M.A.G.U.S.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Az AD&D-bol 2. kiadast jatszottam a legtobbet, es habar a 3. kiadasban tenyleg dobtak jopar dolgon, nem ismerem azt sem annyira, hogy ajanlgassam (miutan kijott a 3. kiadas, utana nemsokkal hagytam abba a szerepjatekot)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Egy hatodik szintu varazsloval akar vilaguralomra is torhetsz (az eleg arra, hogy magia altal uzemeltetett "motorcsonakot" meg vegtelen municios "golyoszorot", meg ilyesmiket epits, aztan csokolom....), raadasul eleg jo eselyel indulhatsz a tobbi "jajj, de nagy hiro" ellen, akik vedenek ezt az egesz haccacaret... :)
Olyan 20-25 szinttol kezdve vegtelenedik szintu vagy, hiszen eleg powerful vagy ahhoz, hogy barmilyen demont, barhagyszor megidezz, vedd magad ellene, es ki is nyird... A TP-t pedig ugyanugy megkapod erte a szabalyok szerint, mintha "normalisan" gyaktad volna le.
Ami a mozaikmagiat illeti, az meg nagyon hasznos dolog, csinalhatsz tuzgolyot, vizgolyot, foldgolyot, es ugyanezeket kocka, trapeziod, illetve teglatest kivitelben...
Lehurrogtak az AD&D "jajjdek*rvabonyolulteshulyeseg" critical hit rendszert, majd ra egy honappal a kovetkezo Runa magazinban megjelent egy _TOKELETESEN_ ugyanolyan a magoshoz, csak eppen meg eletszerutlenebb effektekkel (pl. igy tortenhet meg, hogy egy parittyaval levadog tobol az ellenfel labat)...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
(mielõtt még valaki belémkötne jáccottam mind2vel nemis eccer...)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ha fantasy szerepjatekot akarsz, akkor go home - MAGUS cuccok eleget - go Silverland - AD&D stuffok bevasarol... :)
Na, ennyit errol, amugy akarsz konzolrol is dumalni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(Fõleg mágusosok).
Mindenkit várunk!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!