8
Felhasználó letiltása a NET-ről
-
darkbear #8 Köszi megoldódott a téma!!!
Külső proggi segedelmével! -
darkbear #7 Ricsi! Ha tudtad megnézhetnéd?? Marhára érdekelne! Persze nem értem az Xp-ben miért ilyen bonyolúlt korlátozni a felhasználói jogokat!!! Isten bizony felrakok egy linuxot! -
darkbear #6 ok! Ezt én is tudtam csak éppen nem tudom beállítani azt, hogy korlátozzam a dolgokat! Nem tudom melyiket kéne korlátozni látszatra az egyik sem az ami nekem kell! -
#5 mident lehet, csak akarni kell.
Vezérlőpult > Felügyeleti Eszközök > Számítógép kezelés
itt tuti megvan, csak meg kell keresni... -
darkbear #4 Hát ez az! Ezt akarom elkerülni! Nem lehet a tárcsázást, vagy a szolgáltatást letiltani a vendég részére?? -
#3 Létrehozol egy új kapcsolatot. Beállítod a szokásos dumákat, azon az oldalon ahol a jelszót meg kell adni, van alul 3 checkbox:
1. Ezen felhasználónév és jelszó... (innen vedd ki a pipát, akkor csak annak érhető el a net, akinél a telepítés történt = adminnál)
Persze ha a vendégfiók használója tudja a netelérés adatait, akkor el tudja érni... -
#2 1 hete még tudtam,de most ,hogy keresném... -
darkbear #1 Sziasztok!
Adva van Winxp prof.sp1.
Van 1 rendszergazdai fiók és 1 vendég fiók nem rendszergazdai jogokkal. Van 1 internet kapcsolat ADSL!
Azt szeretném megcsinálni, hogy az internetkapcsolatot csak a rendszergazdai fiókból lehessen elérni. A vendég fiók ki legyen zárva!