15
(The Arabian Nights) - (Végig)olvasta-olvassa valaki???
-
#15 Nem emlékszem pontosan, darabja 2-3 ezer forint volt asszem.
...és a legjobb az volt az egészben, hogy egyik könyvesboltban sem volt meg a teljes sorozat, kb. három helyről kellett összeguberálnom a 7 kötetet... -
[Walaki]D`Lair #14 ja -
#13 Már a köteteket? -
[Walaki]D`Lair #12 És hogyé aggyák? -
#11 ...holnap.
Nincs kedvem most semmihez. -
#10 abban van kb 5-10 történet :) de azok kb a Shakespeare mesék szintje a valódi drámákhoz képest :) -
Cat #9 én kb. 10 éve olvastam a gyerekváltozatot, az csak 400 oldal körül van, sztm nagyon jo -
#8 Akkor én a rövidített, speciális verziót olvastam! -
#7 *érv = inkább ellenérv... -
#6 Mondjuk az is igaz, hogy némelyik történet nagyon-nagyon ismerős lehet, mert régebbi mesekönyvekben előfordulnak "átvételek". -
#5 Délután-estefelé lökök majd be néhány érdekes idézetet. -
#4 Kötve hiszem! Először is, mert - ahogy Dzsini is írta - 7 kötet (darabonként 4-700 oldal!), másrészt az eredeti, teljes, csak mostanában jelent meg magyarul.
De a legfőbb érv, a nem ritkán előforduló kendőzetlen vulgaritás...ami mellesleg az egész történet alapját is megadja... -
#3 max néhányat belőle, a teljes magyar kiadás vagy 7 kötet... én beleolvasgattam - kicsit "nehéz", de nagyon jó történetek szerintem, én leginkább mitológiai érdeklődéssel olvastam (innen a név is), érdekes élmény, de a történetek igen hosszan el vannak egymásba tekerve (hogy kedves Seherezádét ne gyilkoltassa le, hiszen akkor nem tudja meg a történet végét) -
#2 Asszem valamikor általános iskolában. -
#1 Hmmm, autómatikusan tett a számok után egy szóközt, pedig direkt egybe akartam írni...