inivtel ..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nézegettem a chello oldalát,de nem nagyon találtam ilyet....
Érdekelne nagyon,mert nekem is 512-es chellom van,s most gondolkozom ADSL áttérésre,de ha megemelik a sávszélességet...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Álítólag már a rendszert tesztelik a faluban. Vagy csak vetítenek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sõt, 9000 Ft telefonbeszélgetés ajándékba vagy belépésidíj-mentes telefonvonal!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Godollon termeszetesen van meg kabelnet is de Mariabesnyore nem hozzak ki (invitel). Meg jo hogy aram+viz+gaz aze' van. 😊
amúgy simán meglehetne oldani ilyen "közös" köccség szerint .. pl. önkormányzati összefogás , meg ha az emberek mennének ásni az optikai kábel helyét 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ahol én lakom meg van kb.1000 lakás a kisvárosban,
60 % -nak van netje.
Be is került a város valami cikkbe, hogy az ország legdinamikusabban fejlõdõ városa internetelérés szempontjából. DDD
Mert amúgy a polgármesteri hivatal átvállalta a bekötési költséget ( 28 000 Ft.)mindenkinek.
A Hungarotel meg csessze meg a Globonet szolgáltatását.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Rábacom, vagy mostani nevén Hungarotel olyan drágán adja az internetet, hogy ha annyit interneteznék róla, mint most kábeltévén, hozzáteszem én nemis nyomom olyan sokat,
akkor havi 80 000 Ft-ba kerülne a net.
Most fizetek 6500 -at.
Ja és az ISDN vonal bekötése 38 000 Ft, bagatellll.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kácco kázolo pácsó
0 forint belépéssel.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
remélem az adsl is követi ezt hogy tartsa a lépést, és akkor megindulhat egy egészséges fejlõdés -> mikro/rádiónet sávja is nõ, amire ismét növeli vki 1 megabitre...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de a lényeg akkor is u.az ..