Motoros Játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
MTX hehe
<#mf1><#mf2><#MTX><#mf2><#mf1>
KulacsKa
Hi all rajongók kedvéért nem lehet kihagyni nagyon komoly http://www.gamekapocs.hu/jatek/1536/ végre végre valami uj nem konzolos szerezd be SUPER-BIKES RIDING CHALLENGE

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Moto gp2, Moto gp 3, MTX MotoTrax, Elasto Mania ennyi

Hát nem ojan mértékben mint a SBK2000/2001-ben de igy jo/nekem/<#wave><#wave>

Egy bajom van ezekkel a gémekkel: a belsõ nézetben a kamera együtt dõl a motorral. Ekkora baromságot!
A MotoGP3-ban állítólag ezt már megoldották, én még nem játszottam vele.
Tapasztalatok?

jjjj
név
a motogp 3 nagyon el lett ba**va azokkal a szúnyoghangú "motorokkal"

KulacsKa
MOto gp 3 POWER atom jó

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Hali hol találhatok a neten motoros játékokat fõleg robogost??????????
gercse
motocross madness 2 az a király

Én a Motogp demot és Moto Racer 3-mat nyomom<#banplz>
FREAK
az mikori?

Riszpekk

M@TriX
jah a GP500 volt az elsõ ütõs verseny motoros játék, meg is van eredetiben, egykerekezés meg majdnem jó volt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Én most a Moto Gp 2-t nyomom

War. War never changes.

Motoracer - sorozat, fõleg a 2.!

Szevasztok nekem GP500 a király játék meg a MotoGp2.Itt Gp500-hoz van ujdonság stb.http://www.m4driving.sm/content/gp500 http://www.bhmotorsports.com/GP500 http://www.gp500store.oteracing.net/gp-store.htm http://loogoos.hu/leirasok/gp500.html
I.C.ram
Sajnos multiban nem volt módom kipróbálni :( Tök egyedül is elszórakozgattam órákat :D
FREAK
és multiban a BAJA mód.... huhuuuu :D

Riszpekk

Adi
Unleashed

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hát igen gyakori pc-s játékos gond. Megoldás konzol: Én most a mx:unleashede-t nyomom!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
Húú mennyit nyomtam Free módban az MM-mel! Istenkirály játék volt! Nem is értem, miért nem folytatták, pedig az MS elég sok sorozatát folytatja a mai napig is.
FREAK
jaja, MM 1-2 nagyon jó, de én a superbike szériát is szerettem

Riszpekk

Nem biztos, hogy a grafika a lényeg!Lehet hogy jó!

Itt 1 kép :

Huh, megnéztem a képeket...szörnyûek...
Asszem maradok a MotoGP 2-nél és a Vice City-nél.
Sztem ezek most a legjobbak :P
Bár egyet kihagytam :):
ELMA

Tom3
Nem új de nekem tetszik:
Motocross Madness 2
Motocross Madness 1-nek a demója pedig fent van a win98-on.(Legalábbis nekem.)
Találtam 2-t, pár évesek, és elég gyenge az értékelésük :/:
Harley-Davidson: Race Across America

Harley Davidson: Wheels of Freedom

Ja és még 1 motoros:
Kawasaki Fantasy Motocross

Aki tudna esetleg letöltési helyet, módszert, az mondja meg lécci.

Tudd már meg a nevét lécci! :)
Nincs most készülõ motoros játék? Vagy olyan ami nemsokára meg fog jelenni?
Természetesen PC-re.

A Vice City nekem is megvan :) csak winfos reinstall volt, és eltûntek a mentéseim!

War. War never changes.

Van valami olyan, hogy Harley Davidson-okkal kell benne versenyezni, amcsi utakon.Nem tudom a nevét, de jó!

Elég gyenge a felhozatal motoros játékok terén...

PLackó
2003-as game.király csak az a baj hogy nehéz vezetni.(szerintem a grafika is oltári!)

M@TriX
A Vice City-t is ajánlom, mert utcai motoros játék nem nagyon van és ebben lehet döngetni ezerrel, jól megcsinálták...
Én is rá vagyok indulva a mocis játékokra, de ritka a jó darab... a MotoGP2 az tényleg jó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Az kira gém!

Pont azzal játszottam, és ideges vagyok mert nemtom megcsinálni asszem a 31. pályát.

War. War never changes.

ELASTOMANIA !!!!!!!!!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Zetorg
jó kis gém!
jókat lehet bene esni :D

zaki
jaja, nekem mr vagy egy éve a gépen van, rohadt jó kis játék, csak legend fokozaton már kicsit gáz

Asszem 1,5 - 2 éves.Jó kis árkád, nagyon jó.Szépen is néz ki.

toMpEr
Kickstart

Bandew
Roadrash! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Köszi, megnézem milyen. Ugye nem régi?

War. War never changes.

Moto Gp 2

Hello mindenki! Gondolkodtam, hogy milyen játékkal játszanék szívesen, ami nem FPS és nem is RTS, de pörgõs mint egy autóversenyes game. Tud vki egy jó versenymotoros játékot? Emlékszem, régen volt vmi Superbike de újabb kéne. Köszi a helpet!

War. War never changes.