3167
-
#962 Új kedvencem van:
PAGAN REIGN
oroszok,black-folk,orosz népi hangszerekkel!!!!! -
#961 Blinded by light, enlightened by darkness -
#960 Itt ne ez legyen már a téma, köszi.
Vennék CD-t neten.. -
#959 off: Ocsibacsi topikba nem kellett volna a 131es kommented -.- csalodtam benned... -
#958 nm :)
Lammer, beszélnünk kéne. -
#957 Köszi, megtaláltam :) -
#956 Hallgatom a Black Shining Leathert, ez a basszusgitár valami hihetetlen, rohadtul bejön. -
#955 Ja értem. :o -
#954 2 tagú banda voltak , egyikük hozta a brutalitást , másik a művészetet....
aztán a művész kivállt ebből meg zajhalmaz lett -
#953 De mégis.
A Demo –97 (vagy Demo I, mindegy), azaz a legelső demójuk harmadik, egyben utolsó száma. -
#952 Ennyire szar a többi? :D -
#951 Persze.
Az 1997-1999 (Demo ReRelease) 3. száma. Ezt 2005-ben adták ki, magát a válogatást, viszont a korai demókból van összeállítva, tehát azok valamenyikén van eredetileg. Sajnos most nem tudom megmondani melyiken. -
#950 Az Ensiferumnak van egy száma, aminek az a címe, hogy Knighthood. Már elég régóta fent van a gépemen csak úgy magában. A problémám az, hogy egyetlen egy albumukban sem láttam (Legalábbis azokban nem amik nekem megvannak). Szal meg tudná mondani valaki, hogy melyik albumukról származik? -
#949 Iskald yo! -
#948 a Forest ugye Winter bandája , mi az anyag címe? -
#947 új Forest Silence (HU) és Iskald (NO) nagyon üt, ajánlom mindenkinek -
#946 Krabathor , Carcass - Heartwork , Sin of Kain , Pestilence , -
#945 csak is az 1. lemezükkel -
#944 iniquity (dk), necrophagist (ger), spawn of posession (swe), cenotaph (tur), ésatöbbiésatöbbi... -
#943 Én csak névről ismerem őket és pont azért kérdeztem rá, mert én is úgy tudtam, hogy ezek kicsit betegek. :D Szóval akkor majd ismerkedek.
Találtam egy első hallgatásra szimpi svéd technical brutal death metal bandát: Spawn of Possession. Korai még bármit mondanom róluk, de egy szám után egész jó. -
#942 A Carpathian Forest nálam hangulat kérdése. Azért alapvetően szeretem őket. Elég beteg a tagság, ami blackben azért előny :D
Szóval egy próbát mindenképp megér. -
#941 Ja és: Brutal Technical Death Metal bandákat tudnátok mondani? Lehetőleg európaiakat. -
#940 Carpathian Foresttel érdemes-e próbálkozni? -
#939 és az 2004-es lemezük , az új: Gate nagyon ott van , olyan keményebb Cradle , de ez csak viszonyítás -
#938 mar regota kedvenc, nagyon jok! -
#937 nekem a myspace most failedet dob fel, igy az oldalukrol hallgattam meg a bemuato mp3akat es a "path" kib. feelinges igy kb elsore -
#936 Jaja, japán. -
#935 ez valami japános cicc :O -
#934 elég jónak tűnik -
#933 Ghost in the shell részlet -
#932 adj egy linket , thx -
#931 Sycronomica -
#930 Egyszemélyes -
#929 Lunar Aurora : szintén németek , black , hosszú számokkal , szal van benne minden -
#928 :O))) -
#927 elég elviselhető , lerágott csont zene , de minőségi -
#926 Én meg Kadenzzát hallgatok, fantasztikus.
"Grand Sympho Orchestral Kamikaze Metal" -
#925 most fedeztem fel egy bandát: Sycronomica , németek és sci-fi black szerűt nyomatnak -
#924 Mors Principium Est
Mors Principium Est (myspace.com)
The Sins Of Thy Beloved -
#923 UneXpect - The Shiver - Another Dissonant Chord
loál ez magyarul van és fel sem tűnt