Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
mindegy 😄

McFrost
mert sehol nem találok róluk semmit

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
sok a hulladék , nagyon

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Dying Soul
McFrost
a régiek minden pénzt megérnek

Dying Soul
😄
Lesz még pár ilyen kérdésem, mert van pár banda, akiknek nagy neve van, de totál nem tudom mit és hogy és milyen szinten játszanak...

Voltan
Miért?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
<#worship>
/elfogult <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dying Soul
elõhozom a populárisabb vonulatot, Dimmuról vélemény?

McFrost
nem , de valószínû (95%) , hogy már nem léteznek

Voltan
Amúgy a Circle of Zaphian-ról nem tudsz valamit? Valami görög sci-fi death metalként harangozták be anno, a Nile egyik régi dobosa közremûködésével. Két dalt hallottam is, jók voltak, aztán semmi. Te tudsz valamit?

Voltan
OK, OK 😄
Sorry, then.

McFrost
smájli a végén volt
tudom

Voltan
Nem írtam, hogy black, csak azt, hogy jó. Egyébként pedig van azért köze hozzá.

McFrost
Hollenthon-nak semmi köze a black-hez😊
Vindir-átkozott jó dallamos viking/blacket nyom , Kampfar-folk/black ,
de érdemes a görögök 2 vezetõ bandáját is szemügyre venni : Rotting Christ - igazi minõségi dallamos black , Necromantia: gitár nélkül zúznak , csak basszgitár , pokoli hangulatos cucc

Voltan
<#eljen>

Dying Soul
Köszi, Haggard nagy kedvenc pár hónapja. 😛
*õ nyitott neki topikot is<#idiota>*

Lammer
ehh joak zene xD

btw most egy kicsit deathes feelingre vagyok beallva, msot ez szol:
FUNERAL FEAST <2003> Genocide Ad Nauseam BY KRAGOTH

Voltan
Leoltottak valakit, mert más bandához hasonlított egy zenét??? Ez érdekes. Véleményem szerint a hasonlítgatás alapvetõ, sokszor ezáltal ismerünk meg új bandákat...
Szóval szerintem nyugodtan hasonlítgass, fõleg amíg az ismerkedési fázisban vagy!

Voltan
Én elég rég hallgattam ezt a stílust, az újakat már nem nagyon ismerem, de szerintem dallamosabb blackben jó a korai Cradle of Filth, nagyon jó a Hollenthon, a Tristania (bár ez gót, de hasonló a hangzásvilága). Elég sok ilyen szintivel megtámogatott black-death dolog van a dallamosabb fajtából, egy idõben csõstül jöttek, de most az istennek nem ugranak be a nevek. Jóval fajsúlyosabb zene az Emperor, abban is használnak szintit, bár inkább avantgard jelleggel. Õket mindenesetre csak ajánlani tudom, különösen az Anthems to the Welkin at Dusk albumot. Az egyszerûen zseniális, igaz, nem könnyû megemészteni.
Ja, és a Haggard. Nagyzenekarral megtámogatott monumentális hörgõs metal kegyetlen jó középkori elemekkel.
Jók még némely viking bandák is, pl. Einherjer, Mithotyn.
Ezek mind dallamosabb (az Emperorról nehéz megmondani 😄) és extra hangszereket használó bandák.

Dying Soul
Nemtudom, másik fórumon vkit azért oltottak le, mert egy bandához hasonlította a másikat, én pedig nagyon nem vagyok belemerülve a deathbe, se a blackbe, mostanában szedegettem blackesebb dolgokat, szal nagyon nincs még hozzáértésem, szóval elõbb kussol, meghallgat, véleményt mondd.<#vigyor3>
Mondanál pár hasonló bandát (akik jobbak)?

Voltan
Miért lenne sértés? 😄
Hehe. igen, gyanús volt kissé, hogy ilyen nagyon eltérõ dolgaik vannak. Szóval tényleg nem rossz ez a Shade Empire, de rengeteg ilyen van. És azért vannak jobbak ebben a stílusban.

Dying Soul
Köszi. 😄
Amúgy így elnézve a diszkográfiájukon, kurvára nincs trash hole, fogalmam sincs, mi a faszt keres az ott 😄 a vokálja néhol (nagyonpicit) hasonlított a Job for a cowboy vokáljára. Bocsánat, ez nem sértés 😄
Bár az enciklopédia is Melodic Industrial Dark/Black Metal -nak sorolta be a zenekart, szal szó szerint "iparos"<#idiota>

Voltan
Ööh. Mind a két szám ugyanattól van? Csak mert enyhén különböznek...😄 Nekem a Trash Hole jobban bejött, fõleg az idõnként bejövõ röfögõs hörgés, meg a blastbeat futamok voltak jók, de mondjuk nem ártana, ha jobb riffeket gyártanának a srácok.
A Demonized tipikus északi dallamos-black-death, beleesnek abba a hibába, hogy nem tudják eldönteni, hogy most inkább dallamosak legyünk, vagy üssünk. És ezt a kettõ váltogatásával akarják elérni, ami szerintem a lehetõ legrosszabb ötlet. Mondjuk lehet dallamosan is ütni (lol), mint mondjuk a Dissection a Where Dead Angels Lie-ban, ez viszont vagy zúz, vagy nyáladzik. Viszont itt-ott voltak egész jó billentyûtémák.
Összeségében azt tudom mondani, hogy nem rossz, tiszteséges iparosmunka, amit csinálnak, de a rengeteg zseniális banda közt ez kicsit kevés.

Dying Soul
Most ismertem meg a Darkseed-et. Hatalmas! Nem is tudtam, hogy a Paradise Lost-on és a Katatonián kívül még tanálok ilyen jó gothic együttest.

Dying Soul
Behemothék nem kurvultak el?
*csak névrõl ismeri õket, semmit nem tud róluk*

Lammer
egy kis esti death eniván? <#papakacsint>
BEHEMOTH <2004> Demigod by louis <#eljen>

Dying Soul
Kijött a G R A V E W I S H -nek hála egy promo verzió a Folkearth - By The Sword Of My Father c. lemezébõl.

Dying Soul
Most Anatát hallgatok, technical death, tetszetõs.

Dying Soul
<#bee1>
Én még elõtte végigmegyek minden lemezen 😛

Lammer
warezosok <#duhos2> <#idiota>
(hihi nem is vettem eszre mar tegnap lejott emulen: Bal-Sagoth.<2006>..The.Chthonic.Chronicles..by.Maks22) <#idiota>
szerk: ez 'szott jooooak! <#idiota>

Dying Soul
It iz!

McFrost
jóe?

Dying Soul
Vááá, ez kurvanagy, beteeeg 😄D

McFrost
a legjobb számuk a Black Moon Broods Over Lemuria lemezen van :
Into the silent chambers
akkora a dallam benne , amiet még senki nem írt!

Dying Soul
Hát már most megvan tõlük minden, kivéve az egyetlen demólemezük. 😄

McFrost
:ASASDADADDD
nelyikeket?

Dying Soul
Leszedtem 5 albumot! És az ötödiken volt rajta. 😄

McFrost
ehhhhhhheeeeeeeehhh
végre b+ :ASADADDDDDDDD

Dying Soul
Pont te oltottál le engem Lossless topikban, szal én futok inkább. 😄

Dying Soul
megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, a rohadtéletbe végreeeeeee
Bal-Sagoth - Callisto Rising
basszameg váá

Lammer
hehe hetfon own lesz nekem is <#vigyor2>

szerk: ejj passszakmeg csak a Mistpain path van meg a bangerben meg a hammerben is :cccccccccc

Lammer
*okoska mod on! 😄😄😄
hiaba 320 kbps ha nem " uj lame" es legalabb nem q0 a tomcsizes... lehet 320ra is kasat csinalni!
/menekul <#buck>

Dying Soul
Találtam valakit DC-n akitõl 180-al jön és tuti megvan 320kbps. 😊
*Igen, õ lossyt szed, kicsi a winyója*

McFrost
mind a kettõ tutiyo album

Lammer
telleg!!!444 azert kavart be mert en amikor irtam a hszt, mar tovabbleptem es hallgattam a kodkint is444444!!! 😄DDDDDDDDDDDDdddddddddddddddd

McFrost
Bal-Sagoth site itt nézz körül

McFrost
az nem a Ködkín ösvény , hanem a NAturgate😄DDDDDDDDDd

Lammer
jahjah, nincsenek levagdosva benne a (az altalaban felso) hangtartomanyok mint a lossy zenekben(mp3, ogg stb) egy jobb hangrendszeren meghalalja magat 😄
hasonlo eljarassal vannak tomoritve mint az adatfajloknal a zip+a rar peldaul(csak durvabban mert a legjobb rart is megveri akarmelyik lossless codec, tehat csomagolas elott es utan is bitrol bitre meg fog egyezni az adat 😉 igy igaz meretes marad a zene(egy durvabb metalt ugy 80-85%al lehet csuminzi, de egy lagyabb rockot, vagy jazzt, vagy netan egy ambientet agyon lehet tomcsizni... 😄😄 nekem volt mar 400 Kbites losslessem is, az mar majdnem mp3 es megis lossless), de legalabb origi! 😄
es a legjobb, hogy ugye hallgathato egybol(on-the-fly) foobarral vagy winampal akar plugin felrakasa utan is ! 😄