213
Halálosabb Iramban
-
#53 DE viszont mostmár tényleg megyek mert csörgött (ne nézz CSICSKÁSNAK) jobb lenne ha nem kések el na most csá ja megirtam a privátot zakinak! by!! -
#52 okokokok! -
#51 e mailen rendezzük -
#50 még valakinek szemet szur -
#49 Perverz(privátba)nagyon eltérünk a tárgyrol -
#48 -
#47 LOLL:....képet! -
#46 kimondta hogy nem tettem! -
#45 (van ujj kiszemeltemI) Ketteske -
#44 megb*szni nem akarod?:PPPP -
#43 Ja ja akit multkor elküldtem neked azaz de mostanában csak csak megunjuk egymást de azért mindig jo kis punci marad -
#42 ah...oks....csaj van a dologban? -
#41 Bocs most hivott A meghoditott hogy lekéste a butsz szoval ráérek még egy 10 percre oesk -
#40 byez! -
#39 Jo csak most mennem kell (sajna)CSÁ!! -
#38 írj neki egy privit! -
#37 Undergroundba? -
#36 "2F2F"3.-4. oldal -
#35 kérd meg zakit! -
#34 Nem tudod hogy tudnám betenni? -
#33 mit írtál be a googleba hogy ezeket a képeket hozta ki? -
#32 lol.... -
#31 Hát pont azt kell nézni -
#30 -
#29 Hát mindegy van itt egy kép ami szerintem jo lenne fejtámlának!http://iaro.srv.hu/kep/dfjnodsj.JPG
az ur amit mondtam hogy nem tudok megyitni mert igy hozza be a net de ezt kéne betenni fejtámlának.:http://iaro.srv.hu/kep/2f2f.jpg -
#28 ja megnéztem a képeket...onyl golf van csak!meg 1 2f2f-es muff!:P -
#27 konzol mit vársz!:PPP -
#26 Amugy jook csak grafikailag egy kicsit visszamaradott! -
#25 megnézted én a képeket megtaláltam csak nem tudok leszedni egy darabot sem de felnyomom ahol találtam hátha te többet tudsz! -
#24 na a képek!
-
#23 Kattincs rá a logomra és lépjél rá a cars & girls-re és találsz ott egy képet van egy oldal csak nem jut eszembe mejik kurva sok kép volt csak amikor lezérták akkor felment bennem a pumpa és bezártam azóta is csak keresem! -
#22 vannak róla képek mindjá beteszem ha megtalálom! -
#21 EZ csak abban az értelemben jo hogy tanulnak a hibavisszajelzéséből és amikor kiadják pc-re akkor adja az ég már tökéletes lesz! reméljük! -
#20 ja az jó volt,de azoknak az autóknak a felét láttad 5 secre! -
#19 persze csak nem PC-re! -
#18 de annál szarabbak!:PPP
Mitsu Evo,meg Spider...pffff....Evo jó de a Spider förtelmes volt...az "Emeriken Mászkülk" jól néztek ki... -
#17 Hallottátok hogy lesz játék a film alapján? -
#16 A 12. üzenet a háttér kocsikra is érem mint pl garázs jelenet amikor kilyönnek vagy 150-ven en -
#15 jó de kb. 10 percre!és az is széttört!:P -
[Walaki]D`Lair #14 az a 2.-ban is volt...;)