87
cool film!
-
#47 De lesz ám, csakhát más szereplőkkel :( -
#46 lesz 4? lol, már 2., és a 3. részt is jól elb*szták -
#45 Na sikeresen elkurják majd a 4. részt :(
Teljesen új szereplők lesznek benne. -
#44 azaz -
#43 Tara Reid, azaz Viki. :) -
#42 Shannon Elizabeth -
#41 ejj, azt de megbasznám, nekem is ő jött be a legjobban :)
Bár még nagyon bírtam Nadját is (nem jut eszembe a színésznő neve így hirtelen) -
#40 Nekem Heather, azaz Mena Suvari -
#39 Egy kis közvélemény kutatás:
a három részből kinek melyik csaj tetszett a legjobban? -
#38 assszem úgy hívták javítsatok ki ha nem -
#37 a best nálam a második rész
de a harmadikrész is jó...na meg az első is :))))))))
3. részben Cristal rendőrnő elég sokat dobott a filmen...
-
#36 Neeeee. Nem 'tom mért kell erőltetni (ha igaz a hír). Biztos nem lesz meg az a fíling, ami az első kettőben megvolt.
A harmadik már nem volt "amerikás pités", de azért a poénok ütöttek. -
#35 Azt mondják, hogy lesz negyedik rész is, "AMerican Reunion" néven fog közlekedni a piacon, mint alcím. -
priby #34 Alien Ant Farm - Smooth Criminal
Asszem ez -
Kingsley #33 hello... Megtudná nekem valaki mondani hogy mi annak a számnak a címe ami a 2. részbe megy akkor amikor odaragasztja a ..... és kimászik a tetőre..stb. plz fontos lenne -
#32 nekem a 3. részből az a szám kéne, amikor előszőr megjelenik Stifler, és kiszáll a sulibuszból. -
#31 -Gyűlölöm, hogy nem utállak.
-Hmm... megdugtam anyádat......2szer....
-Arrrghhh....
így volt. asszem. -
#30 Kicsit furcsa volt, hogy Oz, nem volt benne, bár az még el is fogadható, de , hogy a Jim esküvőjén nincs ott...
A Kevin meg nem alig kapott valami szerepet, csak ott volt, hogy többen legyenek. -
#29 Igen az holt hogy mondja a stifler:
-Te anyahomorító!
-Az is vagyok!
A 2x pedig egy másik jelenetben van.
Stifler ilyesmit mond:
-Nem tudsz olyat mondani, hogy uráljalak...
-Megdugtam anyádat!
...
-2x
-Tényleg utállak!
Ilyesmi... -
#28 JA de Stiff az első részben mikor nézik a webkamerát, hogy arrábbnyomja:)))) -
#27 Nagyon brutál rész volt a 3.ban amikor bekapta a szart
eggyik részem öklendezett másik részem szakadt a röhögéstől :) -
#26 Stifler öccse is hogy megnőtt :) -
#25 Én a háromból hiányoltam Novát:) Vagyis bocsánat Oz-t:))) Meg kevin volt nője is eltűnt a harmadik részre... Ezek nekem hiányoztak... De a 3 részben nagyon állat mikor Finch meg Stiffler állnak egymás mögött az esküvőn és mondja Stiffler " Te anyabaszó" Mire Finch "Meg is csináltam.... 2-szer....."
Valami ilyesmio a poén és nagyon kijön:DDD
A meg a 2 debasszos arc a magasabb Koreai vagy kínai meg az alacsony szőke:)) NAgyon hülyék mindig ők kavarják Stifflernbek a szart:)) (PL pezsgős jelenet a verandán a 2.részben:))) -
#24 mind1 :) -
#23 mé lennék? :DDD -
#22 Thx -
#21 nem vagy még kicsit fiatal ehhez a filmhez? :) -
#20 Hot action cop - Fever for the flava (a soundtrack-en is rajta van, asszem a 9-es szám) -
#19 na megnéztem a 3-at is és sztem az is cool!
van egy zene amikor a gyerek leborotválja a tökét és a tükör elött ál
na annak a zenének mi a címe és ki az előadója? -
#18 Jah, ahhoz képest, hogy 30-as, 40-es nő volt, elég jól nézett ki :) -
#17 Stifler mamája !!! Na ő nekem is bejött ! -
#16 Nemrég szereztem meg amugy a 3. részt dvd-n. A kibővített változat nagyon cool :) Főleg a legénybúcsús rész :) -
#15 Az első részt még anno a hbo-n láttam, a másodikat és a harmadikat már a moziban láttam. Kurva nagy sorozat, a legjobb filmek közé tartoznak. Hihetetlen, én Stiflert birom a legjobban. Tegnap nosztalgiából megnéztem az első részt és még mindig jókat röhögtem rajta. Az összes rész jó, egytől-egyig, bár az igaz, hogy egyre durvább és gusztustalanabb poénokat raktak bele, de nekem nagyon bejött! -
#14 A 3. rész borzalmas volt, de az 1-2 egész jó, kivéve a kaki-pisi poénokat. -
-
#12 Aki fikázza ezt a filmet az gondolkodjon el rajta inkább, mert nagy valószínűséggel ő is ilyen volt!
Amúgy mért ne lehetne, neki topicot nyitni, szerintem van olyan film, hogy ez kijár neki, nagyon jó mid a 3 része. -
#11 én utálom az ilyen tinivígjátékokat, azért van 1-2 kivétel, az amcsi pite trilógia viszont nagyon cool :) 1-et már vagy 5X láttam, 2-t még moziba mikor megjelent, 3-at is csak egyszer, pedig megvan mind a 3 rész a vinyón :) asszem vmelyik nap meg is nézem a 2-t, meg a 3-at :) -
#10 nézd meg, mind a 3 rész egyedi, és nagyon jó lett, nem cseszték el őket. Szvsz. a 2. lett a legjobb :) -
#9 "Én aztat nem tudomKapcsojják ki kérem!!!!!!!!!" -
#8 oda is leírtam :D