Milyen filmet csinálnál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Dolph Lundgren, Michael Dudikoff, David Hasselhof, Eric Roberts, Chuck Norris, Steven Segal, Lorenzo Lamas.
kácco kázolo pácsó
aztán a keresett pénzbõl mûvéészfilmet, ami nem érdekelne senkit, vagy csak nagyon keveseket
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mad Max és társai rulzik! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Tudod informatikus memoriam van, mindent elfelejtek mint a ram. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
többet gondolkodni inkább neked kellett volna a filmen meg ugy általában látom rádfér

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amugy is volt vmi olyan hireszteles h talan csinalnak thief filmet. varjuk meg mi lesz belole 😊
Tök állat lenne.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Riszpekk
bár errõl meg az jut eszembe, hogy én nagyon szívesen csinálnék egy Thief trilógiát még mielõtt valami telekokainozott hálivúdi takony elbassza a mítoszt 😊
Riszpekk
De csak akkor állnék neki ha jó sok zseton lenne rá.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I. Az Igazsag Keresoje
II. Nepek Palotaja
Messze a legjobb fantasy konyv/sorozatnak tartom.
(Gyurukuratol sokkal jobb) 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
! Meg a horrohoz vissza térve nállam is stimmel a középkor de lehet tennék be egy idõugrást "napjainkban" cimszo alatt mert az ugy izgibb lenne ha a világ romokban hever meg mindenhol láng meg fust az emberek csak néhol lácik valami véres csonk ... és nem tudom miért gyõznének a szörnyek és ebbõl következõen lenne egy második része a filmnek hogy a világ megmenekül azt csá!Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
még a költség sem magas, ha amatõrökkel dolgozol
amúgy én is horrort csinálnék, ha nagy pénzbõl kéne komoly filmet összehozni, valószínûleg középkorban játszódó vámpírfilmet, erõs háborús tartalommal
konkrét ötletem is van, de ahhoz helybõl kéne egy tenger meg egy vitorlás 😊
Riszpekk
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Ilyen szánalmasan szar, low-budget filmet csinálni egy Rejtõ mûbõl... sztem forgott szerencsétlen a sírjában, mint a ventillátor.
N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
De sokat...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aztan egy ket P.G. Wodehouse muvet is megfilmesitenek.
De a legnagyobb projektem Jefrey Stone : Az Ej es Hajnal Trilogiaja lenne. Abbol akkora filmet tudnek csinalni ha lenne penzem hogy felulmulna az oszes fantasy filmet 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szégyenm, h ebbõl a remekmûbõl nem készült több rész.
Stallone-nak is jól jönne már valami szerep. tök Ltûnt.
Õ játszaná id. John Rambo-t és lenne egy ifj. John Rambo (kb 20-25 év... pl: Chris Klein)

N0 TXT TLK PLZ!4!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.