Terembérlés, pls help

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok...
Ezeket az un. géptermeket lehet torrent oldalra való feltöltésre használni?
Urak, elsõre kellene egy terem három órára április valamelyik hétvégéjén, szombaton délelõtt 9 vagy 1o órától 3 órára ..... gyakorlásra egy HM-hez, ill. lehet, ha kialakul egy csapat, akkor heti egy napra kellene , szombatonként délelõtt.
Fontos lenne metro mellett, padozat mindegy .....
javaslatokat bakonyii(kukac)t-online(pont)hu címre megköszönöm vagy direktbe a harminc kettõháromöt-kettõöt-egyöt számra. Köszi
Tanto
FREAK
az jó

Riszpekk

fm
egy garázs havi bérlete is 9000-14000Ft...

FREAK
na ez már hasznos info, thx!

Riszpekk

repro
Csepelen szintén ott próbáltunk.. lepukkant szal neked biztos jó lesz 😊

A portást szard le. Menj be nézz körül. szinte mindenhova ki van/volt írva, h melyik cég tulajdonában áll az épület. velük kell egyeztetni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Galy
hát....😊
FREAK
ott legalább tuti lehet malac fotókat csinálni

JAJ DE SZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR POÉN VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riszpekk

Galy
Újpesten a malacgyár lassan kiürül...
FREAK
thx, akkor majd körülnézek arra

Riszpekk

Voltan
Nos. Egy próbahelyiségben két-három zenekar van. Nálunk hárman vannak, együttesenként 6800 FT-ot perkálunk havonta. Tehát a teljes bérlet 20000 körül van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

FREAK
hahó mennyiért bérlitek??? 😊

Riszpekk

FREAK
az attól még jöhet 😊

Riszpekk

Lacc
Pedig már priviztem volna a tel. számomat
FREAK
hát nem pasikat, bocs, ha most elkeserítettelek 😊

Riszpekk

Lacc
Gyanús vagy te nekem Freak. Kiket akarsz te oda a "mûterembe" csalogatni? 😄
FREAK
árakat tudsz?

Riszpekk

Voltan
Mi ott a csepeli vasmûnél próbálunk a bandával, ott egy csomó bérelhetõ terem van. Mi egy óvóhelyen szoktunk zúzni.
Rém hangulatos...😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

FREAK
szakadt garzon, budi a folyosó végén

Riszpekk

FREAK
20-ért még rosszabbat

de nekem csak 4 fal kell meg egy konnektor, az is a város szélén, 10-nél többet egyszerûen nem ér meg

de most nem ez a lényeg, hanem hogy van-e valakinek egy nem használt pincéje vagy padlástere, amit kiadna havi 10 rugóért

thx

Riszpekk

Dynamic
lol eccerre
20ért?? te hol élsz? 😄 havi 30ért is csak egy 20 m2 es lyukat kapsz, ahol meghuzhatod magad

Dynamic
Hát 20-ért natyon kicsi lehet az a lakás😊
FREAK
szvsz egy üres teremért nem érdemes többet adni, 20-ért már kisebb lakást bérelhetsz bútorral, telefonnal...

Riszpekk

Taranov
hát nem túlzod el a dolgokat havi 10 rugóval 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
na szóval fogalmam nincs merre induljak, egy üres, jól zárható, lehetõleg õrzött helyen álló termet keresek fotós mûteremnek

lepukkant kinézet elõny, sõt, feltétel, nem családi fotókhoz kell

a Csepel mûvek itt van 200 méterre, de egyrészt nem tudom, kit keressek (a portás nem volt túl meggyõzõ), másrészt hátha valaki tud ilyet máshol

olcsón kéne, annyit nem ér meg az egész, hogy havi 10 rugónál többet fizessek érte

ablak sem kell, csak áram legyen 😊

Riszpekk

HuAn82
#3... az jó lenne...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

cSuwwi
#2 ...elmondanád mit is akarsz...

shit happens

FREAK
#1 még mielõtt....

Riszpekk