MASHED
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg könnyûnek ítél(ted)ed akkor nehezebb fokozaton told...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
sajna nem emlékszem , h pontosan mit kell állítani ,de nem nehéz belõni.
próbálkozz, mer biztos lehet.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hogy lehet ezzel a játékkal játszani mert nekem valami olyasmit ír ki amikor 2 playerrel akarunk játszani hogy 2 játékos kell hozzá😞
ha valaki tud valami megoldást az írjon!
Elõre is köszi
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
MASHED
"Could not show the DiretDhow graph! hr=0x887601c2"
Egy ActiveMovie window is szetakadva marad mellette.
2 gepen is neztuk mas mas uj-regi driverekkel, gf4 4200.
Basszus... pedig lehet jó lett volna egy kis lanpartyra...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"vessetek a mókusok közé" :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ennek a készítõi már rájöttek hogy felesleges erre az idõt és energiát pazarolni...

Mondjuk legfeljebb kikapcsoljuk az esõ "effektet". 😉
Nem tudom,ezt visszafelé fejlesztik?
Láttam már ilyet,aha.De az még az Amiga 600-amon volt asszem,de legalábbis azidötájt...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szóval majd meglátjuk mi lesz belõle...

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

A képeken vannak ígéretes részletek, de majd meglátjuk. Az elsõ videó azért mérvadóbb lesz.
Megjelenés: 2004. június

Mashed (c) Empire Interactive VENGEANCE (25x15M😎