1964
Jamiroquai
-
#1924 Igeeeeeeen! :)))) -
#1923 basszameg nemár, húszezer mínusz a nyárra :D -
#1922 :) -
#1921 beszartam O_o
-
#1920 jaj jaj ezis milyen kurvajó :)
-
#1919 éljen a funky
köszi -
#1918 váá alap!
mekkora logód van bázz!:):) kurvajó! -
#1917 kedvenc
-
#1916 hát ez a sapka bolíviai viselet, ha jól tudom. szóval az anyaországból rendelhetnéd:D ráadásul 20dolcsi szállítással. ami korrekt. -
#1915 Bolívia? :S
azért köszi! -
#1914 ebay -
#1913 . -
#1912 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni: hol lehet beszerezni "Chullu" sapit amit az SC klipben is visel?
-
#1911 na,hát ilyen kultúrált fórumozót sem látni minden nap :) -
kovacsd #1910 Nyilvános bocsánatkérést közlök:
Kedves peetside! Szeretnék bocsánatot kérni az alaptalan állításért, miszerint nem működik a jamiroquai.hu domain-en elérhető oldal. Az oldal működik, kültakarója igényes, adatai viszonylag frissek. Mentségemre szóljon, hogy nagyon lassan jött be az oldal, talán ha nem atw.hu-s tárhelyen lenne. Havi 1000 Ft-ért lehet kapni rendes tárhelyet. Akár közpénzből is össze lehet dobni.
Mégegyszer bocsánat.
Jamiroquai Forever -
kovacsd #1909 Hé peetside!
Az oldalon semmi nem megy. Csinálod Te még ezt egyáltalán? Ha nem, szívesen átveszem! Nekem van saját tárhelyem is. Ha gondolod... -
#1908 köszii -
Peetside #1907 Pjack: Eve St. Jones - Space Cowboy c. száma volt az. -
#1906 hát ez rohadtul az :D -
#1905 hm bocsi fake -
#1904 én nemtom de nézzétek meg ezt, új jami dal :D -
#1903 tegnap mr2-n olyan 10:50 körül hallottam egy jazzes feldolgozását a Space Cowboy-nak. azóta keresem de csaknemtaláltam meg :(
esetleg tudja vki miről van szó? -
xxxpaulxxx #1902 -
Peetside #1901 Sziasztok! megnyílt az új oldal! csekk itt: http://jamiroquai.hu/ -
#1900 -
#1899 :) -
Zsoma #1898 Itt is írom: ha valakinek van kedve átvenni a Jamiroquai-.hu szerkesztését (akár 0-ról kezdeni, akár a jelenlegi weblappal), az szóljon, mert szívesen "megszabadulok" tőle. -
xxxpaulxxx #1897 de azért az is milyen, hogy egy ilyen full "langyi" nótában ilyen dögös bassline:D -
#1896 Innen koppintotta az alap dallamot..de azért az eredeti is frankó...Jamiroquai -é meg pláne frankó :D -
xxxpaulxxx #1895 Az se copy:D -
#1894 -
#1893 Canned Heat :) -
#1892 ma jött levél a Jamiroquai.com-tól :
"Jamiroquai are now back in the studio, recording a new album! Jay is really pleased with the way the album is shaping up and we should hopefully hear the first tracks soon.
So, keep smiling, keep dancing, and we’ll bring you more news as it happens!"
-
#1891 jó ez is. :D -
#1890 Sziasztok! Azt hiszem jó helyen járok -
#1889 ejj,hát igen...:S :D -
#1888 Hali! hát ez igen gyanús -
#1887 Freeze - AEIOU -
#1886 Helló Skacok
Felismeritek melyik számban használta fel a banda a dallamokat ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=sp3_UxXfWQs&eurl=http%3A%2F%2Fstocklandyard.hu%2Fforum%2Ftopic%2F44%2FZENE-Stock&feature=player_embedded -
#1885 megint elővettem a régi albumokat (Emergency on plenet Earth, Travelling without moving). annyira jók, hogy nembírok betelni a hallgatásukkal :D
When you gonna lear, High Times, Virtual Insanity - ezek a legjobbak