Ingyenes zeneletöltést kínál egy kölni portál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Az LP azért más (jobb?), mert analóg. A zajban is hallani a jelet még sokáig ezért a jel-zaj viszonynál sokkal nagyobb dinamikával rendelkezik, és nincsenek digitális zajok, torzítások. A digitális zajok és torzítások zavaróbban hatnak mint a hagyományos hanglemezen lévõk, persze ez szubjektív. Én kifejezetten élvezem pl techno hallgatása közben az enyhe pattogásokat, a 16bites CD pedig, fõleg a hipermarketekbõl hazavitt lejátszókon messze nem tökéletes. Az mp3 meg az igénytelenség szimbóluma elõttem.. persze utazás közben hordozható lejátszókhoz megfelelõ vagy mûhelybe háttérzeneként, de tudatos zenehallgatáshoz ill komoly flashekre nem yo.
/bakelit rulez 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

HuAn82
Jó akkor dugja a fejét pl: egy zongorába és tökéletes lesz a hangzás.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

martiin
audiofil szemmel a cd is vicc..

shim
azt én nem mondtam...csak itt pár kbpsen van a vita ami nevetséges

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

shim
milyen jó nekem h nem vagyok audiofil...így elég a 128kbps

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

cSuwwi
Az ETS 160kbiten nyomja, és a 192kbit is elég népszerû. A shoutcaston amúgy is lehet minõség szerint listázni 😊
Csak a belepofázás ellen nincs védelem 😞

shit happens

egy gond van a dologgal, hogy interneten 128kbitnél jobb minõségü zenét nem nagyon sugároznak, mivel az már túl nagy sávszélességet/gépteljesítményt igényelne (kivétel persze egy két magáncélú kis rádió)

zsír,aki zenét akar leszedni nem most fogja elkezdeni
[HUN]PAStheLoD
hehe 😊)

mp3 amugy sem illegalis , benne van a cd árában 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]