Véget ért a Fastlink-hadművelet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A legnagyobb aduász isofelpakolókat a dev-et mégcsak meg sem említik,valszeg fingjuk sincs hollétükrõl..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
hanem a rájuk telepedõ hiénák, miattuk szemtelenül drágák a szoftverek.
és mindig is fogják másolni....
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Abból több haszna van az országnak
a "szakértõk" egyszerûen akkor sem törik fel a PGP-met, ez tutkó.
ha létezik is PGP kódtörõ, azt a biztonsági szervek használják, és sztem qva nagy titokban kezelik, és jött-ment Kovács IV. János magyar mámítástechnikai szagértõnek tuti nam adják ki.
Ezt használják a Bin Laden levelezésének töréséhez esetleg.
Nem Pistike PGP diskjének töréséhez a magyar rendõrök.
úgyhogy mivel itt nem oldjuk meg ezt a rejtélyt, aén azt javaslom, hogy akinek van mit rejtegetni, az PGP-zen...
és kisebb az esélye, hogy egy senkiházi milliókért Excell táblába program neveket és árakat írogató "szagértõcske" azt megtöri.
részemrõl a vitát befejeztem...
Legalabb nem a ke'k koleszt zaklattak, ahol a warezosok tobbsege mukodik. 😊
Inkabb ennek toredeke, nehany zloty. Ki venne meg 100k-ert 1 offiszt? Hogy tavolrol sem annyian min ahanyan letoltik, az biztos. De azert csak hazudjanak ossze minel nagyobb osszegeket, ugy laccik most ez a divat, hasonloan komolyan veendo, mint a 700 evre vallalt csatornaepitesi garancia (ilyen is van).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az ajtót akkor fogják majd "rádtörni" ha gyanúsított vagy, ha csak tanú akkor max. beidéznek. Viszont ha olyan biizonyítékok kerülnek elõ, amivel te is gyanúba kerülsz akkor már más a helyzet.
Na de ha nincs mivel bármit is bizonyítania, akkor nem történt büncselekmény, ergo nem lehet nyomozás.
Ok nélkül ex-has módra nem törhetik rám az ajtót ha szeretnék se ... vagy igen?
Mi van ha egy 64 bites partición spéci programmal létrehozok virtuális meghajtót, és kódolom a particióhoz való hozzáférést, a virtuális meghajtón lévõ fájlokat, és a programot magát? Mondjuk csak egyenként 1024 bites kulccsal ...
Ha egyáltalán rájönne valaki mi hogy is van rajta (amihez fel kéne törnie, HA tudná mit!), és meg is törnék, a hozzávaló stuffra és idõre rámenne az állami költségvetés.
mert az felhasználható ellened.
a rendõrségen van a bizonyítási jog.
ha az FBI-hoz kerül, az biztos más tészta.
De Kovács III. magyar átlagrendõr, és Kovács IV. átlag alatti szagértõ ezt a rejtvényt nem oldja meg, és a rendõrségnek se pénze, sem energiája hogy ezt megredenlje, fõleg, ha benne van a bukás veszélye, magyarul hogy nincs esetleg igazuk...
én már láttam.
Excelbbe képes volt beírogatni a CD-k readme-jében talált, és a név alapján fellelt kis-ker
árat egymás mellé, majd a végén összegezni.
és ez az összes Mo-i cd-s ügyben így volt....
nem hiszem, hogy a PGP törõ programot megkapja, amúgy valóban hihetetlennek tûnik, hogy értelmes idõ alatt meg tudják törni....
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
mert ehhez gép is kell....
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
gyakorlatilag elmesélheti a haverod, aki véletlenül máshol lebukott, hogy te másoltál neki cd-t...
pl.
megtörténhet.
és akor jönnek hozzád is...
Tehát bármi lehet a cd-ken, és nem fogom az életben elárulni az amúgy kurva hosszú, és kegyetlenül jó passwordömet, illetve azt a 4-5öt, amit használok....
nem vagy köteles vallomást tenni, az ítéleted végéig jogod van hallgatni.
és bizony, a mi példánk (Hódmezõvásárhely) bizonyította, hogy tanúkból mindenki vádlott lett (131-en) mert sokan kotyogtak, és hittek a rendõrnek (fasz Kenéz elvtárs-azóta százados) hogy nekik nem lesz bajuk.
Nem vagy köteles elárulni a jelszódat.
törjék fel.
Legálisan megvettem a PGP-t, és egy szarházi magy szagértõnek nem fogják kiadni a kulcsot, az tuti.... (fõleg hogy megvettem)
na bye
Nem vagyok én sem egy rendõrpárti és én sem díjjazom a felesleges ba***gatást, de meg kéne próbálni kicsit racionálisabban gondolkodni.
A backuphoz valo jogodrol meg annyit hogy elvileg mar a masolasvedelemmel is megsertik, es mindenki magasrol leszarja, itt csak a multiknak lehet joguk barmire is.
Mennének be a Schönhertzbe, asszem megduplázódna az összeg 😊 Miért a Kármánba mentek be?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
fasszopók!!!!!!!!!!!!!!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
de a biroság elõtt a mai magyar joggyakorlat szerint ez SEMMIT nem számit, és miután elitéltek szerzõi jogsértésért a gyártók még polgári peres uton kártéritést is követelnek
ne honlapokkal gyere, hanem OLVASS UTÁNA fórumokban, ahol többtucatnyi ember ezt a saját bõrén tapasztalja...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8