128
Fórumos szleng
-
#87 En pl bevettem a szotaramba ezt a ket szot: ÁZ, loál
Koszi!;) -
#86 ÁÁÁZ!:D -
#85 ha nem ezt akkor mást... a fiatalsághoz hozzátartozik a lázadó életmód is minden és mindenki ellen... szal mindegy mit akarsz úgyse ezen fog múlni milyen ember lesz belőlük... -
#84 Ha egy gyereket úgy engednek el egy erdőbe sétálni, hogy semmit nem mondanak neki az erdőről, akkor nem csoda, hogy eltéved, de erről nem az erdő tehet (és persze nem is a gyerek)... -
#83 Végül is igaz, csak van ugye pár negatív "árny" is.
Most komolyan.
Az a baj, hogy elég sok fiatal - tényleg fiatal - jön fel ide fórumozni, és általában ezt látják. Jó sok fiatal van akiknek a képzésében - enyhén szólva is - hiányosságok vannak, meg simán megszokja ezt a fajta stílust. "Rááll a kezük", ahogy írtátok. Aztán ezek szavaznak, jogaikat gyakorolják és "hasznos tagjai" lesznek a társadalomnak. A jövőnk záloga. Hofi mondott erre anno valamit: ...
-
#82 de nem étem ki beszé itt fucsán!? ne skerázzzá srác -
magnum #81 HAGGYÁ! -
#80 lol!!!!!!!4
-
magnum #79 -
#78 MÉT? -
magnum #77 esz topig e-kerülte a fityelmem, zsal... -
#76 ez az én szuvenir jogom!!!!!!!!!!!!4444 -
#75 Úgy látom, mi elkommunikálunk egymás mellett! -
#74 kommunikáció nem az adatfolyam helyességén múlik, hanem annak hibamentes feldolgozásán... szal -
#73 Jaja. -
#72 Jaja. -
#71 Mondjuk az "eszondom" pont nem ez a kategória :) -
#70 Kicsit unalmas már szerintem... Elején még jópofa volt, de már kezd eröltetett lenni. -
#69 Eszondom én is. -
#68 Agúmy meg nem tök mdiegny, hgoayn ínrak? Vlot az a rgéi ccuc, hogy akhárogayn kvereed a bűtkeet, ha az eslő és utsoló bteű a hleyén van akokr is smián olavshtaó :) -
#67 Mé, ha szólnak, akkó mi van? :o :) -
#66 én full poénból csinálom
bármikor írhatnék rendesen , de minek ? eddig még nem szóltak érte..
sazl. :D -
#65 Nem veszem magamra az általánosítást, én ugyanis az esetek nagy részében csak a Gumiszobának, illetve a saját topikoknak hagyom meg az ilyen kommenteket.
Van aki poénból csinálja, van aki eleinte poénból csinálta, de túlságosan ráállt a keze, stb... -
#64 -
#63 Szerintem, az ilyenek egyszerűen nem tudnak helyesen írni. Így leplezik a hiányosságaikat. Poénnak szánják, de szerintem ez inkább más ... -
#62 H4x0rZ R|_||_3Z
ph33r tH3 |337n332 -
#61 magzar billentz\yet ruley$$$ -
#60 Midzsinájjag, dezsvírem? -
#59 szetsá :D -
#58 Üdvözlöm a dizezs dárzsazságod! -
#57 áz -
#56 foszfazlé ? :D -
#55 sazlé -
#54 a zizstenit! -
#53 "a.carkey" -
#52 "Rulez" -