Terembérlés, pls help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok...
Ezeket az un. géptermeket lehet torrent oldalra való feltöltésre használni?
Ezeket az un. géptermeket lehet torrent oldalra való feltöltésre használni?
Urak, elsõre kellene egy terem három órára április valamelyik hétvégéjén, szombaton délelõtt 9 vagy 1o órától 3 órára ..... gyakorlásra egy HM-hez, ill. lehet, ha kialakul egy csapat, akkor heti egy napra kellene , szombatonként délelõtt.
Fontos lenne metro mellett, padozat mindegy .....
javaslatokat bakonyii(kukac)t-online(pont)hu címre megköszönöm vagy direktbe a harminc kettõháromöt-kettõöt-egyöt számra. Köszi
Tanto
Fontos lenne metro mellett, padozat mindegy .....
javaslatokat bakonyii(kukac)t-online(pont)hu címre megköszönöm vagy direktbe a harminc kettõháromöt-kettõöt-egyöt számra. Köszi
Tanto
Csepelen szintén ott próbáltunk.. lepukkant szal neked biztos jó lesz 😊
A portást szard le. Menj be nézz körül. szinte mindenhova ki van/volt írva, h melyik cég tulajdonában áll az épület. velük kell egyeztetni.
A portást szard le. Menj be nézz körül. szinte mindenhova ki van/volt írva, h melyik cég tulajdonában áll az épület. velük kell egyeztetni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
ott legalább tuti lehet malac fotókat csinálni
JAJ DE SZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR POÉN VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAJ DE SZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR POÉN VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Riszpekk
Nos. Egy próbahelyiségben két-három zenekar van. Nálunk hárman vannak, együttesenként 6800 FT-ot perkálunk havonta. Tehát a teljes bérlet 20000 körül van.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mi ott a csepeli vasmûnél próbálunk a bandával, ott egy csomó bérelhetõ terem van. Mi egy óvóhelyen szoktunk zúzni.
Rém hangulatos...😄
Rém hangulatos...😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
20-ért még rosszabbat
de nekem csak 4 fal kell meg egy konnektor, az is a város szélén, 10-nél többet egyszerûen nem ér meg
de most nem ez a lényeg, hanem hogy van-e valakinek egy nem használt pincéje vagy padlástere, amit kiadna havi 10 rugóért
thx
de nekem csak 4 fal kell meg egy konnektor, az is a város szélén, 10-nél többet egyszerûen nem ér meg
de most nem ez a lényeg, hanem hogy van-e valakinek egy nem használt pincéje vagy padlástere, amit kiadna havi 10 rugóért
thx
Riszpekk
20ért?? te hol élsz? 😄 havi 30ért is csak egy 20 m2 es lyukat kapsz, ahol meghuzhatod magad
szvsz egy üres teremért nem érdemes többet adni, 20-ért már kisebb lakást bérelhetsz bútorral, telefonnal...
Riszpekk
hát nem túlzod el a dolgokat havi 10 rugóval 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
na szóval fogalmam nincs merre induljak, egy üres, jól zárható, lehetõleg õrzött helyen álló termet keresek fotós mûteremnek
lepukkant kinézet elõny, sõt, feltétel, nem családi fotókhoz kell
a Csepel mûvek itt van 200 méterre, de egyrészt nem tudom, kit keressek (a portás nem volt túl meggyõzõ), másrészt hátha valaki tud ilyet máshol
olcsón kéne, annyit nem ér meg az egész, hogy havi 10 rugónál többet fizessek érte
ablak sem kell, csak áram legyen 😊
lepukkant kinézet elõny, sõt, feltétel, nem családi fotókhoz kell
a Csepel mûvek itt van 200 méterre, de egyrészt nem tudom, kit keressek (a portás nem volt túl meggyõzõ), másrészt hátha valaki tud ilyet máshol
olcsón kéne, annyit nem ér meg az egész, hogy havi 10 rugónál többet fizessek érte
ablak sem kell, csak áram legyen 😊
Riszpekk
#3... az jó lenne...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17