34
SWAT
-
#34 mikor lesz máán következő rész????
valaki mondjon már ilyesmi Filmeket: -
#33 Miért az tök jo hej még ha szakács vagyok akkor is. -
#32 és? Attól még lesz hivatásos hadsereg. Menjél szakácsnak a hivatásosba. -
#31 miután letöltöttem a kötelezőt de nemsokára ezt is beszüntetik majd! -
#30 Behivtak a hadseregbe és onnan is lehet kérni tovább képzést -
#29 Hú de szar volt ez a film. Rég láttam, de jobb is hogy már nem emlékszem a részletekre tisztán. -
#28 Imá!D!kozzál. -
#27 Csak akkor vesznek fel a hadseregbe, ha van az eredeti országgal valamilyen kapcsolat és megegyezés. -
#26 Imátkozom hoghy te legyél az! -
#25 Pfff... LOL... Menj el SWAT-osnak, aztán majd seggbe lő az első jött ment görkoris tolvaj. -
#24 Ez a film nagyon jora sikeredett csak a végén a swatosok nem igazán viselkednek ugy mint a filmben de az eleje az elmegy ! -
#23 ad 2 nem lőtt senki és mégis ráncigálták! -
Cat #22 amerikai hadseregbe felvesznek nem amerikai állampolgárt is (rakat mexikói, meg más dél amerikai van ott) és kb. 2 év után automatikusan megkapod az állampolgárságot
utána belépsz a rendőrséghez és jelentkezel a kommandosokhoz, és már ott is vagy a swatban -
#21 ad 1 a csajon ott log egy 40 kilos bomba és nem veszi észre!
ad 2 majd késsőb elmondeom és ennyi! -
#20 ad 1 nem tudták hogy úgy robban
ad 2 mindig a lehető leggyorsabban kellene kivinniük a túszt a tűzvonalból -
#19 De a csajt még robbanás előtt rángatták ezért robbant fel mert addig rángatták mig ki nemmentek vele a körzetből és bumm! -
#18 ott a robbanáson volt a hangsúly és ezért nem törődtek az ilyen részletekkel :)
-
#17 Ja nekem nagyon bejött a Kardhalnak az első öt perce!Amikor felrobban a csajszin a bomba és a kis fémgolyók röpködtek bele a kocsikba meg az emberekbe a kamera meg a robbanástól körben egyre távolodva mozgott! De viszont az furcsa volt hogy a csajon bomba volt és a swatos csak lazán rángatta egy kicsit idiota volt aki csinálta... -
#16 jól van na.........(álmodoztam) -
#15 Mellesleg szerintem is jó film.
Alcímbe lehetet volna, hogy Special Weapons And Tactics... De ez csak apró tudatlanság.... :) -
#14 Nem lehetsz az akkorse, ha félted az életed.
Nem vagy amerikai állampolgár. Max az idegenlégióba mehetnél. -
#13 de ennek a filmnek semmi köze nem volt a S.W.A.t.-hoz a címén kívül..... -
#12 Nekem be jött a film nagyon....
Én imádom a swatos játékokat is, meg szívesen lennék az csak féltem az életem........ :) -
#11 A; Azokhoz a fizetésekhez képest nem jó.
B; Nyugdíj minek, ha tele vagy 9mmes és 5.56-os töltényekkel? -
#10 igen! és tényleg jó volt.. -
#9 a Nincs Alku-ban pl nagyon jól megcsinálták a S.W.A.t.-s jeleneteket. -
Cat #8 SWAT? meg ne nézzétek, kurvaszar film -
#7 Túszharc című filmre gondolsz? az tényleg jó volt -
#6 nekem azok a filmek jönnek be,amik realisztikusak,nem ramboznak benne a katonák. ritka az ilyen..volt egy ami jó volt: Meg Ryan,meg a gladiátor faszi játszott benne és arról szólt,hogy talán Columbiában elraboltak Meg férjét és őt szabadította ki a gladiátor által vezetett szakasz. az taktikus volt..látta vki?
sry az offtopicért.. -
#5 De legalább jól nézett ki :D
Az amcsik nem néznék ha nem lenne benne rambozás, hanem taktika lenne vagy valami. -
#4 kár hogy a filmnek semmi köze nem volt a S.W.A.T.-hoz, ilyen rambózást csak az öngyilkosok és az idióták csinálnak mint ezek a filmben..... -
#3 szinészek -
#2 Meg jok benne a szereplők! -
#1 Ez a film nekem nagyon bejött!Király lehet swatosnak lenni !Nem de ,jol fizet meg rohat nagy a nyugdija!