Amerikai Pite 1,2,3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
a best nálam a második rész
de a harmadikrész is jó...na meg az elsõ is 😊)))))))
3. részben Cristal rendõrnõ elég sokat dobott a filmen...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Gorvik
Neeeee. Nem 'tom mért kell erõltetni (ha igaz a hír). Biztos nem lesz meg az a fíling, ami az elsõ kettõben megvolt.
A harmadik már nem volt "amerikás pités", de azért a poénok ütöttek.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Salty
Azt mondják, hogy lesz negyedik rész is, "AMerican Reunion" néven fog közlekedni a piacon, mint alcím.

Alien Ant Farm - Smooth Criminal
Asszem ez<#wink>

http://www.aoe2.hu

hello... Megtudná nekem valaki mondani hogy mi annak a számnak a címe ami a 2. részbe megy akkor amikor odaragasztja a ..... és kimászik a tetõre..stb. plz fontos lenne
Gladiator
nekem a 3. részbõl az a szám kéne, amikor elõszõr megjelenik Stifler, és kiszáll a sulibuszból.

Gladiator
-Gyûlölöm, hogy nem utállak.
-Hmm... megdugtam anyádat......2szer....
-Arrrghhh....

így volt. asszem.

Waterhorse
Kicsit furcsa volt, hogy Oz, nem volt benne, bár az még el is fogadható, de , hogy a Jim esküvõjén nincs ott...
A Kevin meg nem alig kapott valami szerepet, csak ott volt, hogy többen legyenek.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Igen az holt hogy mondja a stifler:
-Te anyahomorító!
-Az is vagyok!

A 2x pedig egy másik jelenetben van.
Stifler ilyesmit mond:
-Nem tudsz olyat mondani, hogy uráljalak...
-Megdugtam anyádat!
...
-2x
-Tényleg utállak!

Ilyesmi...

Bucser
JA de Stiff az elsõ részben mikor nézik a webkamerát, hogy arrábbnyomja😊)))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
Nagyon brutál rész volt a 3.ban amikor bekapta a szart
eggyik részem öklendezett másik részem szakadt a röhögéstõl 😊

zaki
Stifler öccse is hogy megnõtt 😊

Bucser
Én a háromból hiányoltam Novát😊 Vagyis bocsánat Oz-t😊)) Meg kevin volt nõje is eltûnt a harmadik részre... Ezek nekem hiányoztak... De a 3 részben nagyon állat mikor Finch meg Stiffler állnak egymás mögött az esküvõn és mondja Stiffler " Te anyabaszó" Mire Finch "Meg is csináltam.... 2-szer....."

Valami ilyesmio a poén és nagyon kijön😄DD

A meg a 2 debasszos arc a magasabb Koreai vagy kínai meg az alacsony szõke😊) NAgyon hülyék mindig õk kavarják Stifflernbek a szart😊) (PL pezsgõs jelenet a verandán a 2.részben😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
mind1 😊

Adam5
mé lennék? 😄DD

Adam5
Thx

zaki
nem vagy még kicsit fiatal ehhez a filmhez? 😊

Bandee1987
Hot action cop - Fever for the flava (a soundtrack-en is rajta van, asszem a 9-es szám)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Adam5
na megnéztem a 3-at is és sztem az is cool!
van egy zene amikor a gyerek leborotválja a tökét és a tükör elött ál
na annak a zenének mi a címe és ki az elõadója?

Bandee1987
Jah, ahhoz képest, hogy 30-as, 40-es nõ volt, elég jól nézett ki 😊

Sir Quno Jedi
Stifler mamája !!! Na õ nekem is bejött !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandee1987
Nemrég szereztem meg amugy a 3. részt dvd-n. A kibõvített változat nagyon cool 😊 Fõleg a legénybúcsús rész 😊

Bandee1987
Az elsõ részt még anno a hbo-n láttam, a másodikat és a harmadikat már a moziban láttam. Kurva nagy sorozat, a legjobb filmek közé tartoznak. Hihetetlen, én Stiflert birom a legjobban. Tegnap nosztalgiából megnéztem az elsõ részt és még mindig jókat röhögtem rajta. Az összes rész jó, egytõl-egyig, bár az igaz, hogy egyre durvább és gusztustalanabb poénokat raktak bele, de nekem nagyon bejött!

Bandew
A 3. rész borzalmas volt, de az 1-2 egész jó, kivéve a kaki-pisi poénokat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki

Waterhorse
Aki fikázza ezt a filmet az gondolkodjon el rajta inkább, mert nagy valószínûséggel õ is ilyen volt!

Amúgy mért ne lehetne, neki topicot nyitni, szerintem van olyan film, hogy ez kijár neki, nagyon jó mid a 3 része.

zaki
én utálom az ilyen tinivígjátékokat, azért van 1-2 kivétel, az amcsi pite trilógia viszont nagyon cool 😊 1-et már vagy 5X láttam, 2-t még moziba mikor megjelent, 3-at is csak egyszer, pedig megvan mind a 3 rész a vinyón 😊 asszem vmelyik nap meg is nézem a 2-t, meg a 3-at 😊

cSuwwi
nézd meg, mind a 3 rész egyedi, és nagyon jó lett, nem cseszték el õket. Szvsz. a 2. lett a legjobb 😊

shit happens

Bucser
"Én aztat nem tudomKapcsojják ki kérem!!!!!!!!!"

Adam5
oda is leírtam 😄

Bucser
Ehhh.. Na de ezért topicot nyitni..... Mond el a most láttuk topicban inkább.... Bazzzz

Adam5
nem
de eddig lusta voltam keresni 😊

Még csak most láttad az elsõ részét? Hol élsz a Marson? 😄

Adam5
A láttál volna belõle szvsz nem így gondolnád 😊

Adam5
Ezek uán tuti letöltöm a 3. rész és beszerzem a 2.-at is

egyet se láttam, sztm nagyon primitiv trilogia

Adam5
most volt az 1 és állati! 😄

← ElőzőOldal 2 / 2