraz a hide tole. Aszonyt meg plane :) -
#8 Village, The Trailer #2 4 MB .mov -
#7 Olyan H.P.Lovecraftnak tűnik elsőre. -
#6 Shyamalan bácsi ííígen jó filmeket rendezett eddig, úgyhogy én csak várok és várok... Szerintem nem lesz kétséges a siker, de ne kiabáljuk el!
Ez a véleményem. -
#5 Majd ha megnéztük lesz. A trailer elég bíztatónak tűnik. -
#4 Senkinek sincs véleménye? -
#3 Jó lesz ez a film! ;) -
#2 első trailer
A második (jobbik) trailert pedig a hardwired.hu-tól lehet leszedni, csak nem tudtam url-ezni :)
-
#1 A Joaquin Phoenix, Sigourney Weaver, Adrien Brody, William Hurt és Bryce Howard főszereplésével készült film története egy világtól elzárt faluban játszódik. A hely már-már mesébe illőnek tűnik, ám a szűk közösség azzal a rettenetes tudással él, hogy a környező erdőket félelmetes lények lakják. Sokáig senki nem is merészkedik túl a falu határán, a kíváncsi és makacs Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) azonban egy napon beleveti magát az ismeretlenbe. Merészsége örökre megváltozhatja a falu jövőjét...
A filmnek egy előelőzetesét már eddig is láthatták a borzongani szeretők, az új előzetes azonban lényegesen azonban nagyobb félelemdózist ad, a sztoriból is többet felfed, és az is látszik, hogy A falu minden tekintetben leginkább a Jelekre emlékeztet majd Shyamalan korábbi munkái közül.