Jelszavak egy tábla csokoládéért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem biztos. Ha 1 kolleganak mondja el, lebukik es kibasszak a munkahelyerol, tehat nem mondja el. 1 idegennek elmondva nincs tanu, nem rugjak ki, tehat miert ne. Egyaltalan nem a ceg erdekei vezerlik az embereket, azok csak a penzert dolgoznak, az allasuk, es ezzel egyutt a keresetuk fontos csak, az hogy ki hekkeli meg a ceg honlapjat, lopja el az uzleti titkokat, azt leszarja.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Human error.

wlkifhewioh980357wslkfjdopt97450987

Ide a csokival :o)

Y
KIP
nemhiába az emberi tényezõ a legsebebezhetõbb pont a védelmi rencerekbe:D 1xerûbb megkérdezni vagy lenyúlni 1 pass-t mind meghekkelni:D
Kiket kérdeztek meg?
Én is mondok egy ilyet:
"Magyarországon a statisztikák szerint 10-bõl 9 ember Veszprémi" <- Igaz, csak eszprémben érdeklõdtünk...

[HUN]PAStheLoD
hehee amugy a cikket már 3 napja olvastam a pcfórum-on de ott kimaradtak érdekes részek :)

ez a rendszergazdás nagyonjó :P

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ezt nem hiszem el :DDDDD
de eltudom képzelni , gondolom az amcsik meg egyszerûen nem tudják hogy nincsenek egyedül a földön :DDDDD

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Az én jelszavam "lofasz". Kérem a csokit! :D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

RelakSfromhome
De a vége durva :D 53% nem mondja meg a jelszavát a rendszergarázdának :D:D
Mondjuk én is inkább azt mondom, gyere, gépeld be!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

janos666
Nem a megkérdezettek a hülyék hanem a kérdezõk.
-Elérulod a jelszót 1 tábla csokiért?
-Miért ne: Tulico (perzse köze sincs az igazi jelszóhoz, mert az valami adme4HJd, de nem akarja magát kirúgatni).
Ezután elfelejti az egészet és boldogan majszolja a csokiját.
ezért tudott mitnick könyvet irni a szociális hackelésbõl :)

Pont ellenkezõleg, totál felesleges mindenféle biztonsági szagember, erre ugyanis nincs védelem.
Most erre mit mondjak? :D
Jól megélnek a biztonsági szakemberek :D
Cégvezetõk meg csak szórják ki a pénzeket a hülye userek miatt :)

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html