Theme Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a magyarosítást

Ha valaki letöltötte, akkor jelzem, hogy javítottam benne a hibákat, és megcsináltam a patchelt változathoz is! Letöltés: Huncm

Na szóval ha valakit érdekel még:

MAGYARÍTÁS

a huncm.freeweb.hu-ról letölthetö. Gyorsan készült, lehetnek benne hibák, de a lényeg biztosan érthetö.

Fura, hogy 8 év alatt nem fordította le senki. Pedig aránylag kevés szöveg van benne. És az állomány is egyszerüen kezelhetõ.

én nem értem nagyon
kéne magyarosítás
Semmi, de magyarul még szuperebb lenne, de így is boldogulok. Sirály játék!
Sziasztok! Patcheltem a játékot és HARD-on jáccom vele. 9.pályán vagyok az már nagyon nehéz. Magyarosítás nincs hozzá de minek. Én már minden funkcióját megismertem a játéknak. mi a problémád piko?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Senki se tudja
Van magyarítás?
ER? mint Emergency Room? tehat Veszhelyzet? löl!

Tom3
2005 elején?ilyen hamar?van belõle kép vagy valami?
Tom3
Mit jelent az a "ER"?
Tom3
Nincs egy jó teljes verzió valahol fent?Nem DC hanem valami oldgames oldalon azokból van jó sok vagy legrosszab esetben warezen.
Jó a cd-s verzió meg a cd nélküli is.
Pluskast
Lesz hejette ER játék jövõ év elején.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tom3
Nem tom de Theme Hospital 2 télleg jó lenne.
BADE
Nem csinálnak belõle kettõt?Épp pár hónapja vettem elõ újra a gamet,még mindig király,mondjuk egy idõ után ellaposodik.Szinte megvan az össze zenéje csengõhangban(midi)😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

a most töltöm valakitõl dc rõl remélem nem szakad meg..jó kis game, poénos .-)

hmmm megtudod osztani a fullt? :-)

Teljes játékotok van? Mert a mentés hiánya a tört verziónak volt a sajátsága. Nekem a teljes játék ment.

nekem is az a problémám hogy nemtud menteni a játék, kár érte...körülnézek neten hátha találok valamit

Fogalmam sincs mi lehet a baja, nálam tökéletesen megy, viszont egy angol forumon találtam a linket ahonnan leszedtem, és ott is volt néhány ember, akinél nem ment xp alatt. A gond az, hogy már nem emlékszem a forum címére (hátha találtak vmi megoldást), és nem is találom, de este nekiállok, és ha találok vmit, akkor rögtön írok.

Tom3
A #37-esben található linkrõl szedted?
© tirpitz azt mondta hogy neki tökéletesen megy xp-n.
Én is lehet hogy letöltöm majd onnan.
hájja!
menteni nem lehet...
így viszont szart nem ér az egész..de legalább kiderült hogy nem a game-mel van a baj, hanem csak a rohadt installer nem kepes futni XP alatt

<#wow2>
na asszem megis mukodik..vmiert mindenaron installalni akartam kitomorites utan..de ugylatom anelkul is mukodik..kerdes hogy menteni tudok-e , azt meg nem probaltzam(mert uyge igy valojaban a cd-rol fut a game) persze a cd itt tulkeppen egy mappaban van

amugy leeht hogy az SP2 a gond?

cso!
nalam nem indul!!nem megfelelo a windows verzio..te hogy birtad futasra?

Amint az elsõ fertõzést meglátod, pause, így gond nélkül meg tudod keresni és így kevesebb fertõzési forrás lesz. Akiket kifele menet elkapott, azok szintén repülnek.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

😊) Ez tetszik, de nekem valahogy lassan húznak ki, ráadásul végigfertõzik az összes páciensem, így a KÖJÁL (ez rohadtul tetszett😊) mindig találhat valakit...

Köjál 😊

Én simán csak kidobtam a kórházból a megfertõzõdött embereket. Így mire kiért a KÖJÁL, már mindenki egészséges volt és még én kaptam jókora kártérítést a téves riasztásért.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Nem ragacs, hanem vmi béka, de asszem egyre gondolunk. Igen, én le is fújom õket, de egy idõ után eltünik a spray jel a békáról, valami piros nyíl mutat rá, aztán már nyíl helyett egy "x" lesz a béka felett. Nem értem ezeket, de a lényeg az, hogy hiába fújom le õket még idõben, nem mennek el a nõvérhez vakcináért, így állandóan megbüntet...

a ragacs jelre gondolsz az emberek feje fölött?
Azokat csak le kell sprézni...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hello!
Itt egy link, ahonnan én leszedtem, nálam megy xp alatt, semmi baj sincs vele.
http://sklifosoft.ru/games/Theme-Hospital-%20FULL.exe
Viszont ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném... Szóval nem tudom, hogy miért jön folyton az a rohadt járvány. Hogy lehet elkerülni, vagy ha már kitört, akkor hogy lehet kezelni anélkül, hogy kiadnék többenetes pénzeket?

Punker
rakj föl 1 98-at

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nagyon szeretnék vele játszani, de sehogysem indul el XP-n 😞.
Valaki segítsen lécci!

Nekem XP_n nemnagyon indul el 😞.
Van valakinek 5lete?

Punker
az hatalmas lenne

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akko majd ÉN!!

Valen
eltaláltad 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nem akarná vki lemagyarítani?

Tom3
Tudom nem volt elég 2takaritó.😊
Punker
majd mikor kitör rajtuk a hányó kór akkor lesz szép.

Tom3
Teljesen normalis emberek mint a többi.
Tom3
volt hogy 8-9 jött belõlük és 2doki volt 2 olyan géppel de meghaltak nem volt 2 elég 😞

Voltak emberek akik még a várakozásban haltakmeg.
Punker
az még gyenge a durva kórok késõbb jönnek 😊

Tom3
Kilyukasztja a beteg fejét. 😄
Punker
hatalmas egyik legjobb game amit valaha láttam qrva jó poénokkal

Tom3
😊
Lacc
"Kéri a cdt mit csináljak?"

"Tedd be a CD-t."

😄DD
Tom3
Mi van?
Ez nem magyar game.