19
Star Wars III.:
-
snoop dog #19 Hali!
nincs meg valakinek véletlen xbox ra a jedi academy vagy valami tippet hogy honnan szerezzem meg
elöre is kösz -
#18 Innen meg majd meg lehet venni:D:D:D:D
http.://www.cheapboy.hu
-
Microcosmos #17 Innen le lehet tölteni! http://www.solops2.com/index.php -
#16 Elegge komoly lett a jatek, Kiraly visszter szeru jatekmenete van, csak ez szamomra frankobb, mert hat megiscsak Jedi, meg fenyszabja.. s az am a moka. Sokaig nem haladtam benne, mert megiscsak elobb a filmet nezem meg, ez a game meg tele van Spoilerekkel. Igy is mar eleget tudok:D -
#15 Már megjelent! -
#14 Megjelenés 05.05.05. -
#13 Meg NDS-re meg meg advancera?! -
#12 UP!
Hivatalos oldal
PS2-re és Xboxra jön a gamma -
#11 Lattam a jatek trailert. Na ha olyan lesz akkor mar alig varom!!! -
#10 jajj dehogynem. BTW Episode 3 teaser trailer (a mozifilmrol) ficeg a Hardwired.hu-n.
Tessewnek lecsekkolni, ezzel egyetemben befutottak az elso képek a jatekbol is.
-
#9 Remelem azert nem lesz a meny elore es hentej allatsag :DD -
#8 Dehogyis incsenn, a SW trilogia 4es bonus DVDjen azert megtudhatunk rola egy ket sablon dolgok, illetve lathatuk hogy kb milyen akciokra lesz képes a kis Anakin Darth Skyvoká.
Elegge zuzos kombok lesznek benne, (népirtasos) a 'la DMC:) Bar szeirintem a kivitelezes meg a sztorija bargyu lesz mint az OBi Wannak volt anno boxon:/
Phantom Menace szvsz is remek jatek volt:) En imadtam:) -
#7 szerintem jon az mindenre, (PSP, NDS, GBA GC , X, s PS2 no meg a PC).
-
#6 Majd elvalik :D -
HoTDoG #5 Ahogy elnéztem az extra dvd-n, csak Xbox-ra és PS2-re lesz :((.
Pedig jónak ígérkezik... -
#4 Lassuk csak. A Phantom Manace szerintem nagyon jo jatek volt. En tobszor is vegig vittem mar anno.
A Clone Wars nekem nem teccet... kivancsi leszek erre a reszre. -
#3 hát lehet de bescumiztam mert ez csak asszem xboxra meg ps2-re jön ki szóval megy át a konzolba.......... -
#2 Nincs más hátra mint: várni,várni........és várni.... -
#1 Egyenlőre semmi infó csak bejelentették,hogy lesz és egy "képecske" jelent meg róla: