201
Melyik mai *sztár* telefonszámát tudod?
-
DecenS #80 Emberileg értettem... Ezt magyaráztam, mindegy. -
#79 Az elöbb még közöd nem volt hozzájuk:P -
DecenS #78 Nem. Dolgom volt velük... -
#77 Héyy béby nekem megvan ám a Demjén Rózsi telefonszáma! -
#76 Miért van meg olyan embernek a telefonszáma akit nem fogsz felhívni? Lehet vele menőzni a csajok elött?:P -
G_ArchAngel #75
értsd: normális = nők tudnak maradni, nem mint pl.: Náray férfi... -
G_ArchAngel #74 a nevek közül 10 emberé olyan, aki a divatszakmában mozog, ha Kata sokat jár fotózásra vagy divatbemutatókra, akkor közelebbi kapcsolatban is lehet velük, minthogy a noteszében legyen a telefonszámuk -
#73 "Érdekes, hogy a divatvilágban a nők döntő többsége normáslis és hetero tud maradni"
Mit értesz normális alatt?
Az én olvasatomban egyik állítás sem igaz. -
DecenS #72 Ismeri a telefonszámukat... nem ugyanaz, hogy magukat az embereket is ismeri.
Az én noteszomban is akad pár ismert ember telefonszáma, mégsem tudok róluk többet, mint amit az újságok írnak. Közöm nincs hozzájuk... -
[Walaki]D`Lair #71 Ezt had döntse el ő....mármint hogy kénytelen-e ezeket a "szár"okat ismerni... -
G_ArchAngel #70 Kata ebből él , kénytelen ilyen embereket ismerni:)
a külső és belső - számomra is elítélendő tulajdonságaik mellett, biztos vannak pozitív értékeik...
Jah, és a középkorban minden borbély férfi volt:)
Érdekes, hogy a divatvilágban a nők döntő többsége normáslis és hetero tud maradni, de a férfiak...khm...sportot csinálnak az "elhajlásból"... -
#69 A te kedvenc sztárod Grétsy tanár úr kéne, hogy legyen... -
#68 Magyarországon! -
peet69 #67 Ki a halál akrja "STAROK" seggét nyalni magyar országonnincsenek is sztárok !!!
Vagy legalábbis nagyon kevés van ! -
#66 hajas lászlo, hogy az mekkora buzi majom, én már eleve nem értem hogy egy férfi hogy tud fodrászkodni, de ezek még nyálaskodnak is, pfff, ez a divatvilág egy akkor álszent buzi társaság, broáf
bocs -
#65 őőő
Terry Blackét
1-800-give-me-the-baby-one-more-time -
#64 Nem tehet róla Walaki sem.... mondjuk úgy, hogy kultur-paraszt. -
#63 Ha megnézed valakinek az adatlapját, kicsit könnyebben léphetsz a cipőjébe.
És ezt a kérdést nem tennéd föl. -
G_ArchAngel #62 azért Michelle Wild vagy Görög Zita "lankadt faszára" kiváncsi lennék:)))
A telefonszámát már nem tudom, de ha még a II.kerben a Bem rakpart mellett lakik Monique Covet, akkor odatalálok:))) -
[Walaki]D`Lair #61 Miért mert tudja pár lankadtfaszú majom telefonszámát? szerinted hivogatja őket éjjel nappal? Vagy miért jó neki? -
#60 Kata, te aztán ismersz pár "emberkét"...jó neked :) -
szando #59 áhh, a nagyrészük nem is érdemli meg hogy ismerd őket.. én is csak véletlenül ismerek párat.. :DD -
#58 Gyenge vagyok?
Nekem alig egy kettő volt ismerős (pl. Michelle Wild ehe-ehe :))
Sajnos nem nézek kereskedelmi tévét, így nem tudhatom, hogy ki kicsoda a "csodálatos" hazai sztárvilágban...
(Koltay-t tartom csak elismerésre méltónak, az összes többi egy nagy 0.) -
#57 Én egy-két képviselő gyermekét ismerem.
És nem dallamos! -
#56 Én csak országgyűlési képviselők számát tudom...igaz ők nem akkora sztárok...de annál hasznosabb a telcsiszámuk... -
szando #55 én spec majdnem mindent ismertem.. gondolom gyengébbek kedvéért írta oda Kata -
#54 ezek mekkora sztárok már,akikhez odakellett írni 3sort,hogy végja az ember,hogy ugyanmár ki loooooooooooooool -
Cat #53 én a sajátomat se tudom fejből, pedig megvan másfél éve :DDD -
szando #52 úgy néz ki én lúzer vagyok, mer nem tudom egy sztár számát se..
basszus tiszta magyar mentalitás.. vágjunk fel amivel lehet.. mekkora gáz már -
#51 Na jó, de az olyan dallamos... :)))) -
#50 Én viszont Hykao számát fejből tudom.
:DD -
#49 Az melyik? Az az a buzi madár? -
peet69 #48 akartam pont mondani ! -
[Walaki]D`Lair #47 ugye? -
#46 Ennél siralmasabb topicot talán még nem is láttam itt az SG-n. -
#45 Hehe, én Lteebee számát tudom... -
[Walaki]D`Lair #44 nám -
#43 Renato.
Amúgy "sztár" ő egyáltalán? -
#42 igen finoman fogalmaztad meg a "kretén bunkó" kifejezést... :D -
#41 Náray loál! Hát ő egy elég 'érdekes' figura... :D