92
-
#92 Hát így kicsit megkésve de ideírom hátha jól jön még vkinek: http://painkillerhell.com/ <- titkoshelyek képekkel és videjókkal.
Amúgy igenis vannak benne elgondolkodtató részek, ha nem is azok amikor ki kell tervelni hogy melyik csoport ellenséget hogy lenne célszerű likvidálni a lehető legkevesebb veszteséggel akkor is ott vannak még a titkosok (volt hogy 2x annyi időt töltöttem egy-egy pályán a győzelem után secretkereséssel mint magával a csatákkal).
Ja és hogy vmi mást is említsek a graf mellett ami jó: hangulat 10/10pont (csaták között és csaták alatt is egyaránt).
Szvsz a XXI. század játékai között ott van az első 10-ben (vagy ötben?).
jah, és ha élvezni akarjátok TRAUMA fokon nyomjátok, úgy tényleg se nem könnyű se nem unalmas (nekem elhihetitek) -
k7000i #91 Tudnátok e egy olyan oldalt mondani ahol
a painkillerhez le vannak irva a titkos helyek.
-
k7000i #90 8888 asszem
-
Brian87 #89 Sziasztok!!
Kérnék egy kis segítséget...Painkillerrel játszanánk lanon de kér egy szerverportot??Oda mit kell írni??Nemtudunk rájönni.
Előre is kössz -
bloodrayne2 #88 Megtudja valaki mondani hogy lehet 1.64-es versiom mer 1.5 van és avval nem lehet játszani . De letöltöm és feltelepitem és az egész játék nemm megy mér van ez? Elöre is köszönöm:ErikHa valaki tud ja sürgösen szoljon itt az e-mail cimem :[email protected] -
#87 Öld az átlátszó szörnyeket egy darabig, akkor átváltozol démonná, ahol kinyírhatod. Jó sokáig fogsz vele szívni, én tegnap próbáltam, de 727 szörnynél meguntam, már vagy 6x átváltoztam és folymatosan lőttem, de nem akart megdögleni :( -
#86 de rég üres a terep! -
Bricktop #85 Szevasztok, egy bontatlan dobozos Painkiller 6000-ért vihető! [email protected] -
#84 lenne egy kérdésem az utolsó pályán hogy lehet lucifert előhívni lés megölni? -
RpPRO #83 honnan szedtetek le az 1.2es peccs krekkjet??? vagy a dll-eket, sajna en sehol sem talaltam :( -
teebeeboy #79 Valaki segítsen!Akárhányszor inditom a játékot kéri a cd-t és egyikkel sem megy tovább!! -
NiGhTM4R3 #78 Skacok, feltettem az 1.2-es patchet, meg letöltöttem hozzá az 1.2-es crackfixet, de sehogysem akar összejönni h elinduljon:( Tudnátok segíteni? -
#73 Szerintem ilyen géppel elég neked a 800x600-as felbontás is, mert feljebb szaggatni fog. -
#67 Hát én nem tom, de ha az eredetíről van biztonsági másolatod, akkor nem hiszem, hogy azon lenne crack, mondjuk nekem is az engine.dll-t kellett crackelni, és működött, csak most 576 vírusom van, és valahogy nem tom felrakni gépre a game-t:) -
#62 Na az a gyerek egészen véletlenül nem a DragonBall-t nézte??? Amúgy olyat is hallottam, hogy egy gyerek magáragyújtotta a házat, mert azt hitte, hogy valami szörny a pokemonból:) Szal vannak hülye gyerekek, de azok szerintem nem is tudnának ilyen "bonyolult" játékokkal játszani. -
#61 Csítet soha nem szerettem és nem is használtam csak régen (Doom 2, Duke Nukem). De ha neked eme szó a Counter Strikera vonatkozna, akkor mondom, hogy élő emberek ellen, sokkal jobban kell gondolkodnod, figyelned, mint a gép ellen, akinek pár féle trükje van oszt utána ha mindet ismered, már nem lesz túl nagy gond a megölésével! Azt meg te se mondhatod, hogy komolyabb megölni egy computer álltal írányított valamit, mint egy másik ember álltal írányított ugyan azt!
Vagy már 16 éves Pöty?
bbbb:
Köszi a filmet, ha lesz rá lehetőségem, megnézem! :)
-
Pöty #60 A főszörnyeknél igenis kell gondolkodni, aki meg csíterbuzi annak az agya ugyis csak annyit ér! -
#57 Nem vonulok be magamtól és napi 1-2 óra CS bőven elég!
Az gáz, hogy ezen tudjátok levezetni a feszt!
NEO, Scorpy, asdasdasd:
Csak ahogy már mondtam az inteligens tudja hogy ez csak játék! De aki nem inteligens...?
Pl.: Mikor egy kisgyerek aszthitte, hogy ő is vmi rajzfilm figura és hogy majd ő is tud repűlni, kiugrott az abalkon az emeletesházból és aztán kiderűlt, hogy csak nem tud! De akkor már késő!
Vagy!
Amerikában az iskolában lelövik egymást a gyerekek!
Szal erre kell gondolni, nem arra aki tudja, hogy ez csak game!
u.i.: Postal 2 is egy nagy gané! Azt kipróbáltam! :)
-
#55 Jól beszélsz NEO -
asdasdasd #54 Szerintem egy ilyen jatek arra van, hogy kicsit levezesd a feszt, es utana nyugodt szivvel, pihent aggyal elkuld Busht a fenebe.
Mivel a sztori a valosagtol teljesen elut, eszedbe sem jut kozben, hogy Irakban gyilkoljak az embereket.
Szerintem az olyan jatek, ahol be kell cserkeszni az aldozatot, taktikazni kell az akcioban, eroforrasokat kell felepiteni, belekell kepzelni magad az ellenfel helyebe, csapatokat, kommandokat kell iranyitani..., na attol aztan igazi fanatikus haboru buzi leszel. Napi par ora CS nelkul mar nem is tudsz elni, utana meg jelentkezhetsz onkentesnek. -
#53 Ez csak egy unaloműző játék, olyan mint a Postal 2: a küldetések gagyik, a hangsúly a gyilkolászáson van. Hazamész, kivan a faszod a világgal, leülsz, megölsz 300 zombit és máris jobban érzed magad. A mai kor gyerekeinek VÉR kell.
-
#52 Ez a baj, hogy ilyen játékok is kijönnek! Nem az a baj, hogy gyilkolsz, hanem hogy nem kell gondolkodni! Ezért foglyák a kis sunyók is végignyomni, mert az egér gombot ők is tudják nyomni! És ők nagyon sok ilyen stílusú játékot és rajzfilmet kapnak! A másik, hogy a korosabb korosztályban is van, aki azt élvezi, ha ÖLni kell! Nem lehetetne ezeket elkerűlni? Lehet én öregedtem ki ezekből a játékokból, de CS még mindig élvezetes game nem úgy mint az e fajta menj-őlj game! Én azt veszem észre, hogy az embereket egyre jobban butítják! A komoly játék sajna már nem sok embert fog meg! pl: RPG, Kaland és komoly stratégia vagy komoly FPS! Ahol nem az ölés a lényeg, hanem a módja és annak elkerülése!
Akinek a grafika kell, az nézze a 3D Mark 2003at! Annak csúcsa graf ja! A játék szvsz, inkább játszható és élvezetes legyen mint tű éles mindenhol! 1024*768as felbontás sztem mindenkinek megfelel! Ebben fusson és legyen jó hangja! Sztem egy jó temperamentumú, jó hangú élvezetes hangulatos game még mindig jobb ezeknél a szaroknál! Én nem láttam, nem is fogom megnézni, és nem is érdekel! De az biztos, hogy sok ember hiszi el azt, ha végig nyom egy ilyen játékot, akár hard-on, akkor ő király csávó! ???
Erre csak annyit tudok mondani, ennek már mind1!
Vegyétek észre, hogy nem egy ilyen játék kell kikapcsolódni, hanem annak ami értelme is van!
Üljetek autóba, sport game vagy akármilyen szimulátor, ahol lehet menni több százzal, az is felnyomja az adrenalin szintet!
Mindenkinek további "jó" gyilkolást!
Ennyit értek! -
#49 A Doom 3 egy horrorjáték lessz, ezért ne csodálkozz majd, ha a dögök nem fognak felrepülni a plafonra, és közben nem szól majd rockzene. A trancsírozásról annyit, hogy egy PK-s szörny max 10 darbra tud szétesni. A Doom 3-ban legalább foglalkoznak a szörnyekkel, általában a valóságban is olyan a játék, amilyenek a képek. A gépigényre azt mondom, hogy nem a magyaroknak csinálják a játékot, külföldön az emberek sokkal jobban meg tudják venni a 3ghz-es 1 gigaramos istenfaszát, mert ott az átlag ennyi. Amúgy te úgy veszed le, hogy a HL2 dobozával még a seggemet sem törölném ki, pedig azt is várom, csak 2005-ig el fogják tolni(akárcsak a Doom -at) sajnos:(. -
#48 Nálam Blitzkrieggel csinálta ezt, de mióta vettem egy új gépet, jó :) -
Skyline #33 Hát ha a doom3 minimál követelménye annyi mint ennek az optimál akkor élből egy bukott grafikai motor lesz...:)
HL2 alfája ami egy optimalizálatlan grafikai hibával teli stuff volt mosolyogva futott és ennél a játéknál szebb grafival rendelkezett már akkor+fizika stb...:) -
#31 Nekem nincs meg a Doom 3 akármilyen verziója, de a képek alapján a szörnyek sokkal szebbek, bár szegények amint olvastam cserébe nagyon hülyék lesznek. Remélem lesz idejük a készítőknek az intelligenciájukkal is foglakozni a singleplayer kidolgozása mellett, mert állítólag e miatt csúszik, mert túl akarják szárnyallni a HL 2-őt. Addig is itt van néhány kép a szörnyekről, amik szebbek:
http://www.doom3.com/images/screenshots/01.jpg
http://www.doom3.com/images/screenshots/02.jpg
http://www.doom3.com/images/screenshots/04.jpg -
#21 Aki a gépigényt sokallja az jól beszopta, mert a cikkíró írta is, hogy ez csak felkészülés a Doom 3-ra(és a Half Life 2?), aminek a min. gépigénye a PK-nak az ajánlottja(úgy tudom). -
aDannyBoy #20 nekem amd athlon XP 2500+ barton, 512mb 400Mhz DDR, Ati Radeon 9600Pro mellett játék közben semmi para nem volt max beállítások mellett, csak néha a töltést sokalltam. -
Skyline #18 Az egész game tiszta Serious Sam csak horrorkörnyezetben amúgy SEMMI para nincs az egészben...
Ettől függetlenül ellehet vele szórakozni,nem rossz:)
A főganajok extramega méretüek:)
De fpsek között bár igencsak más a játékstílus,de a far cry-hoz képest rendesen alulmarad. -
#14 Nézd meg a cikk elejét, ott megtalálod :) -
#10 A "menj és ölj" játékokra azt értettem, hogy csak mész és ölsz, de semmi értelme, meg embereket szívesebben ölök mint ilyen dögöket. Amúgy pénteken a gép nem engedett fel a wormnetre, ezért nem talátál meg. Ja és lehet, hogy jövő héten meg lessz a Far Cry. Na ez nem üzenőfal, úgyhogy csá. -
MrTressy #7 sztm jófajta kis házi trancsir.Aki szeret henteskedni annak király.Én inkább az érdekessége miatt fogom elrakni :) -
#5 Fasza játék, csak az a baj, hogy nem nagyon csipázom a menj és ölj játékokat. Amúgy elég jó játék, ahoz képest, hogy ez az első játékuk(hú de sok játékot írok:). És a 3 cd-s méret is nagyon jó, én 4-5 cd-n sem lepődtem volna meg. -
Braveheart #3 Nekem is az tetszett a legjobban! Most kezdtem el másodszorra a játékot, aki egy arcade FPS-horro játékra vágyik, ami nem mentes a poénoktól sem, annak nem szabad kihagynia! -
#2 a demoval játszottam, az nagyon király volt. Grafikája, fizikája szerintem eszméletlen jó! A cikkíró megemlíthette volna a falhoz szegezhető ellenfeleket, mert én nekem ez volt, ami talán a legjobban tetszett és nem tudtam megunni! :) -
#1 wááóó ;>