Theme Hospital
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGYARÍTÁS
a huncm.freeweb.hu-ról letölthetö. Gyorsan készült, lehetnek benne hibák, de a lényeg biztosan érthetö.
kéne magyarosítás
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Jó a cd-s verzió meg a cd nélküli is.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
© tirpitz azt mondta hogy neki tökéletesen megy xp-n.
Én is lehet hogy letöltöm majd onnan.
menteni nem lehet...
így viszont szart nem ér az egész..de legalább kiderült hogy nem a game-mel van a baj, hanem csak a rohadt installer nem kepes futni XP alatt
na asszem megis mukodik..vmiert mindenaron installalni akartam kitomorites utan..de ugylatom anelkul is mukodik..kerdes hogy menteni tudok-e , azt meg nem probaltzam(mert uyge igy valojaban a cd-rol fut a game) persze a cd itt tulkeppen egy mappaban van
nalam nem indul!!nem megfelelo a windows verzio..te hogy birtad futasra?
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Azokat csak le kell sprézni...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Itt egy link, ahonnan én leszedtem, nálam megy xp alatt, semmi baj sincs vele.
http://sklifosoft.ru/games/Theme-Hospital-%20FULL.exe
Viszont ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném... Szóval nem tudom, hogy miért jön folyton az a rohadt járvány. Hogy lehet elkerülni, vagy ha már kitört, akkor hogy lehet kezelni anélkül, hogy kiadnék többenetes pénzeket?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Valaki segítsen lécci!
Van valakinek 5lete?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Voltak emberek akik még a várakozásban haltakmeg.