Új, akár 0 forintos percdíjú üzleti tarifák a Westelnél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Példa:
Voda GPRS net: olcsó, gyors, de nem jó
Westel GPRS net: gyors, jó, de nem olcsó
Kinek mi kell 😊
Manapság az olcsóság mint fogalom és mint szó is már kb. olyan szinten elcsépelt, mint a neten a "Free" cuccok...
Voda GPRS net: olcsó, gyors, de nem jó
Westel GPRS net: gyors, jó, de nem olcsó
Kinek mi kell 😊
Manapság az olcsóság mint fogalom és mint szó is már kb. olyan szinten elcsépelt, mint a neten a "Free" cuccok...
- Aki hisz az olcso es jo szolgaltatas fogalmaban azt csak sajnalni tudom.
Errõl ez a humor jutott eszembe:
"Cégünk olcsón, jól, és gyorsan dolgozik. Ezekbõl az opciókból Ön kettõt választhat." 😊
Errõl ez a humor jutott eszembe:
"Cégünk olcsón, jól, és gyorsan dolgozik. Ezekbõl az opciókból Ön kettõt választhat." 😊
1: még mindig nem írtad le, hogy konkrétan mennyi is az annyi.
2: ahogy látom céges elõfizud van, amire minden szolgáltató jókora egyéni kedvezményeket ad, tehát más szolgáltatónál sem a szokásos meghirdetett értékeket kell figyelembe venni.
3: mondjuk én sem vagyok havi fél órát beszélgetõ diák
4: nemtom miért pont a diákok beszélgetnek keveset szerinted. Meglátásom szerint semmi köze a két dolognak egymáshoz.
2: ahogy látom céges elõfizud van, amire minden szolgáltató jókora egyéni kedvezményeket ad, tehát más szolgáltatónál sem a szokásos meghirdetett értékeket kell figyelembe venni.
3: mondjuk én sem vagyok havi fél órát beszélgetõ diák
4: nemtom miért pont a diákok beszélgetnek keveset szerinted. Meglátásom szerint semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Ja és azért jó többek között a voda, mert a havi fél órát beszélgetõ diákot sem húzzák le 3 számjegyû percdíjakkal...
Itt lehet a legkönyebben összevetni a dolgokat.
Itt lehet a legkönyebben összevetni a dolgokat.
Erre hozzák ki a szolgáltatók azokat az opciókat, hogy minden hálózatba ugyanannyi a percdíj. A vodánál is van céges elõfizunál a csoporton belüli ingyenesség (2 elõfizutól kezdve).
Amúgy az elgondolkoztató, hogy haveromék cégénél épp most váltanak pannonról vodára. Nyilván kiszámolták, hogy hogyan éri meg jobban, mert 70 elõfizuról van szó...
Amúgy az elgondolkoztató, hogy haveromék cégénél épp most váltanak pannonról vodára. Nyilván kiszámolták, hogy hogyan éri meg jobban, mert 70 elõfizuról van szó...
Olvastam a cikket. Fõleg a PGSm szopik mostanában, a Westel is kötheti a gatyáját, mert az utóbbi idõben több elõfizut szerzett a Voda. Sztem nem lesz elõnyös a Westelnek, hogy T-Mobile lesz a nevük, elvégre egy tizensok éve bejáratott márkanevet (sztem lehet annak nevezni) dobnak el...
Én csokitól kérdezem, hogy a sok buzi vodás közé tartozom-e? Egyáltalán miért buzik a vodások? Egy embert a telefonszolgáltatójáról megítélni több mint gyerekes...
Én csokitól kérdezem, hogy a sok buzi vodás közé tartozom-e? Egyáltalán miért buzik a vodások? Egy embert a telefonszolgáltatójáról megítélni több mint gyerekes...
én is vodás vagyok 😉
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32021 <- ezt a hirt nézd meg, elvándorlás van a pannontol voda-westel felé
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32021 <- ezt a hirt nézd meg, elvándorlás van a pannontol voda-westel felé
A City 1 perces számlázású január óta (addig valóban fél perces volt).
Van ám ilyen is a Vodánál:
Havi díj: 1800 Ft 100%-ban lebeszélhetõ
Másodperc alapú számlázás.
Hívásdíj csúcsidõben bármely hálóra: 23 Ft
Csúcsidõn kívül: 18 Ft
30 db ingyen sms
Meg van még olyanom is hogy havi 1000 Ft-ért csúcsidõn kívül hálón belül nincs percdíj. Kb. havi 10-12 órát beszélek 1000 Ft-ért.
Én is a sok buzi vodás közé tartozom?
Van ám ilyen is a Vodánál:
Havi díj: 1800 Ft 100%-ban lebeszélhetõ
Másodperc alapú számlázás.
Hívásdíj csúcsidõben bármely hálóra: 23 Ft
Csúcsidõn kívül: 18 Ft
30 db ingyen sms
Meg van még olyanom is hogy havi 1000 Ft-ért csúcsidõn kívül hálón belül nincs percdíj. Kb. havi 10-12 órát beszélek 1000 Ft-ért.
Én is a sok buzi vodás közé tartozom?
sehányat, vitamax city, csúcsidõben 54ft, csúcsidõn kivül 19ft, és félperc után számláz
feltöltökártyás, hüségnyilatkozat nem kell
feltöltökártyás, hüségnyilatkozat nem kell
?
nemértem mi a problémád, westel alatt ott van a pannon új csomagja is
04.22. Új, akár 0 forintos percdíjú üzleti tarifák a Westelnél
04.22. Pannon Horizont Perfekt: bármikor, bárkit 30 forintért
nemértem mi a problémád, westel alatt ott van a pannon új csomagja is
04.22. Új, akár 0 forintos percdíjú üzleti tarifák a Westelnél
04.22. Pannon Horizont Perfekt: bármikor, bárkit 30 forintért
SG-sek westelesek, kedves SG reklámért fizetni kell bazz!! Szerintem z ilyen hírekkel áljatok le, vagy max akkor irjátok oda hogy más szolgáltató is kínál ilyet jobb feltételekkel. Köszike
Es nemcsak ceges ugyfeleknek es nem csoporton belul, hanem szolgaltaton belul...