50
Supersonic Software - 2004. június
-
#50 tudom régi hsz :) de ha pont akkor nyomod a gázt amikor zöld-re vált akkor kilő a kocsi. ha csak folyamatosan nyomod akkor nem. ennyi a titok :)
ha meg könnyűnek ítél(ted)ed akkor nehezebb fokozaton told... -
#49 pedig lehet... mi anno 4en nyomtuk gamepaddal :) szerintem faja kis game. sokat elszórakoztunk csak kevés a pálya...
sajna nem emlékszem , h pontosan mit kell állítani ,de nem nehéz belőni.
próbálkozz, mer biztos lehet. -
GCsab #48 Sziasztok!
Hogy lehet ezzel a játékkal játszani mert nekem valami olyasmit ír ki amikor 2 playerrel akarunk játszani hogy 2 játékos kell hozzá:(
ha valaki tud valami megoldást az írjon!
Előre is köszi -
Chaos Mad #47 nem tom, talán driver gond lehet, fogalmam sincs :) -
Chaos Mad #46 hát nem nagy szám a játék, pedig elsöre azt hittem a képekböül itélve, hogy vmi jo fog kisülni belöle. dehát szar lett. még lan sincs benne, szar a kamera nézet is, azt hittem legalább az normális lesz. bakker, nagy fos lett tényleg. nem baj, 2 napra jo lesz. -
#45 mi ez a fos game??honnan szedték???ennél még a legszarabb game is jobb:)
-
Maxxx #44 vlmi tipp? -
Maxxx #43 Kiprobaltuk volna...
MASHED
"Could not show the DiretDhow graph! hr=0x887601c2"
Egy ActiveMovie window is szetakadva marad mellette.
2 gepen is neztuk mas mas uj-regi driverekkel, gf4 4200. -
megéri leszedni? -
Chaos Mad #41 400mb az egész? -
#40 ajh, ha jól látom LAN sincs benne, csak osztott képernyő vagy mi?
Basszus... pedig lehet jó lett volna egy kis lanpartyra... -
#39 hát azért megnézem, mert itt a munkahelyre kellene valami LAN-os gém. ;) -
#38 letölt-felrak-megnéz-leszed-töröl -
Gear #37 Hát nemtom , de nekem olyan érzésem van a játékkal kapcsolatban mintha nem is én játszanák vele...pld.: Nem értem miért startol 1szer az ellenfél jobban másszor meg én amikor mindig ugyanúgy tolom neki a gázt. Ha jobban áll az ellen akkor van úgy hogy mielőtt győzne minden ok nélkül lelassít és simnán lelehet előzni , pedig előtte 1 centit sem tudtam behozni a lemaradásomból. -
Gabe18 #36 Hát a képeid alapján ezt kell hogy mondjam,ez elsőre SOKKAL komolyabnnak tünt,mint ami lett belőle... -
#35 kepek -
#34 Kiprobaltam, leginkabb az ignition-hoz hasonlitanam, bar annak a szintjet talan nem eri el, a grafika nem rossz, igy elsore eleg vegyesek az erzelmeim, de meger meg1 probat. -
Gabe18 #33 Aha azt hallottam hogy nemnagyon megy.Reméljük a védelmi rendszerük nem terjed el nagyon... -
#32 hat RaceDriver2-nel azert nembiztos, hogy felesleges volt, mivel meg valamikor aprilis vegen jott ki a jatek es meg nincs feltorve, joparan meg is vettek emiatt. -
Gabe18 #31 "nem volt rajta vedelem"
Ennek a készítői már rájöttek hogy felesleges erre az időt és energiát pazarolni... -
Gabe18 #30 Nem túl nagy méret,ugyhogy egy próbát megér.Xbox-os verzióról hallottam közepes véleményt. -
#29 Nem uj csapat, de ezt akar a PISTIKE is kiadhatna, mert mint az nfo-bol is latszik, nem volt rajta vedelem. -
#28 Mi a za Vengeance? Én valahogy nem bízok benne. -
#27 Mashed (c) Empire Interactive VENGEANCE (25x15MB) vengeance.nfo
-
Gabe18 #26 Xbox-ra kijött... -
Chaos Mad #25 mi ez? bakker! ne má, habár, ugysem az esövel fogok foglalkozni :) -
#24 detto ugyanezt gondoltam:) behülyítették a népet a régebbi képekkel, most sokkolás van. -
#23 nekem is ez jutott eszembe. ;)
Mondjuk legfeljebb kikapcsoljuk az eső "effektet". ;) -
Gabe18 #22 Hát igen,az elsö képeken még nagyon biztató volt ez a game.Az utolsókon meg...
Nem tudom,ezt visszafelé fejlesztik? -
#21 fifa 99ben is ilyen :) -
Gabe18 #20 Ja hogy ez esö...
Láttam már ilyet,aha.De az még az Amiga 600-amon volt asszem,de legalábbis azidötájt... -
#19 Bazz olyan mintha a macska összekaparászta volna. -
#18 mi bajod az esővel, sztem pofás. ;)
Szóval majd meglátjuk mi lesz belőle...
-
#17 ezek az új képek nagyon elkeserítőek:(((( -
Chaos Mad #16 minnyá itt a megjelenés!!! :) -
#15 Hát nagyon remélem hogy olyasmi lesz -
#14 ja:) és könnyen lehessen modolni. -
Chaos Mad #13 csak lehessen benn faszákat szálni meg roncsolni :DDD -
#12 az az autópályás kép bíztató:) -
Chaos Mad #11 elsöre az interstate '76-ra emlékeztet :)