119
Theme Hospital
  • hejyjyjy
    Ja.
    Észrevettem a több gy-t is csak már nem akartam azt is beírni, reméltem hogy senkit se érdekel. De mégis mindig a részletekkel van a baj.
  • magic4
    Persze attól függ hogy valaki egyeli a "ha"-t vagy eggyel több van neki belőle
    Nah kell a hospital?
  • magic4
    Az élet tele van feltételes móddal.

Ui: nálad meg egyel több a g(gy)
  • hejyjyjy
    Eggyel több a ha.
  • hejyjyjy
    Csá Magic!
    Sajna már letöröltem a játékot. Azért kösz.
    Vagy majd add ide a teljes játékot is ha egyszer majd ha ráérsz.
    Hegy!
  • magic4
    csá hejyjjyjy!
    Odaadom a javitást nálam simán megy. és szerintem xp alatt sp2 baja lehet.

Leslie Striker köszi a magyarositást leszedtem remélem jó lesz.
  • hejyjyjy
    Megvan a baj.
    Hibás a játék.
  • hejyjyjy
    Csá!
    Egy nagyon hülyének tünő kérdést akarok feltenni. Hogy nyissan ki a kórházat?
    Ha rákattintok fölül a kinyitásra vagy mire akkor azt kérdi hogy tényleg ki akarok lépni.
    Hibás lenne a játék?
    Vagy van valami billentyűkombináció amivel ki lehet nyitni?
  • Richardix
    A http://retrogames.intranet.hu-n rajta van a teljes játék.
  • Spunge
    Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a gamet?
  • vonyarc
    köszi a magyarosítást
  • Leslie Striker
    Ha valaki letöltötte, akkor jelzem, hogy javítottam benne a hibákat, és megcsináltam a patchelt változathoz is! Letöltés: Huncm
  • Leslie Striker
    Na szóval ha valakit érdekel még:

MAGYARÍTÁS

a huncm.freeweb.hu-ról letölthetö. Gyorsan készült, lehetnek benne hibák, de a lényeg biztosan érthetö.
  • Leslie Striker
    Fura, hogy 8 év alatt nem fordította le senki. Pedig aránylag kevés szöveg van benne. És az állomány is egyszerüen kezelhető.
  • Gorgoroth
    én nem értem nagyon
    kéne magyarosítás
  • Piko888
    Semmi, de magyarul még szuperebb lenne, de így is boldogulok. Sirály játék!
  • CyrSyS
    Sziasztok! Patcheltem a játékot és HARD-on jáccom vele. 9.pályán vagyok az már nagyon nehéz. Magyarosítás nincs hozzá de minek. Én már minden funkcióját megismertem a játéknak. mi a problémád piko?
  • Piko888
    Senki se tudja
  • Piko888
    Van magyarítás?
  • ZsirosKenyer
    ER? mint Emergency Room? tehat Veszhelyzet? löl!
  • Tom3 #59
    2005 elején?ilyen hamar?van belőle kép vagy valami?
  • Tom3 #58
    Mit jelent az a "ER"?
  • Tom3 #57
    Nincs egy jó teljes verzió valahol fent?Nem DC hanem valami oldgames oldalon azokból van jó sok vagy legrosszab esetben warezen.
    Jó a cd-s verzió meg a cd nélküli is.
  • Pluskast
    Lesz hejette ER játék jövő év elején.
  • Tom3 #55
    Nem tom de Theme Hospital 2 télleg jó lenne.
  • BADE
    Nem csinálnak belőle kettőt?Épp pár hónapja vettem elő újra a gamet,még mindig király,mondjuk egy idő után ellaposodik.Szinte megvan az össze zenéje csengőhangban(midi):)
  • Since
    a most töltöm valakitől dc ről remélem nem szakad meg..jó kis game, poénos .-)
  • Since
    hmmm megtudod osztani a fullt? :-)
  • Styrex
    Teljes játékotok van? Mert a mentés hiánya a tört verziónak volt a sajátsága. Nekem a teljes játék ment.
  • Since
    nekem is az a problémám hogy nemtud menteni a játék, kár érte...körülnézek neten hátha találok valamit
  • tirpitz
    Fogalmam sincs mi lehet a baja, nálam tökéletesen megy, viszont egy angol forumon találtam a linket ahonnan leszedtem, és ott is volt néhány ember, akinél nem ment xp alatt. A gond az, hogy már nem emlékszem a forum címére (hátha találtak vmi megoldást), és nem is találom, de este nekiállok, és ha találok vmit, akkor rögtön írok.
  • Tom3 #48
    A #37-esben található linkről szedted?
    © tirpitz azt mondta hogy neki tökéletesen megy xp-n.
    Én is lehet hogy letöltöm majd onnan.
  • ZsirosKenyer
    hájja!
    menteni nem lehet...
    így viszont szart nem ér az egész..de legalább kiderült hogy nem a game-mel van a baj, hanem csak a rohadt installer nem kepes futni XP alatt
  • ZsirosKenyer

na asszem megis mukodik..vmiert mindenaron installalni akartam kitomorites utan..de ugylatom anelkul is mukodik..kerdes hogy menteni tudok-e , azt meg nem probaltzam(mert uyge igy valojaban a cd-rol fut a game) persze a cd itt tulkeppen egy mappaban van
  • ZsirosKenyer
    amugy leeht hogy az SP2 a gond?
  • ZsirosKenyer
    cso!
    nalam nem indul!!nem megfelelo a windows verzio..te hogy birtad futasra?
  • Jissi
    Amint az első fertőzést meglátod, pause, így gond nélkül meg tudod keresni és így kevesebb fertőzési forrás lesz. Akiket kifele menet elkapott, azok szintén repülnek.
  • tirpitz
    :)) Ez tetszik, de nekem valahogy lassan húznak ki, ráadásul végigfertőzik az összes páciensem, így a KÖJÁL (ez rohadtul tetszett:)) mindig találhat valakit...

• Foglaltnick
    Köjál :)
  • Jissi
    Én simán csak kidobtam a kórházból a megfertőződött embereket. Így mire kiért a KÖJÁL, már mindenki egészséges volt és még én kaptam jókora kártérítést a téves riasztásért.