27
-
#27 Példa:
Voda GPRS net: olcsó, gyors, de nem jó
Westel GPRS net: gyors, jó, de nem olcsó
Kinek mi kell :)
Manapság az olcsóság mint fogalom és mint szó is már kb. olyan szinten elcsépelt, mint a neten a "Free" cuccok... -
#25 - Aki hisz az olcso es jo szolgaltatas fogalmaban azt csak sajnalni tudom.
Erről ez a humor jutott eszembe:
"Cégünk olcsón, jól, és gyorsan dolgozik. Ezekből az opciókból Ön kettőt választhat." :) -
#22 1: még mindig nem írtad le, hogy konkrétan mennyi is az annyi.
2: ahogy látom céges előfizud van, amire minden szolgáltató jókora egyéni kedvezményeket ad, tehát más szolgáltatónál sem a szokásos meghirdetett értékeket kell figyelembe venni.
3: mondjuk én sem vagyok havi fél órát beszélgető diák
4: nemtom miért pont a diákok beszélgetnek keveset szerinted. Meglátásom szerint semmi köze a két dolognak egymáshoz. -
#21 Ja és azért jó többek között a voda, mert a havi fél órát beszélgető diákot sem húzzák le 3 számjegyű percdíjakkal...
Itt lehet a legkönyebben összevetni a dolgokat. -
#20 Erre hozzák ki a szolgáltatók azokat az opciókat, hogy minden hálózatba ugyanannyi a percdíj. A vodánál is van céges előfizunál a csoporton belüli ingyenesség (2 előfizutól kezdve).
Amúgy az elgondolkoztató, hogy haveromék cégénél épp most váltanak pannonról vodára. Nyilván kiszámolták, hogy hogyan éri meg jobban, mert 70 előfizuról van szó... -
#18 Viszont nem írtad le, hogy miért is éri meg neked Westelesnek lenned :) -
#16 Percalap és csúcsidőben nem 54, hanem 48 HUF :)
Kíváncsi lennék Dr. csoki megoldására is :) -
#15 Olvastam a cikket. Főleg a PGSm szopik mostanában, a Westel is kötheti a gatyáját, mert az utóbbi időben több előfizut szerzett a Voda. Sztem nem lesz előnyös a Westelnek, hogy T-Mobile lesz a nevük, elvégre egy tizensok éve bejáratott márkanevet (sztem lehet annak nevezni) dobnak el...
Én csokitól kérdezem, hogy a sok buzi vodás közé tartozom-e? Egyáltalán miért buzik a vodások? Egy embert a telefonszolgáltatójáról megítélni több mint gyerekes... -
Cat #14 én is vodás vagyok ;)
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32021 <- ezt a hirt nézd meg, elvándorlás van a pannontol voda-westel felé -
#13 A City 1 perces számlázású január óta (addig valóban fél perces volt).
Van ám ilyen is a Vodánál:
Havi díj: 1800 Ft 100%-ban lebeszélhető
Másodperc alapú számlázás.
Hívásdíj csúcsidőben bármely hálóra: 23 Ft
Csúcsidőn kívül: 18 Ft
30 db ingyen sms
Meg van még olyanom is hogy havi 1000 Ft-ért csúcsidőn kívül hálón belül nincs percdíj. Kb. havi 10-12 órát beszélek 1000 Ft-ért.
Én is a sok buzi vodás közé tartozom? -
Cat #12 sehányat, vitamax city, csúcsidőben 54ft, csúcsidőn kivül 19ft, és félperc után számláz
feltöltökártyás, hüségnyilatkozat nem kell -
#10 Én felkötöttem. Bármely hálózatba tudok 19 HUF-ért telefonálni a Vodától... -
Cat #8 ?
nemértem mi a problémád, westel alatt ott van a pannon új csomagja is
04.22. Új, akár 0 forintos percdíjú üzleti tarifák a Westelnél
04.22. Pannon Horizont Perfekt: bármikor, bárkit 30 forintért -
#7 SG-sek westelesek, kedves SG reklámért fizetni kell bazz!! Szerintem z ilyen hírekkel áljatok le, vagy max akkor irjátok oda hogy más szolgáltató is kínál ilyet jobb feltételekkel. Köszike -
#6 ejj de reklámszagű hír -
htmm #5 Es nemcsak ceges ugyfeleknek es nem csoporton belul, hanem szolgaltaton belul... -
#3 Szorul a hurok? Félnek, hogy elpártolnak az ügyfelek? :)