31
Operation: Matriarchy| BUKA Entertainment
-
ATX1 #31 Sziasztok.
Hogyan lehet örök életet varázsolni? mert igy nemtudom végik vini a pályát.
Ha tudtok segitsetek.
Köszönöm.
-
#30 De most komolyan, ebbe pénzt ölni? (a fejlesztésbe) Szvsz nincs olyan ember a földön aki azt mondja rá hogy jó.. (max a fejlesztők, de lehet hogy még ők sem ) -
#29 tudták biztos hogy warez lesz a sorsa, csicska game-eket mind a RELOADED töri...biztos tudták...de ekkora szart, DOS-os game-mel jobban eljátszanék, mint ezzel a lófasz...áá nem tudok má mit rá mondani...szaaaaaaaar fúúúj -
#28 Na erre aztmondom aztakurva mekkora fos.
Még egy új pálya kezdetekor nincs is autosave meg a hangok te atyauristen.
Vajon mire gondolhattak a fejlesztők?Erre áldoztak pénzt?
Jó néhány textúra szép de ez vajmi kevés pff kegyetlen gyorsan törlöm. -
#27 Ennél még a Hellforces is jobb volt -
#26 Ez RekordSzar! Jézus! -
#25 Még a grafika elmenne,de azok az esetlen ellenfelek hááááááát....Uninstall!!!!!!!!! -
medussa #24 Szerintem az ötlet tök jó lett volna, de ez egy gigantikus rakás ürülék játék, semmi hangulata, baromi unalmas végig sem játszottam, szerintem a környezet is minden ronda szóval valóban uninst!!! -
#23 pffff...szart sem érhet ez a game... -
abonyitomz #22 grafika optimalizálatlan ezt ugy értséek hogy össze vissza mozog a képernyő , persze máshol olyan gyors hogy szinte túl gyors... a karakterek agyatlanok , zene szinte nincs , hangok gyengék, enyi
egy végigjátszást adok neki , addig még fel nem idegesít -
#21 Megnyugtatok mindenkit hogy ez a játék legalább akkora 1 szar mint amilyennek kinéz.
A hangok nevetségesek, a characterek mozgása szintén, hangulat nuku, Uninstall.
-
#20 Király? Majd ha lejött kiderül! -
#19 Hát engem a képek megyőztek arról, hogy ezzel én ne foglakozzak. -
#18 2 cédét megér???? -
abonyitomz #17 SZEDEM!!!! nálam király game! -
#16 hát...háttttt...nem tom =/ ki kell próbálni...de hogy szarrá vannak bump mappingelve a modellek, az is biztos... -
#15 Na kijött!!!
2005-11-20 PC Game ISOs Operation: Martiarchy (c) Madia Entertainment RELOADED 2 CDs -
#14 Movie (21MB) -
#13 Operation: Matriarchy Macák a pácban
Sogun, 17:17 - Játék: Akció
(Worthplaying) Az egyik Velian bolygót megtámadták az idegenek és beleszivárogtak a nők testébe, átalakították az összes csajt, hogy úgy nézzenek ki, mint a Bögyöri-Csirke-Maszkos Szupermacák! A férfiak eszét elvette az ufó méreg, így ők agyatlan baromfiakként szolgálnak étekül az idegen organizmus részére.
Minket - mint vérprofi kommandósokat - a Galaktikus konföderáció küld be a veszélyzónába, hogy rakjunk rendet és törjük meg a Nőuralmat! A készítők néhol eléggé merész dizájnnal súrolgatják az obszcenitás határait. Űrben, levegőtlen helyeken többféle páncélszkafanderben röpködhetünk. Ellenfeleink a fekete ufóvírussal fertőzött Szupermacák lesznek, akik eléggé dögösen festenek szexis bőrszerkóikban! Multiplayer LAN és Internetes harcok várhatók. 16 fajta rémületes fegyver, 20 pálya, rongybébi fizikai modell, valamint igazi sebződés-súlyosság érzékelő rendszer van készülőben!
info és képek: Hardwired -
#12 Hááát.. -
#11 Képek amik egész jók lettek.
-
#10 ha jól emléxem akkor az új Vampires játékot is ők csinálják (hl2 motor), szal gyakorlatuk már van... :)
csak remélem lesz sok fun is a játékban! :) -
#9 Maga a történet szerintem nem lesz rossz... Remélem az orosz programozók méltóak lesznek a jó hírükhöz! (bár pár hasonló topicban lehuzzák őket és a játékot is) -
#8 -
#7 :D
ez a játék kell nekem! :) -
#6 hm, majd elválik, hogy milyen lesz. így az 1. képek alapján még nem nagyon van véleményem, így várok még a konkrétabb infokig. -
#5 A Velian nevű bolygón egy vírusnak köszönhetően minden hölgyemény megváltozott. Testük egy intergalaktikus egységnek a részéivé vált, melyet nem éppen földi egyedek irányítanak. A férfiakra nem veszélyes a vírus, ergó nekik kell megmenteni a világot. -
#4 egy gépfüggőtől mit vársz? ennél soha ne kevesebbet! :) -
#3 Bakker de gyors vagy így reggel!:D -
Operation: Matriarchy bejelentve
Szintén a BUKA Entertainment jelentette be, hogy 2005 első felében ki fogják adni a Operation: Matriarchy nevű akciójátékot, melyről már képek is érkeztek a központunkba. 16 féle fegyverrel és különböző páncélozott űrruhákkal nyomhatjuk a több mint 20 sci-fi küldetést.
Képek az orosz oldalon: -
#1 Kira game lesz már láttam róla infokat és képeket.