MASHED

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
tudom régi hsz 😊 de ha pont akkor nyomod a gázt amikor zöld-re vált akkor kilõ a kocsi. ha csak folyamatosan nyomod akkor nem. ennyi a titok 😊
ha meg könnyûnek ítél(ted)ed akkor nehezebb fokozaton told...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
pedig lehet... mi anno 4en nyomtuk gamepaddal 😊 szerintem faja kis game. sokat elszórakoztunk csak kevés a pálya...
sajna nem emlékszem , h pontosan mit kell állítani ,de nem nehéz belõni.
próbálkozz, mer biztos lehet.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sziasztok!

Hogy lehet ezzel a játékkal játszani mert nekem valami olyasmit ír ki amikor 2 playerrel akarunk játszani hogy 2 játékos kell hozzá😞
ha valaki tud valami megoldást az írjon!

Elõre is köszi

nem tom, talán driver gond lehet, fogalmam sincs 😊

hát nem nagy szám a játék, pedig elsöre azt hittem a képekböül itélve, hogy vmi jo fog kisülni belöle. dehát szar lett. még lan sincs benne, szar a kamera nézet is, azt hittem legalább az normális lesz. bakker, nagy fos lett tényleg. nem baj, 2 napra jo lesz.

tomasz
mi ez a fos game??honnan szedték???ennél még a legszarabb game is jobb😊

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

vlmi tipp?

Kiprobaltuk volna...

MASHED

"Could not show the DiretDhow graph! hr=0x887601c2"

Egy ActiveMovie window is szetakadva marad mellette.
2 gepen is neztuk mas mas uj-regi driverekkel, gf4 4200.

_Atti_

megéri leszedni?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

400mb az egész?

M@TriX
ajh, ha jól látom LAN sincs benne, csak osztott képernyõ vagy mi?
Basszus... pedig lehet jó lett volna egy kis lanpartyra...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát azért megnézem, mert itt a munkahelyre kellene valami LAN-os gém. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lwb
letölt-felrak-megnéz-leszed-töröl

Hát nemtom , de nekem olyan érzésem van a játékkal kapcsolatban mintha nem is én játszanák vele...pld.: Nem értem miért startol 1szer az ellenfél jobban másszor meg én amikor mindig ugyanúgy tolom neki a gázt. Ha jobban áll az ellen akkor van úgy hogy mielõtt gyõzne minden ok nélkül lelassít és simnán lelehet elõzni , pedig elõtte 1 centit sem tudtam behozni a lemaradásomból.

"vessetek a mókusok közé" :)

Hát a képeid alapján ezt kell hogy mondjam,ez elsõre SOKKAL komolyabnnak tünt,mint ami lett belõle...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

toMpEr
toMpEr
Kiprobaltam, leginkabb az ignition-hoz hasonlitanam, bar annak a szintjet talan nem eri el, a grafika nem rossz, igy elsore eleg vegyesek az erzelmeim, de meger meg1 probat.

Aha azt hallottam hogy nemnagyon megy.Reméljük a védelmi rendszerük nem terjed el nagyon...

toMpEr
hat RaceDriver2-nel azert nembiztos, hogy felesleges volt, mivel meg valamikor aprilis vegen jott ki a jatek es meg nincs feltorve, joparan meg is vettek emiatt.

"nem volt rajta vedelem"
Ennek a készítõi már rájöttek hogy felesleges erre az idõt és energiát pazarolni...

Nem túl nagy méret,ugyhogy egy próbát megér.Xbox-os verzióról hallottam közepes véleményt.

toMpEr
Nem uj csapat, de ezt akar a PISTIKE is kiadhatna, mert mint az nfo-bol is latszik, nem volt rajta vedelem.

traXion
Mi a za Vengeance? Én valahogy nem bízok benne.

toMpEr
Mashed (c) Empire Interactive VENGEANCE (25x15M😎 vengeance.nfo

Xbox-ra kijött...

mi ez? bakker! ne má, habár, ugysem az esövel fogok foglalkozni 😊

12346
detto ugyanezt gondoltam😊 behülyítették a népet a régebbi képekkel, most sokkolás van.

M@TriX
nekem is ez jutott eszembe. 😉

Mondjuk legfeljebb kikapcsoljuk az esõ "effektet". 😉

Hát igen,az elsö képeken még nagyon biztató volt ez a game.Az utolsókon meg...
Nem tudom,ezt visszafelé fejlesztik?

robotnyk
fifa 99ben is ilyen 😊
Ja hogy ez esö...
Láttam már ilyet,aha.De az még az Amiga 600-amon volt asszem,de legalábbis azidötájt...

HuAn82
Bazz olyan mintha a macska összekaparászta volna.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

M@TriX
mi bajod az esõvel, sztem pofás. 😉
Szóval majd meglátjuk mi lesz belõle...

12346
ezek az új képek nagyon elkeserítõek😞(((

minnyá itt a megjelenés!!! 😊

Stranger
Hát nagyon remélem hogy olyasmi lesz

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

12346
ja😊 és könnyen lehessen modolni.

csak lehessen benn faszákat szálni meg roncsolni 😄DD

12346
az az autópályás kép bíztató😊

elsöre az interstate '76-ra emlékeztet 😊

ezzel a játékkal is ökörködni fogunk a haverokkal hálóban 😊

egy két kép, de csak xbox :

link

ez egy zsir játék lesz, és minnyá itt van!!!!

M@TriX
ja az alkatrészre bontás és a robbanás nekem is tetszik, azért raktam be. 😉

csabawarchief

Lentrõl 2. kép iszonyú jó!!!

traXion
ez poén lesz 😄

M@TriX
Az Empire Interactive bejelentette a Supersonic Software fejlesztését a Mashed-et. Ez egy autós akciójáték ahol a fegyverek is szerepet kapnak. A Crashday-hez, a Carmageddon-hoz vagy a korán behalt magyar fejlesztéshez a Steel of Haste-hoz lehetne hasonlítani.
A képeken vannak ígéretes részletek, de majd meglátjuk. Az elsõ videó azért mérvadóbb lesz.
Megjelenés: 2004. június