119
Theme Hospital
-
hejyjyjy #79 Ja.
Észrevettem a több gy-t is csak már nem akartam azt is beírni, reméltem hogy senkit se érdekel. De mégis mindig a részletekkel van a baj. -
magic4 #78 Persze attól függ hogy valaki egyeli a "ha"-t vagy eggyel több van neki belőle
Nah kell a hospital? -
magic4 #77 Az élet tele van feltételes móddal.
Ui: nálad meg egyel több a g(gy) -
hejyjyjy #76 Eggyel több a ha. -
hejyjyjy #75 Csá Magic!
Sajna már letöröltem a játékot. Azért kösz.
Vagy majd add ide a teljes játékot is ha egyszer majd ha ráérsz.
Hegy! -
magic4 #74 csá hejyjjyjy!
Odaadom a javitást nálam simán megy. és szerintem xp alatt sp2 baja lehet.
Leslie Striker köszi a magyarositást leszedtem remélem jó lesz.
-
hejyjyjy #73 Megvan a baj.
Hibás a játék. -
hejyjyjy #72 Csá!
Egy nagyon hülyének tünő kérdést akarok feltenni. Hogy nyissan ki a kórházat?
Ha rákattintok fölül a kinyitásra vagy mire akkor azt kérdi hogy tényleg ki akarok lépni.
Hibás lenne a játék?
Vagy van valami billentyűkombináció amivel ki lehet nyitni?
-
Richardix #71 A http://retrogames.intranet.hu-n rajta van a teljes játék. -
Spunge #70 Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a gamet? -
vonyarc #69 köszi a magyarosítást -
Leslie Striker #68 Ha valaki letöltötte, akkor jelzem, hogy javítottam benne a hibákat, és megcsináltam a patchelt változathoz is! Letöltés: Huncm -
Leslie Striker #67 Na szóval ha valakit érdekel még:
MAGYARÍTÁS
a huncm.freeweb.hu-ról letölthetö. Gyorsan készült, lehetnek benne hibák, de a lényeg biztosan érthetö. -
Leslie Striker #66 Fura, hogy 8 év alatt nem fordította le senki. Pedig aránylag kevés szöveg van benne. És az állomány is egyszerüen kezelhető. -
Gorgoroth #65 én nem értem nagyon
kéne magyarosítás -
Piko888 #64 Semmi, de magyarul még szuperebb lenne, de így is boldogulok. Sirály játék! -
CyrSyS #63 Sziasztok! Patcheltem a játékot és HARD-on jáccom vele. 9.pályán vagyok az már nagyon nehéz. Magyarosítás nincs hozzá de minek. Én már minden funkcióját megismertem a játéknak. mi a problémád piko? -
Piko888 #62 Senki se tudja -
Piko888 #61 Van magyarítás? -
ZsirosKenyer #60 ER? mint Emergency Room? tehat Veszhelyzet? löl! -
#59 2005 elején?ilyen hamar?van belőle kép vagy valami? -
#58 Mit jelent az a "ER"? -
#57 Nincs egy jó teljes verzió valahol fent?Nem DC hanem valami oldgames oldalon azokból van jó sok vagy legrosszab esetben warezen.
Jó a cd-s verzió meg a cd nélküli is. -
#56 Lesz hejette ER játék jövő év elején. -
#55 Nem tom de Theme Hospital 2 télleg jó lenne. -
#54 Nem csinálnak belőle kettőt?Épp pár hónapja vettem elő újra a gamet,még mindig király,mondjuk egy idő után ellaposodik.Szinte megvan az össze zenéje csengőhangban(midi):) -
Since #53 a most töltöm valakitől dc ről remélem nem szakad meg..jó kis game, poénos .-) -
Since #52 hmmm megtudod osztani a fullt? :-) -
Styrex #51 Teljes játékotok van? Mert a mentés hiánya a tört verziónak volt a sajátsága. Nekem a teljes játék ment. -
Since #50 nekem is az a problémám hogy nemtud menteni a játék, kár érte...körülnézek neten hátha találok valamit -
tirpitz #49 Fogalmam sincs mi lehet a baja, nálam tökéletesen megy, viszont egy angol forumon találtam a linket ahonnan leszedtem, és ott is volt néhány ember, akinél nem ment xp alatt. A gond az, hogy már nem emlékszem a forum címére (hátha találtak vmi megoldást), és nem is találom, de este nekiállok, és ha találok vmit, akkor rögtön írok. -
#48 A #37-esben található linkről szedted?
© tirpitz azt mondta hogy neki tökéletesen megy xp-n.
Én is lehet hogy letöltöm majd onnan. -
ZsirosKenyer #47 hájja!
menteni nem lehet...
így viszont szart nem ér az egész..de legalább kiderült hogy nem a game-mel van a baj, hanem csak a rohadt installer nem kepes futni XP alatt -
ZsirosKenyer #46
na asszem megis mukodik..vmiert mindenaron installalni akartam kitomorites utan..de ugylatom anelkul is mukodik..kerdes hogy menteni tudok-e , azt meg nem probaltzam(mert uyge igy valojaban a cd-rol fut a game) persze a cd itt tulkeppen egy mappaban van -
ZsirosKenyer #45 amugy leeht hogy az SP2 a gond? -
ZsirosKenyer #44 cso!
nalam nem indul!!nem megfelelo a windows verzio..te hogy birtad futasra? -
Jissi #43 Amint az első fertőzést meglátod, pause, így gond nélkül meg tudod keresni és így kevesebb fertőzési forrás lesz. Akiket kifele menet elkapott, azok szintén repülnek. -
tirpitz #42 :)) Ez tetszik, de nekem valahogy lassan húznak ki, ráadásul végigfertőzik az összes páciensem, így a KÖJÁL (ez rohadtul tetszett:)) mindig találhat valakit...
-
Foglaltnick #41 Köjál :) -
Jissi #40 Én simán csak kidobtam a kórházból a megfertőződött embereket. Így mire kiért a KÖJÁL, már mindenki egészséges volt és még én kaptam jókora kártérítést a téves riasztásért.