648
  • Taranov
    És te ki vagy? És pont te kritizálod? Még kritikus se vagy. Bár egy kritikus véleménye sem jelentene semmit, ha mindenkinek tetszik a film, bár vannak akiknek nincs humorérzékük, a kritikusok általában tudják mik az értékelési szempontok.
    Biztos neked is szar a humorérzéked vagy te is csak a james bondot, meg a horrorfilmeket/passió féle filmeket szereted.
    Szánalmas.
  • wizy
    hát én az Üvegtigrist egyszer láttam, asszem fél évvel ezelőtt, amikor ment az rtlklubbon. ugy kezdtem el nézni, hogy szülők azt mondták, hogy erről jokat hallottak, meg magyar meg minden, nézzük meg. elkezdtük nézni, és nagyon jo volt!! olyan részek voltak benne, hogy fetrengtünk a röhögéstől:-))) bár nem emlékszem részletekre, mert már rég láttam, de nagyon jo volt:-)))
  • DecenS
    Hali Lalipapi. Papi kuki mami...
  • cSuwwi
    Én sem láttam az üvegtigrist, csak a múlt héten, de ezen az egy filmen annyit röghögtem, mint az elmúlt egy hónapban látott filmeken összesen...
    (és a napi 1 új film, az megvan)
  • cSuwwi
    Hagyjad, akik az retekklubbos dudikoffon meg erik roberszten nőttek fel, azoknak a magyar filmek ismeretlenek. Ha nincs benne bunyó, emberrablás, zsarolás stb. akkor az már nem számít filmnek náluk...
  • ricsi1
    hát.."nemtom"
    én az ilyen filmes poénokon nem tudok röhögni-nem mintha nem érteném-inkább a spontán jött szarokon
  • Punker
    abban az egy filmben több poént lőnek el mint 10 amerikai szarban összesen, ráadásul nem is gagyi poénokat....
  • ricsi1
    hát..nemtom..egy unalom volt,egész végig abban a kocsmában,v. miben ül 2fasz aztán mondja a hülyeségeit,meg húha..easyrider ecsém..HÁHÁHHÁ
  • Punker
    ezt kifejtenéd?
  • ricsi1
    nemtom,én az elsőt csak azér néztem,mert ne tudtam aludni...szvsz egy rakás szar!
  • cseri001
    Ez a rész nekem is nagyon bejött! :) (#22-es erre utal)
  • cyrus #30
    Nem volt jó bazmeg ?
    Tudod mit ? sose volt ilyen jó bazmeg !
    Sokkot kaptál bazmeg !
  • Punker
    mert?
  • Taranov
    Attól tartok, hogy nem lesz ez az Üvegtigris 2 egy nagy szám, mert ha ilyen humort csinálnának más témában, akkor nem lenne ez a címe a filmnek, ha pedig az Üvegtigris története folytatódik, akkor az nem lehet olyan jó, mint az első rész.
  • Mike at home
    Hat ha vmi ilyesmi humort csinalnak, de mas temaban, akkor az szuper lesz
  • Mike at home
    ugy vanm, ez a te hibad

ilyen logoval meg mar el is kezdenek a helyedben asni
    :)))))

(ha felreertened, a logo + nem ismerem a magyar filmket osszefuggest ertsd, szal nem a logodba kotottem bele)
  • Punker
    -És ne legyek kemény?
  • cSuwwi
    AnyámmalélekBabettávaljárokMacskámvan! :DD
  • cseri001

• cseri001
    Sokkot kaptatok! Az a ti bajotok! :))
  • RadeoN
    benzin a benzinhez, olaj az olajhoz
    nyugodj békében impala...
  • Blasta
    Már attól hülyét kapok, hogy egyből ÜVEGTIGRIS 1-ről beszélünk, nem csak simán AZ üvegtigrisről...
    Gáz
  • Blasta
    Nézd meg inkább!
    Nem fox csalódni (vagy igen, csak akkor nem a filmben van a hiba, hanem eccerűen nem neked csinálták)
  • Gladiator
    hmmm... télleg jó az üvegtigris? mondták már páran, de nem gondoltam volna, hogy télleg. a bemutatójából nem sok jót szűrtem le. miről szól?
  • cyrus #17
    kiderül, hogy csak rossz helyen van az a kocsi te lalli !
  • BaLeeX
    Attól az egy még ugyanolyan jó marad, bármennyire basszák is el a kettőt.
  • Voltan
    Pontosan. Lásd anno Tanú 2. Brrrrrrrr....
  • Blasta
    Őszíntén kívánom, hogy soha ne szülessen meg eme "mű"!!!

Szánalom lenne!
    Egy alapmű szétbaszása!
    Úgysem lesz jobb (vagy olyan jó) mint az alapfilm (EZ TUTI) és csak saját magukat égetnék le!
    Remélem csak kacsa a hír...
  • Dynamic
    Az Indul a bakterháznak is mióta ígérték a 2. részét aztán semmi.Remélem legalább ebből lesz valami.
  • skristof
    nemtudom
    bár sajna sok magyar SIKERfilmet sem ismerekúbiztos az én hibám
  • BaLeeX
    Nem tudom mit lehet a 2. részbe beletenni azaz miről fog szólni, mert az első jó volt de egy komplett befejezett történetnek tűnt.

Ha igaz a hír én kíváncsian várom. Ha legalább fele olyan jó lesz, mint az 1 akkor már megnézzük. :)
  • Sephi
    Volt mar ra pelda hogy egy magyar sikerfilmnek csinaltak e volna masodik reszt?
  • Mike at home
    WOW
  • Vaxi
    nahát séfbácsimilyenképeidvannak. vanmég?
  • Punker
  • csabawarchief
    izirájder öcsém, izirájder !!!

• Vaxi
    én is kurvára remélem :D nagy ÜT fun vagyok, még HUBom is van, üvegtigris nével /uvegtigris.no-ip.org/
    :DD:D:
  • Taranov
    jaja
  • Punker
    remélem nem szúrják el az első hatalmas volt
  • Taranov
    A Bumerángban mondták, hogy lesz, a Sláger Rádióban.