16
Creative - 3D Labs WildCat VGA
  • Punkerwork
    #16
    és szép hasznkulcsunk van rajta + azt olyan veszi aki ért is hozzá, nem pedig vérpistike miller apuci pénzéből aki 2 nap alatt megsüti és hozza vissza hogy sz@r.....
  • Narancs
    #15
    Ja, ez igaz. Matrox is már csak a tervezőknak gyárt...
  • Punkerwork
    #14
    és a grafikusok nem hülyék, csak tudod ezeket is mint mindent a nyugati átlaghoz lövik be és nem a mi lóf@sz bérünkhöz, ha 1 heti pénzéből vehet egy ilyet akkor nem fog figurázni hogy másikból moddolja stb.
  • Punkerwork
    #13
    egyetlen dolgot hagysz ki, a tervezői piac jóval kisebb oda könnyebb jó kártyát gyártani, láthatod milyen csata megy a cégek közt hogy 1 játékot mire optimalizáljanak stb, sokkal "egyszerűbb" 2 évente kidobni 1 fullos tervezésre való kártyát, és utána kihajtnai belőle a pénzt, mint félévente új gamer cuccot fejleszteni, és akkro még nem beszéltünk a driver optimalizációkról.
  • Narancs
    #12
    Az igaz, de az ATI FireGL és az nVidia Quadro kártyáui is azok, pedig hardverben semmiben nem különböznek a játékos kártyáktól ha jól tudom. Így lehet egy másik driver föltételével GeForceból Quadrót vagy Radeonból FireGL -t csinálni. Annak ellenére, hogy maga a kari az utolsó kondiig ugyanaz, többszörös áron árulják. A grafikusok hülyék?

    És mivel a szóbalforgó 3D LAbs karinál is a specifikációk alapján komoly grafikai teljesítmény lapul, ezért gondoltam, hogy játékos piacon is megállná a helyét. Vagy könnyebb amérnököknek többszörös áron elverni a cuccot? A cég úgyis leírja az adóból mint munkaeszközt?
  • NeoMaN
    #11
    játékban nem látnál akkora gyorsulást, nem ezekre a vga-ra fejlesztenek
    Ezek grafikusoknak stb.-nek szánt MUNKAESZKÖZÖK
  • Narancs
    #10
    Ja, ezt vágom, de ha ilyen fain karit össze tudnak dobni, akkor gémer piacra miért nem nyomnak? Hiszen a technika megvan, és mindíg van pár ember akinek a legjobb kártya kell. Vagy már nem lehet az nV és Ati mellé befurakodni?
  • ZaJanga
    #9
    még jó hogy saját fejlesztés de kb. 200 és 300eFt. egy 3DLabs karesz ami nem játékra lett tervezve.Egyedülálló kiválló minőségű kép.
    Ez tervező karesz.
  • Narancs
    #8
    Ez teljesen saját fejlesztés? Játékos piacra miért nem nyomatnak kártáykat? Simán fölvennék a versenyt...
  • ZaJanga
    #7
    Új profi videokártyát mutatott be a 3Dlabs
    Wildcat Realizm 500 PCI Express csatolóval.
    A 3Dlabs bejelentette új professzionális grafikus gyorsítóját, a Wildcat Realizm 500 névre hallgató, PCI Express x16 csatolófelületű kártyát. A grafikus processzor támogatja az OpenGL 2.0, OpenGL Shading Language, illetve a DirectX 9.0 High Level Shader Language (HLSL, VS 2.0, PS 2.0) alkalmazásprogramozási interfészeket
    A GPU 16 vertex shadert, 48 fragment shadert, illetve 16 pixel shadert tartalmaz (a terminusok eltérnek a DX-ben megszokottakól!), melyek rendre 36, 32, illetve 16 bites lebegőpontos precizitással számolnak. A kártyán 256 MB, 256 bites buszra kapcsolódó GDDR3 RAM kapott helyet; a GPU összesen 16 GB virtuális memóriát tud igénybe venni.

    Kimenetként két DVI-I port áll rendelkezésre, melyek mellett egy Stereo Sync interfész található. Sztereó üzemmódban 1920x1200, míg anélkül 2728x1536 pixel a maximális felbontás. A 3Dlabs a grafikus gyorsítóhoz Windows 2000, Windows XP (32 és 64 bit), valamint Red Hat Linux Enterprise Edition (32 vagy 64 bit) operációs rendszerek alatt használható meghajtóprogramokat biztosít. A Wildcat Realizm 500 ajánlott kiskereskedelmi ára 899,99 dollár, szállítása várhatóan augusztus végén kezdődik meg.
  • ZaJanga
    #6
    Persze!

    Azért az " X " a fórum nevében mert ez a Realizm kártya és valszeg lesz egy két revízió
  • Cat #5
    ?
    A Wildcat 4 az két éves kártya
  • ZaJanga
    #4
    :-)

    Nem jól olvastam bár a honlapjukon ezt említik de az SG cikkben 9-es támogatásr
  • ZaJanga
    #3
    http://www.3dlabs.com/product/wildcat4/images/wc4_7210.jpg

    Ha jól OLVASOM DirecX 7 lesz?
    Hmm első hiba !
  • ZaJanga
    #2
  • ZaJanga
    #1
    Asszem megér egy topicot