22
a szo ami összeköt minket (b...meg)
-
#22 Ez okes az a chello plus. Asszem ha 1 évet írsz alá,akkor 16990,ha 2 évet akkor 15990. Erröl találtam infót,de az 512-ről 768-ra bővítésről semmit.... -
#21 itt Eger-ben láttam Chello plakátot 1024-s sebességgel, de mivel csak 20 giga forgalom jár hozzá meg se kérdeztem.... -
#20 Ez emgem is érdekelne,honnan van az infó?
Nézegettem a chello oldalát,de nem nagyon találtam ilyet....
Érdekelne nagyon,mert nekem is 512-es chellom van,s most gondolkozom ADSL áttérésre,de ha megemelik a sávszélességet... -
#19 Ha minden igaz 2 héten belül lesz netem. :)
Álítólag már a rendszert tesztelik a faluban. Vagy csak vetítenek. -
[Walaki]D`Lair #18 Tavaszi ADSL akció az Inviteltől! Akár 0 Ft belépési díjjal és ajándék webkamerával!
Sőt, 9000 Ft telefonbeszélgetés ajándékba vagy belépésidíj-mentes telefonvonal!
-
Zozo76 #17 Hat nekem nem gond az ADSL mert ide egyenlore nem jon ki...
Godollon termeszetesen van meg kabelnet is de Mariabesnyore nem hozzak ki (invitel). Meg jo hogy aram+viz+gaz aze' van. :) -
#16 jah .. akkor arról olvastam :)
amúgy simán meglehetne oldani ilyen "közös" köccség szerint .. pl. önkormányzati összefogás , meg ha az emberek mennének ásni az optikai kábel helyét :)) -
#15 Ezért nincsen szinte SÁrvárról internetező emberke.
Ahol én lakom meg van kb.1000 lakás a kisvárosban,
60 % -nak van netje.
Be is került a város valami cikkbe, hogy az ország legdinamikusabban fejlődő városa internetelérés szempontjából. DDD
Mert amúgy a polgármesteri hivatal átvállalta a bekötési költséget ( 28 000 Ft.)mindenkinek.
A Hungarotel meg csessze meg a Globonet szolgáltatását.
-
#14 tudom .. sajna régebben is voltak ilyenek.. de aztán agyonliberalizálták a dolgokat .. -
#13 Akkor ezt figyeljétek:
A Rábacom, vagy mostani nevén Hungarotel olyan drágán adja az internetet, hogy ha annyit interneteznék róla, mint most kábeltévén, hozzáteszem én nemis nyomom olyan sokat,
akkor havi 80 000 Ft-ba kerülne a net.
Most fizetek 6500 -at.
Ja és az ISDN vonal bekötése 38 000 Ft, bagatellll. -
#12 tudom , anno nekem sem kellett de akkor még nem volt "liberalizálva" a távközlési és ezzel a netpiac se -
#11 Karácsonykor is volt az invitelnek egy hasonló asdl 0 ft-os belépési akciója, én elő is fizettem rá, pedig inviteles területen vagyok, mégsem kellett semmilyen bekötési dijat fizetnem... -
#10 mer mi a különbség 2 magyar között .. mint ha te ittlax ezé itt szopsz is (mint a középkorba..) -
#9 hivatalosan a haver 768asa most épp 1024en tölt.. amugy asszem volt valami hiv. hir is talán chello.hu ?:P -
magnum #8 Erről van valami hivatalos info? -
#7 Én most fizettem elő az akcióba.
0 forint belépéssel. -
Cat #6 én csak azért nem váltok adslre, mert a chello május 1től 768ra növeli a sávszélességet - nem lesz rossz 90-95 kbytetal tölteni
remélem az adsl is követi ezt hogy tartsa a lépést, és akkor megindulhat egy egészséges fejlődés -> mikro/rádiónet sávja is nő, amire ismét növeli vki 1 megabitre... -
#5 miért legyen? -
#4 szabad a verseny.. hát elvileg igen , de akkor mért nem azonosak az árai a 2 területen? -
#3 már évek óta szabad a verseny az összes telefonvonalon, csak mostanra indított meg egy cég konkurens szolgáltatást. ezentúl majd szépen a mobilhívásokra is lehet szolgáltatót választani és akkor olcsóbb lehet, stb... -
#2 elírtam :) nem 9000/hó , de elég kaotikus az oldaluk szal lehet hogy mégis ... csak annyivel csökkentheted a telefonszámládat (persze gondolom csak ha inviteles vagy .. de mivel csak matáv területen megy a buli .. tök felesleges az akció)
de a lényeg akkor is u.az .. -
#1 itt a reklám (9000 ft/hó..) de CSAK invitel területen KÍVÜL (matáv) .. kérdem én , hogy ez mennyire jogos (etikus üzleti magatartás ..etc)