Jamiroquai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiadtak egy Inteles lemezt is 2006-ban, de talán csak azok kaptak belõle, akik ott voltak? Esetleg ilyen kincsei vannak valakinek? (vagy nem eredetiben😛)
A Montreux DVD szerintem nagyon jó, én még tavaly novemberben szereztem be Frankfurtból 17,99 Euróért.
Köszi a linket, Snooze you lose-ot még sosem hallottam<#vigyor>#vigyor>
Grat, szerintem Mo-n nincs rajtad kívül senkinek ennyi<#worship>#worship>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
track 1
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
próbáljátok ki hogy mûködik -e,
aztán majd felteszem a többi 200 számot 😄DD
01. Black Capricorn Day (White Nights Remix)
http://uploaded.to/?id=6nv3q8
eBay-rõl rendelgetem õket.
most éppen a Travelling without music van úton, Ausztráliából jön, a piros színû verzió, ami nagyon ritka, remélem 5 nap múlva már itt lesz.

Csak úgy tûnik hogy én nem lehet elérni, pedig nem<#wave>#wave>
az AVX fórumon eléprhetõ vagyok állandóan.. ha irni szeretnétek.
Tep, MEnyus, Chris, már veletek is de régen beszélgettem..
De jó lenne ha megint lenne egy JAmiroquai koncert nemde ?
Amerikából jön, 2800 -volt, bár most már Európában is kezdenek lemenni az árak.
már van vagy 51 db JAmiroquai maxi CD -m, a nagyját most rippelem fel a számítógépre. ha lesz mostanában idõm végre felteszem nektek a sok finomságot.<#worship>#worship>
Miért, egyébként mi a baj a toolbar-ral? Spyware-ek vannak benne?
ki lehet valahogy cselezni a rendszert toolbar letöltés nélkül?
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Köszi Zsoma!
Funk Factory-t még nem hallottam, de tudtommal Premencz Matyi játszik a csapatban, aki Boogienál is a Cry Baby-ben, és az egyik legjobb oldschool jazz-funk-soul billentyüs az országban. Természetesen simán belefér, hogy néhány számot jobban játszanak nálunk, mindegyik verziónkkal én sem vagyok kibékülve, de a szakmai részt a srácokra hagytam 😊 A Cartoon pedig nem hiszem, h bármit is jobban játszana tõlünk...😊 Nick Van Gelder is megdicsérte a Blow Your Mind-unkat a myspace-en.
Remélem valakinek lesz megoldása...
Lehet azóta fejlõdtek mondjuk
(pl. Funk Factory)
Kell még legyen, és van is más Jami tribute, a másik amit én is ismerek, az nekem nem annyira bejövõs, viszont elég sok klubzenekar játszik Jamiroquai és más acid jazzes zenéket..
2 hiba üzenetet ad ki a Winrar: Ismeretlen metódus a következõben: God Made Me Funky.wav
illetve: Nincs mit kibontani
Más is tapasztalt ilyet, vagy tudja valaki a megoldást?
Köszönöm!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
...van olyan , aki nála többet tett le az asztalra???<#worship>#worship>
\"SLICE of LIFE\"
Na feltételezem te a zenekar valamely tagja vagy (bár lehet, hogy rosszul gondolom, de az írasaidból azt veszem ki), ha ez igaz akkor mindenképp elmegyünk meghallgatunk titeket és a személyes eszmecserét már megtiszteltetésnek érezném. Addig is további jó zenélést. 😉
Örömmel látunk, bár személy szerint az Alcatrazt javasolnám (még ha beugró is lesz) a hely hangulata miatt. Ha alkalom és szándék adódik személyes eszmecserére, állunk elébe <#wink>#wink>.
Ettõl függetlenül csak azt a három számot hallottam tõle amit az RTL-en leadtak, de februárba elmegyek az itteni topiklakók közül két sráccla és meghallgatjuk élõben is õket a Morrisonsban.
fantasztikus gyûjtemény<#worship>#worship>