8
Felhasználó letiltása a NET-ről
  • darkbear
    Köszi megoldódott a téma!!!

Külső proggi segedelmével!
  • darkbear
    Ricsi! Ha tudtad megnézhetnéd?? Marhára érdekelne! Persze nem értem az Xp-ben miért ilyen bonyolúlt korlátozni a felhasználói jogokat!!! Isten bizony felrakok egy linuxot!
  • darkbear
    ok! Ezt én is tudtam csak éppen nem tudom beállítani azt, hogy korlátozzam a dolgokat! Nem tudom melyiket kéne korlátozni látszatra az egyik sem az ami nekem kell!
  • cSuwwi
    mident lehet, csak akarni kell.

Vezérlőpult > Felügyeleti Eszközök > Számítógép kezelés

itt tuti megvan, csak meg kell keresni...
  • darkbear
    Hát ez az! Ezt akarom elkerülni! Nem lehet a tárcsázást, vagy a szolgáltatást letiltani a vendég részére??
  • cSuwwi
    Létrehozol egy új kapcsolatot. Beállítod a szokásos dumákat, azon az oldalon ahol a jelszót meg kell adni, van alul 3 checkbox:

1. Ezen felhasználónév és jelszó... (innen vedd ki a pipát, akkor csak annak érhető el a net, akinél a telepítés történt = adminnál)

Persze ha a vendégfiók használója tudja a netelérés adatait, akkor el tudja érni...
  • ricsi1
    1 hete még tudtam,de most ,hogy keresném...
  • darkbear
    Sziasztok!

Adva van Winxp prof.sp1.

Van 1 rendszergazdai fiók és 1 vendég fiók nem rendszergazdai jogokkal. Van 1 internet kapcsolat ADSL!

Azt szeretném megcsinálni, hogy az internetkapcsolatot csak a rendszergazdai fiókból lehessen elérni. A vendég fiók ki legyen zárva!