34
SWAT
  • gordonmail
    mikor lesz máán következő rész????
    valaki mondjon már ilyesmi Filmeket:
  • Sakuu
    Miért az tök jo hej még ha szakács vagyok akkor is.
  • I.C.ram
    és? Attól még lesz hivatásos hadsereg. Menjél szakácsnak a hivatásosba.
  • lokista12
    miután letöltöttem a kötelezőt de nemsokára ezt is beszüntetik majd!
  • lokista12
    Behivtak a hadseregbe és onnan is lehet kérni tovább képzést
  • Lacc
    Hú de szar volt ez a film. Rég láttam, de jobb is hogy már nem emlékszem a részletekre tisztán.
  • I.C.ram
    Imá!D!kozzál.
  • traXion
    Csak akkor vesznek fel a hadseregbe, ha van az eredeti országgal valamilyen kapcsolat és megegyezés.
  • lokista12
    Imátkozom hoghy te legyél az!
  • I.C.ram
    Pfff... LOL... Menj el SWAT-osnak, aztán majd seggbe lő az első jött ment görkoris tolvaj.
  • BACARDI
    Ez a film nagyon jora sikeredett csak a végén a swatosok nem igazán viselkednek ugy mint a filmben de az eleje az elmegy !
  • lokista12
    ad 2 nem lőtt senki és mégis ráncigálták!
  • Cat #22
    amerikai hadseregbe felvesznek nem amerikai állampolgárt is (rakat mexikói, meg más dél amerikai van ott) és kb. 2 év után automatikusan megkapod az állampolgárságot
    utána belépsz a rendőrséghez és jelentkezel a kommandosokhoz, és már ott is vagy a swatban
  • lokista12
    ad 1 a csajon ott log egy 40 kilos bomba és nem veszi észre!
    ad 2 majd késsőb elmondeom és ennyi!
  • Punker
    ad 1 nem tudták hogy úgy robban
    ad 2 mindig a lehető leggyorsabban kellene kivinniük a túszt a tűzvonalból
  • lokista12
    De a csajt még robbanás előtt rángatták ezért robbant fel mert addig rángatták mig ki nemmentek vele a körzetből és bumm!
  • Punker
    ott a robbanáson volt a hangsúly és ezért nem törődtek az ilyen részletekkel :)
  • lokista12
    Ja nekem nagyon bejött a Kardhalnak az első öt perce!Amikor felrobban a csajszin a bomba és a kis fémgolyók röpködtek bele a kocsikba meg az emberekbe a kamera meg a robbanástól körben egyre távolodva mozgott! De viszont az furcsa volt hogy a csajon bomba volt és a swatos csak lazán rángatta egy kicsit idiota volt aki csinálta...
  • Police88
    jól van na.........(álmodoztam)
  • traXion
    Mellesleg szerintem is jó film.
    Alcímbe lehetet volna, hogy Special Weapons And Tactics... De ez csak apró tudatlanság.... :)
  • traXion
    Nem lehetsz az akkorse, ha félted az életed.
    Nem vagy amerikai állampolgár. Max az idegenlégióba mehetnél.
  • Punker
    de ennek a filmnek semmi köze nem volt a S.W.A.t.-hoz a címén kívül.....
  • Police88
    Nekem be jött a film nagyon....
    Én imádom a swatos játékokat is, meg szívesen lennék az csak féltem az életem........ :)
  • traXion
    A; Azokhoz a fizetésekhez képest nem jó.
    B; Nyugdíj minek, ha tele vagy 9mmes és 5.56-os töltényekkel?
  • fm
    igen! és tényleg jó volt..
  • Punker
    a Nincs Alku-ban pl nagyon jól megcsinálták a S.W.A.t.-s jeleneteket.
  • Cat #8
    SWAT? meg ne nézzétek, kurvaszar film
  • Punker
    Túszharc című filmre gondolsz? az tényleg jó volt
  • fm
    nekem azok a filmek jönnek be,amik realisztikusak,nem ramboznak benne a katonák. ritka az ilyen..volt egy ami jó volt: Meg Ryan,meg a gladiátor faszi játszott benne és arról szólt,hogy talán Columbiában elraboltak Meg férjét és őt szabadította ki a gladiátor által vezetett szakasz. az taktikus volt..látta vki?
    sry az offtopicért..
  • Gyadi
    De legalább jól nézett ki :D
    Az amcsik nem néznék ha nem lenne benne rambozás, hanem taktika lenne vagy valami.
  • Punker
    kár hogy a filmnek semmi köze nem volt a S.W.A.T.-hoz, ilyen rambózást csak az öngyilkosok és az idióták csinálnak mint ezek a filmben.....
  • lokista12
    szinészek
  • lokista12
    Meg jok benne a szereplők!
  • lokista12
    Ez a film nekem nagyon bejött!Király lehet swatosnak lenni !Nem de ,jol fizet meg rohat nagy a nyugdija!