18
Szerepjátékosok tömörüljetek!
-
rrroka #18 ha a KMed megengedi az ilyesmit ugy kell neki. -
#17 Az uj MAGUS-t nem ismerem, ezt be kell valljam, lehet, hogy mar javitottak rajta. Mar eleg regota nem szerepjatekozom (mondhatom, hogy kinottem belole... :).
Az AD&D-bol 2. kiadast jatszottam a legtobbet, es habar a 3. kiadasban tenyleg dobtak jopar dolgon, nem ismerem azt sem annyira, hogy ajanlgassam (miutan kijott a 3. kiadas, utana nemsokkal hagytam abba a szerepjatekot) -
Takezó #16 temost az újról beszélsz, v a régiről? -
Takezó #15 ugy ez most vicc??? AD&D??? Ha legalább D&D3-at mondanál... -
#14 Nem arrol van szo, hogy tul lenne bonyolitva, egyszeruen szarul van kitalalva...
Egy hatodik szintu varazsloval akar vilaguralomra is torhetsz (az eleg arra, hogy magia altal uzemeltetett "motorcsonakot" meg vegtelen municios "golyoszorot", meg ilyesmiket epits, aztan csokolom....), raadasul eleg jo eselyel indulhatsz a tobbi "jajj, de nagy hiro" ellen, akik vedenek ezt az egesz haccacaret... :)
Olyan 20-25 szinttol kezdve vegtelenedik szintu vagy, hiszen eleg powerful vagy ahhoz, hogy barmilyen demont, barhagyszor megidezz, vedd magad ellene, es ki is nyird... A TP-t pedig ugyanugy megkapod erte a szabalyok szerint, mintha "normalisan" gyaktad volna le.
Ami a mozaikmagiat illeti, az meg nagyon hasznos dolog, csinalhatsz tuzgolyot, vizgolyot, foldgolyot, es ugyanezeket kocka, trapeziod, illetve teglatest kivitelben...
Lehurrogtak az AD&D "jajjdek*rvabonyolulteshulyeseg" critical hit rendszert, majd ra egy honappal a kovetkezo Runa magazinban megjelent egy _TOKELETESEN_ ugyanolyan a magoshoz, csak eppen meg eletszerutlenebb effektekkel (pl. igy tortenhet meg, hogy egy parittyaval levadog tobol az ellenfel labat)... -
#13 Télleg semmi köze a konzolhoz, elég hülyeség volt idetenni... amugymeg a magus nem szar, és nincs túlbonyolítva... az ad&d 2nd edition (tom már 3 is) volt baromira leegyszerűsítve (mer az ugye amerikai, azt a hülye amerikainak meg bonyolultat nem lehet csinálni, mer nem fogja fel...)
(mielőtt még valaki belémkötne jáccottam mind2vel nemis eccer...) -
#12 Mókus-hoz nem értek, csak Warhammer Fantasy Roleplay-hez. De amúgy ez a téma simán törölhető, semmi keresnivalója a konzolos fórumon. ^.^ -
Cat #11 ráadásul van már ilyen topik
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1011648306 -
#10 Felselegesen van túlbonyolítva. -
#9 Ha en a M.A.G.U.S.-rol irnek velemeny, tuti kitiltananak, meg kulonben 18 even aluliak is olvassak a forumot... Volt szerencsem talalkozni az egyik kiagyalojaval a cuccnak, es mit ne mondjak, nem estem hanyat a sractol, arrol nem is beszelve, hogy meg o maga sem ismeri a sajat szerepjatekrendszeret...
Ha fantasy szerepjatekot akarsz, akkor go home - MAGUS cuccok eleget - go Silverland - AD&D stuffok bevasarol... :)
Na, ennyit errol, amugy akarsz konzolrol is dumalni? -
#8 na ne legyetek genyók!! inkább írjatok véleményt! -
#7 Meg konzolorkok. -
#6 Ide csak konzolmágusok írjanak :) -
#5 Szerintem nem bisztos :) -
#4 Biztos, hogy a konzolosok közé akartad? -
#3 És méirt pont a konzolosok fórumában? lol -
#2 miről? -
Tutilevi #1 Üdv mindenkinek,aki ide látogat!Ez a fórum azért nyílt,hogy minden szerepjátékos(gépes vagy nem) beírhassa véleményét.
(Főleg mágusosok).
Mindenkit várunk!