Az 1001éjszaka meséi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nem emlékszem pontosan, darabja 2-3 ezer forint volt asszem.
...és a legjobb az volt az egészben, hogy egyik könyvesboltban sem volt meg a teljes sorozat, kb. három helyrõl kellett összeguberálnom a 7 kötetet...
[Walaki]D`Lair
ja

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Már a köteteket?
[Walaki]D`Lair
És hogyé aggyák?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
...holnap.
Nincs kedvem most semmihez.
Dzsini
abban van kb 5-10 történet 😊 de azok kb a Shakespeare mesék szintje a valódi drámákhoz képest 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én kb. 10 éve olvastam a gyerekváltozatot, az csak 400 oldal körül van, sztm nagyon jo

HuAn82
Akkor én a rövidített, speciális verziót olvastam!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
*érv = inkább ellenérv...
hykao
Mondjuk az is igaz, hogy némelyik történet nagyon-nagyon ismerõs lehet, mert régebbi mesekönyvekben elõfordulnak "átvételek".
hykao
Délután-estefelé lökök majd be néhány érdekes idézetet.
hykao
Kötve hiszem! Elõször is, mert - ahogy Dzsini is írta - 7 kötet (darabonként 4-700 oldal!), másrészt az eredeti, teljes, csak mostanában jelent meg magyarul.
De a legfõbb érv, a nem ritkán elõforduló kendõzetlen vulgaritás...ami mellesleg az egész történet alapját is megadja...
Dzsini
max néhányat belõle, a teljes magyar kiadás vagy 7 kötet... én beleolvasgattam - kicsit "nehéz", de nagyon jó történetek szerintem, én leginkább mitológiai érdeklõdéssel olvastam (innen a név is), érdekes élmény, de a történetek igen hosszan el vannak egymásba tekerve (hogy kedves Seherezádét ne gyilkoltassa le, hiszen akkor nem tudja meg a történet végét)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HuAn82
Asszem valamikor általános iskolában.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Hmmm, autómatikusan tett a számok után egy szóközt, pedig direkt egybe akartam írni...