198
Tankcsapda
-
SzinesGeza #198 Vitatkoznék.
A nemrég kijött "feldolgozós" lemezekkel egész jó dolgot hoztak össze. -
bcrics #197 3 evvel kesobb... A helyzet valtozatlan. -
bcrics #196 Ahogy nézem a korábbi videókat, live felvételeket még Cserkóval, és nézem hallgatom a mostani produkciót sajna végérvényesen az a megállapítás hogy a csapda megszűnt.
Félelmetes mekkora erő, lendület, volt az akkori bandában és Ikonok, legendák voltak.
Ehhez képest most egy újpesti garázsbanda jut csak eszembe róluk.
Az Új gitáros sidi pedig Ehh...
Mekkora egy Pózer, ...Zakk Wylde-ot szeretjük de ez a Csávó túlzásba viszi a szeretést.
Mekkora kibaszás hogy így alakult-
dehát ilyen az élet. -
#195 Üdv, van a Takáts Eszter Gyógyír c. száma, ami iszonyat hasonlít egy TCS számra. http://www.youtube.com/watch?v=67o9SYe-Dxk
Tudnátok segíteni? -
#194 Kicsit a "szakadóesőben" kezdetű nótához nyúltak vissza.
Tetszik a tempó is, meg a hangzás is. -
haywire #193 Egész jó szám. Végre nem egy médiabarát számot is össze tudtak hozni. -
Grenzjager #192 mi a f*sz van? -
Axl Rose #191 Pont annyira, mint a Te "Mitől szépek a virágok" topicod... ;Ð -
#190 látom, pörög a topic ;Ð -
#189 „Részemről R.I.P.” - kiválik a Tankcsapda gitárosa -
bcrics #188 CSö.
ki volt kinn tegnap a szigeten?
Milyen koncertet adtak? -
Messi940 #187 Bocsi, hogy itt reklámozom...
-
haywire #186 ja és egy kérdés. Nincs meg valakinek a jazz rádiós beszélgetés/interjú? meghallgatnám. -
haywire #185 hát elég gáz.
hülyén hangzik ebben a stílusban. remélem több számot nem fog feldolgozni tőlük. -
#184 Ez az a ház - lehet így is (Péterfy Bori)
Szvsz egész jó... -
#183 Hopp mégse -
#182 Megvan:) -
#181 Tudom szégyen, hogy nem tudom, de mi annak a számnak a címe, amiben az van, hogy fordulj a fal felé, vagy fordulj fel? -
#180 Eljutottak oda, hogy zeneileg már tudnak valamit.
Itt-ott már úgy fest, mintha Cseresznye tanult volna gitározni.
A dob szvsz egész jó és végre jól is szól. Meg az album is jól szól.
Csak ami miatt a Tankcsapda Tankcsapda volt mindig is: a szövegek:( -
#179 fölösleges belemenni ebbe a vitába,lényeg,hogy szarul néz ki nagyon.
te meg szerelmes vagy bele,ezért véded.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak viccelek,el ne kezdd! :) -
#178 Hát ha öt leemozod akkor nem láttál még emot :D
Szóval eléggé hülyeséget beszélsz.. -
#177 hát ez a felvétel majd' három éves.
gyerek miatt nem kell levágatni a hajad,a nőknek is hosszú.de lehet,h kényelmesebb,nem erről van szó.hanem hogy ha levágatja,akkor ne ilyen béna tejbetök félhosszú semmilyenre vágassa már,ha akkora rockergyerek.
erre gondolok,bár itt még normálisabb.
nyílván nem gondolom,hogy ő maga emós,csak sokszor úgy néz ki. -
bcrics #176 Cserkóra nem mondanám azért amit te,azt tudni kell hogy gyereke született és ha voltál már babaközelben akkor a hosszú haj az halál:).sok ismerősöm vágatta rövidebbre ez miatt,szal nem kifejezetten a marketing van ott a háttérben,+ ha még ezt is megnézed:D
szóval a csapda kicsit poposabbra vette a figurát de azért még messze ne legyen 1 mondatban a nevük az emós szarokkal,
az első 4 album favorit, az is marad,valszeg ugyanien elcsúszott beteg súlyos lemezt nem halunk a csapdától még1x.gondolok itt a: baj van , hóesés,lopott könyvek legyen köztünk híd,magzat a méhben,bárány.mikor a srác,ember tervez.férgek c. dalokra...
egyébként a metallica ujabb dolgai nekem tessenek,sokan nem bírják,nekem pl bejött a st anger és a death magnetic lemezek is,
-
#175 igen.mint nekem a the cure volt így.a 91-es album után kezdtem el hallgatni,és mind bejött.ami utána jött ki,az már nem annyia,az újak meg rendesen szarok nekem.de aki nálam régebben hallgatta,annak már a 91-es,általam nagyon szeretett album is egy szar.
a tcs-ben ott van az is,hogy már nem az a hangulat,hogy letöltöm,szól mint a háborodás,tiszta,erős.annak idején "meg kellett szerezni".ha megvolt valakinek,akkor átmásolta kazira.és most is fura a hé,bon-t a szalaggyűrődéses hanghiba nélkül hallani.szóval akkor sokkal közelebb állt hozzánk,mert mi is dzsungák voltunk,meg a csapda is dzsunga volt.most ők léptek egy(2-3)szintet,amit mi nem ismerünk.
cseresznye meg egy emós majom lett.nem baszogatás,csak nevetséges,ahogy kinéz.fejes meg annak idején meg se tudott szólalni rendesen amikor bementem verőt venni.a kapa kiesett a szájából.szóval már a tagok sem olyan közeliek,mint akkor. -
#174 Van aki régóta hallgatja, de mindig az új albumokat, én a régieket jobban szeretem. -
#173 Akkor lehet én azért értékelem a régi számokat és az újakat ugyanúgy, mert még csak fél éve hallgatom öket...
Gondolom aki régebb óta tette, annak "megrázkódtatás" lehetett ez a váltás.. -
#172 ja,igen.eleve ezt akartam mondani,csak kisiklottam.szóval ma már mást élnek meg a "fiatalok"(a fogékony korban lévők),mint mi,amikor elkezdtük hallgatni az ilyesmi zenét.teljesen más a világ,a hatások,a körülmények.a másik,hogy amikor én egy régi dalt hallgatok,már inkább az emlékeimet hallgatom vele.az újakhoz meg nem köt semmi.talán ez is számít valamit. -
#171 szerintem lukács a balesete óta más,akkor valami nagyot változott benne.
amit mindig is szerettem,hogy lehetett érezni rajta valami keletit(az itteni zenekarokon általában lehet valami miatt).persze most a régiekről beszélek.a connector már egy teljesen más hangvétel,mint az elődeik,és onnantól már igyekeznek kommerszebbet csinálni.nyilván annyi idő kellett,hogy felismerjék,sikeresek,ebből tudnak élni,viszont kompromisszumok kellenek,hogy ezt meg is tartsák,és piacképesnek kell lenni egy nagyobb kiadóhoz.de még mindig hitelesebbek a sex actionnál,akiknek az utóbbi albumát szó szerint majdnem végigröhögtem,amikor ilyen napszemüvegről énekeltek,meg hogy szobafogság,meg apa nem enged el,vagy valami ilyesmi.na ők kőkeményen megcélozták a tiniket,hagy hozzák a pénzt.
amúgy azt hittem,hogy egy tcs-nek jobban pörög a topikja,tök véletlenül futottam bele. -
bcrics #170 hát jah.csak tudod már 1 pár éve hallgatok csapdát,és akarva akaratlanul én a favorit albumaikhoz hasonlítom az ujabbakat.és azok nemigazán tetszenek.szeressük a csapdát, csak az utóbbi 4 album már nem nekem szól sajna.ugy ahogyan ez sem, -
#169 Nekem sem jön be eddig, bár én ott tartok, hogy még nem bírtam végig hallgatni, pedig már nagyon vártam :( -
#168 Nincs baj a véleményeddel, csak attól még nem szar hogy te azt mondod, sokaknak attól függetlenül bejön :) -
bcrics #167 oké -
#166 Szerintem meg jó lett. Inkább te mondj le. -
bcrics #165 az uj album vmi siralmas,egyedül a visszatekintések tetszetek a johny pl vagy hüvelykujjasporos bakancsos rész de gyben vmi gyászos,a tankcsapda monnon le.sajnos. -
szmokker #164 http://www.youtube.com/watch?v=_WVCpQYlxHQ
ezt nézzétek :D:DXD:D -
joe1980 #163 Sziasztok.Annyit szeretnék kérdezni,hogy a kisérlet száma cimü dalban Lukács énekli a versszakokat is,mert olyan mintha csak a refrént énekelné? -
SzinesGeza #162
Azért ha meghallgatod a "Új nap vár"-t és a "Föld és ég"-et, rájössz, hogy ez már túlzás, ill. elszomorító.
-
#161 Van pár visszaköszönés, meg nyúlás, de ez mindig is volt.
Nekem már kezd tetszeni pár szám.
Mondjuk az arabokra dobott bombák, meg az apró darabokra szakadó gyerekek miatt azt a számot tutira tiltják majd itt-ott. -
SzinesGeza #160
Egy gondom van csak, hogy néhány új szám dallamára, pár régebbi nóta szövege ugrik be. Ha értitek mire gondolok.
-
#159 Elsőre kicsit vegyes érzéseim voltak, de sztem nagyon jó lett! :D