21
Milyen GBA emulátort használjak?
-
#21 Az alsó az két link, csak összerakta :)
-
#20 Hi!
DECEMULADORES 4.0Emulation Galaxy
Hír vége -
#19 felmész az independence (asszem így írják) hubra, ott is fennvan a gyerek, és nincs megosztáslimit (ha jól tudom).
Én sem vagyok oda a koliért, de ott van a legtöbb ember, és a legnagyobb esély ha valamit le akarsz tölteni. (Legalábbis a magyarok közül) -
#18 thx! -
#17 DC++-seknek:
classicsega.homeunix.com
Nomen est omen. Iszonyat sok emu-s cucc.
Asszem 5-10 giga körüli +osztás elég. -
#16 Azért mert a koli-ra ennyi kell,még nem biztos hogy máshova is!Legtöbb helyen 10 gb is elég. -
#15 Ha valaki GBA Rom-okat akar, az menjen fel az egyik EFnet IRC szerverre és ott a #gbanow szobába. Kb. a világ legnagyobb ilyen témájú gyűjteménye található meg ott, több ftp szerverrel és minden létező játékkal, ami valaha is megjelent (beleértve az ingyenes és nem játék témájúakat is). -
#14 dc-ről sokkal gyorsabban le lehet vadászni a gba romokat.
magyar t3-astól, aki ráadásul 24/7-ben van fenn.
akit érdekel, érdemes összeszedni azt a 30GB-ot a belépéshez... -
#13 Az egesz oldalt be akarta zarni a gazdaja, de jot egy uj stab, szoval most masok viszik az oldalt, es megy minden... Illetve nem az utols 10 rom van fent, csak az utolso 3, a tobbi torrent... -
#12 Ja, ezt nemtudtam, ritkán látogatom, mivel mindent leszedtem már onnan, ami kellett. -
#11 Tényleg igazad van... Pedig nemrég mintha azt írták volna, hogy megszüntetik ezt a részleget. Na mind1, örülök hogy nem így történt :) -
#10 Figyi, fent klikk a download-ra, majd bal oldalt klikk a latest game files-re, ott klikk a kivánt játék neve melletti kis floppy ikonra, majd klikk a download file-re.
Ha ez nem megy, akkor nálad van valami hiba, mert nekem megy. -
#9 Ok, akkor a torrent fájlok maradtak, csak a direkt letöltéseket szüntették meg. -
#8 Szerintem de, most próbáltam ki, illetve épp most szedem bittorrentes letöltéssel az utolsó 15 romot. -
#7 Szerintem már nem... -
#6 Ja, az összes rom több mint 5 giga.
Egyébként látogass el ide:
http://www.advance-power.de/main.php
Innen a legfrissebb romokat letöltheted. -
#5 Driver2-t is? -
#4 sajna túl nagy a megosztás a kolin :(
Honnét tom letölteni? -
#3 Pénzért akarsz GBA romokat szedni?
Inkább izzíts be egy DC++ klienst, és irány a koli...
Az egyik t3-asnak megvannak az eddig megjelent GBA romok (és hála neki, már nekem is) (cca. ~1500 gba rom, ingyen!)
Emulator? VisualBoyAdvance-t használok, elég korrekt... -
#2 Utána törölhetjétek! -
#1 Bocs a warez reklám miatt
Na emiatt kéne ami jól megy ezen a gépen:
Celeron 433Mhz
384Mb Sd ram
Geeforce 2 MX400 64Mb