Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Az kevésbé nevezhetõ meglepõnek, hogy egy sérült játékos a helyszínrõl nézi meg csapata bajnoki rajtját, az viszont már annál meglepõbb, ha ez a sérült játékos vidám ugrándozik a klubházban, a meccs alatt.
Merthogy a DVSC középpályása Ronald Habi éppen ezt tette. Szó sincs arról, hogy Habi csak szimulálta volna a térdsérülést és a keresztszalag-szakadást a Hajduk Split elleni BL-selejtezõn.
- Nagyon speciális térde van Habinak, tulajdonképpen már most is pályára léphetne, de nem garantálható, hogy nem bicsaklana ki azonnal a térde - mondta honlapunknak Dr. Varga Lehel, a Loki orvosa. - Ritka jelenség az ilyen térd, de elõfordul, ám ettõl még a keresztszalagja ugyanúgy el van szakadva, és meg kell mûteni.
Habit két héten belül megmûtik, ami után féléves kihagyás vár rá.

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
Mint arról beszámoltunk, pénteken kisorsolták a Bajnokok Ligája harmadik selejtezõ körének párosításait, ahol a magyar bajnokcsapat, a Debrecen, az egyik legnehezebb ellenfelet kapta. Amennyiben ugyanis a DVSC továbbjut szerdán a Hajduk ellenében - az elsõ meccsen aratott 3-0-s gyõzelem után erre valós az esély -, úgy a világ leggazdagabb klubján, a Manchester Uniteden keresztül vezetne az út a BL fõtáblájára.
- Nem jutottunk még tovább - figyelmeztetett Supka Attila, amikor arról érdeklõdtünk, mit szól Fortuna "kegyetlenségéhez". - Egyelõre nem foglalkozunk a Manchesterrel, ez majd akkor lesz aktuális, ha túljutottunk a Hajdukon. Itt jegyezném meg, hogy a horvátok elleni párharc még nincs lefutva, nagyon nehéz kilencven perc áll még elõttünk.

Sheva
hát jah sajna de azért lehet álmodozni

Kaplan
Ez így van.
Amúgy meg nem akarok vészmadárkodni de egy mu ellen sajna nincs esélyünk.
Ne értsétek félre nagyon szeretem a DVSC-t s egy nagyon jó csapat.
Mégis az MU nagy falat a számunkra most.
Ez a magyarok szerencséje , mikor a ZTE is jó csapat volt akkor is kikaptuk az MU-t ami nem volt kérdés KIESTÜNK 😞
Az MU most mégjobban megszívja magát mert mindenképp be kell jutnia a BL-be hisz ott vannaka a nagy angol riválisok is (Arsenal, Chelsea)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sheva
Holnap indul a csapat Splitbe

2005. 08. 01. 16:00

Továbbjutás esetén a klub elhalasztja a szombati, Kaposvár elleni bajnoki mérkõzést.

Ma 19 órától edz csapatunk az Oláh Gábor utcai atlétikai dobópályán. Holnap délelõtt 9 órakor száll fel a Lokit szállító gép a debreceni repülõtérrõl, majd este a mérkõzés idõpontjában, azaz 20.15-kor edz együttesünk a Poljud stadionban. Továbbjutás esetén a társaság a szerdai BL-selejtezõ másnapján hazautazik és készül a következõ, cseppet sem kicsi megmérettetésre: a Manchester elleni találkozóra. Ebben az esetben az idõ rövidsége miatt a csapat nem játszik szombaton bajnoki mérkõzést, amely egyébként Kaposváron lenne. Ha a DVSC mégsem jut túl a Hajdukon, akkor Splitbõl nem Debrecenbe viszi a gép a társaságot, hanem Sármellékre, majd onnan Kerekesék Kaposvárra mennek, ahol a szombati bajnoki találkozóig készülnek.

Sheva
Dzsudzsák: A rosszullét miatt nagyon bosszús vagyok

2005. 08. 01. 14:25

Pályafutása egyik legmeghatározóbb mérkõzésére készült Dzsudzsák Balázs a hét végén a Zalaegerszeg ellen, hiszen a DVSC-AVE Ásványvíz üdvöskéjének ez volt az elsõ tétmérkõzése, amikor kezdõként lépett pályára a Lokiban.

Annak ellenére, hogy gyõzött a debreceni csapat, az ifjú irányító középpályás nem lehetett maradéktalanul boldog, hiszen a szünetben cserét kért.
– A baljós elõjelek már a mérkõzés 25. percében jelentkeztek, hiszen nagyon furcsán érzetem magam, szédültem és foltokat láttam, a kispadnál kaptam frissítõt és borogatást, így tudtam végig játszani az elsõ félidõt – nyilatkozta a Naplónak a mindössze a 19. életévében járó labdarúgó. – Sajnos a szünetig tovább romlott az állapotom, így nem volt értelme folytatnom a mérkõzést. Hétfõn azt állapították meg az orvosok, hogy a nagy meleg miatt leesett a vércukrom, ez okozta a rosszullétet.
Nagy napra készült a Dzsudzsi becenévre hallgató futballista, hiszen a ZTE ellen elõször futhatott ki a pályára kezdõként tétmérkõzésen a Loki szerelésében.
– A pénteki edzésen közölte Supka Attila vezetõedzõ velem, hogy kezdõ leszek a bajnoki idénynyitón, s nem tagadom, nagyon örültem a lehetõségnek – mesélte a mérkõzés elõtti történéseket a DVSC saját nevelésû játékosa. – Bár a meccset megelõzõ éjszaka tudtam aludni, izgultam egy kicsit a debütálásom miatt, sokkal jobban vártam a szombat esti összecsapást, mint az eddigi mérkõzéseket, amelyeken pályára léptem. Ez volt az elsõ igazi lehetõségem, hiszen eddig csak edzõmérkõzéseken kaptam szerepet, s ott hiába ment jól a játék, a bajnoki összecsapás egészen más kategória. A teljesítményemrõl annyit, hogy lehetett volna jobb is, többet kellett volna játékba avatkoznom, de nem volt egyszerû, ugyanis a rivális nagyon betömörült a kapuja elé, ennek ellenére az a legfontosabb, hogy 2–1-re gyõztünk a bajnoki rajton. A rosszullét miatt nagyon bosszús vagyok, de ígérem, ha a legközelebb esélyt kapok, élni fogok a lehetõséggel, s bebizonyítom, hogy alkalmas vagyok az irányítói poszt betöltésére.

Sheva
Információk a Splitbe utazóknak

2005. 08. 01. 13:20

Aki még nem vette meg belépõjét, ma 17 óráig megteheti a DVSC irodájában.

Akik busszal vagy autóval mennek a Loki augusztus 3-i, Hajduk Split elleni BL-selejtezõre, kérjük, hogy a DVSC irodájában regisztrálják magukat. Felhívjuk az utazók figyelmét, hogy idejében induljanak el, ugyanis a Split felé vezetõ autópálya rendkívül zsúfolt, ezért torlódásra lehet számítani, sok helyen csak egy sávban mehetnek az autók. Fontos információ továbbá, hogy biztonsági okokból kint nem lehet a vendégszektorba jegyet venni. Aki még nem vette meg belépõjét, ma 17 óráig megteheti a DVSC irodájában.

Sheva
Igor Bogdanovics ott folytatta, ahol abbahagyta

2005. 08. 01. 12:00

A DVSC 30 éves szerb támadója (s a legutóbbi szezonban 15 találattal házi gólkirálya) az aranyérmet hozó idény utolsó fordulójában, s a szombaton elstartolt 104. magyar bajnokság nyitó körében is bevette a sors kifürkészhetetlenségébõl ekkor és akkor is a Loki útjába akadó ZTE kapuját. Ugyanõ a hétközi, Hajduk Split elleni Bajnokok Ligája-selejtezõn kétszer ugrasztotta talpra a drukkereket.

- Supka Attila jó néhány kulcsemberének felmentést adott a találkozó alól, ön ellenben az elsõ perctõl az utolsóig a pályán maradt.
- Nem ez volt a tervünk, de a mérkõzés, illetve néhány sérülés átírta a forgatókönyvet, azaz nem volt más választás, végig kellett játszanom az összecsapást - mondta a DVSC második gólját jegyzõ Igor Bogdanovics. - Eredetileg egy félidõre voltam hitelesítve, azaz szünetben lejöttem volna, de Máté Péter és Dzsudzsák Balázs is megsérült, két váltás már ekkor biztos volt, ráadásul Mészáros Norbertnek is gondja akadt. Ekkor már sejtettem: ez a meccs nekem kilencven percig tart.

- Elfáradt?

- Erõvel bírtam, de nem volt könnyû dolgunk. Annak örülök, hogy a pályán maradva góllal segíthettem a Lokit az elsõ bajnoki gyõzelméhez.

- Nem lesz pihenõje, mert szerdán Splitet sem turistaként látogatja meg…

- Ha játszom, akkor hajtok kifulladásig. Komoly együttesnek tartom a Lokit, de nem számítok könnyed túrára. A Hajduk a hét végén szintén gyõzött, idegenben verte meg három egyre az NK Zagrebet, és a hozzám eljutott hírek szerint jól is játszott a Split.

- Dolgozik önben pluszmotiváció a következõ ellenfél ismeretében?

- A Manchesterrõl nem beszélnék, illetve… Ha már kipipáltuk a Hajdukot, akkor boldogan beszélek az érzéseimrõl.

Sheva
Supka Attila: A gyõzelem volt a fontos

2005. 08. 01. 10:20

A Loki vezetõedzõjének a Zalaegerszeg elleni mérkõzésen kényszerû cseréket kellett végrehajtania.

Folytatódott a Loki tavaly november óta tartó hazai veretlenségi sorozata, hiszen csapatunk szombaton 2-1-re verte a Zalaegerszeg együttesét úgy, hogy a Hajduk elleni kezdõcsapatból mindössze ketten - Bogdanovics és Máté - futottak ki az Oláh Gábor utcai stadion gyepére.
- Sajnos ezen a mérkõzésen kényszerû cseréket kellett végrehajtanom, hiszen Dzsudzsák Balázs rosszul lett, ezért szünetben lehoztuk a pályáról, mint ahogy Mészárost is combsérülés miatt, míg Máté Péter szintén fájdalmat érzett a lábában - mondta a vezetõedzõ. - Ezután egy kicsit talán bizonytalanabb lett a játékunk, de ezen a mérkõzésen a gyõzelem volt a cél, ezt el is értük. Bízunk benne, hogy a következõ bajnokikon azért jobb teljesítményt tudunk majd nyújtani.
A Zalaegerszeg elleni mérkõzésen bemutatkozott egy új játékos, Ibrahim Sidibe, aki kellemes benyomást tett Supka Attilára.
- Sidibe rengeteget futott, jól megtartotta a labdát, jó passzai voltak és nem mellékes, hogy gólt is szerzett. Az elején végrehajtotta azt, amit kértünk tõle: próbáljon az üres területekre kimozogni. Utána viszont leállt, ezért gyakran mondani kellett neki, hogy mit csináljon, de megértette, és teljesítette a feladatát.
Több alapember pihentetés céljából nem lépett pályára a bajnoki nyitányon. Ez alól kivétel volt Igor Bogdanovics, aki viszont végigjátszotta a mérkõzést. - Az eredeti tervek szerint Igort lecseréltük volna, ám a kényszerû váltások miatt, erre nem kerülhetett sor - tudtuk meg Supka Attilától, aki egyelõre nem foglalkozik a manchesteri BL-selejtezõvel, mert a Split elleni háromgólos elõny ellenére is óvatos.
- Bármi történhet, de én remélem, az lesz, amit mi szeretnénk: megfelelõ játékkal kiharcolni a továbbjutást. Természetesen ez a három gól bíztató, de a futballban sok minden elõfordulhat. Nemcsak a védekezésre koncentrálunk majd, hanem megpróbálunk gólt lõni, hogy még nehezebb legyen az ellenfél dolga, hiszen hazai környezetben 40 ezer ember buzdítja majd Krajncarékat, akik bizonyára mást játszanak majd, mint Debrecenben.

Sheva
Sidibe 17 évesen kezdett el komolyan foglalkozni a futballal

2005. 08. 01. 08:40

Ibrahim Sidibe, a DVSC szenegáli támadója hosszú útlevélintézés miatt csak késõn tudott bekapcsolódni a csapat munkájába. A közel két méter magas csatár szombaton már pályára is lépett, sõt góllal mutatkozott be. A játékos még a ZTE elleni bajnoki elõtt válaszolt honlapunk kérdéseire. A tolmácsolásban Terna Melinda segédkezett.

- Hogy kerültél kapcsolatba a Lokival?
- A menedzseremnek van egy magyar barátja, aki ismeri Supka Attilát. Így jött létre a kapcsolat. Szóltak nekem, hogy Debrecenben csatárt keresnek és szívesen kipróbálnának engem is. A Nyíregyháza elleni felkészülési mérkõzésen jutottam szóhoz, gólt fejeltem és megtetszhetett a játom a szakvezetõknek, mert sikerült megegyeznünk és végül ide igazoltam. Sokszor kérdezik tõlem, hogy a nemzetközi szereplés miatt akartam-e idejönni, de a válaszom az, hogy ez nem befolyásolt a döntésemben. A DVSC jó csapat és szeretném magam kipróbálni itt is.

- Ezek szerint jól ismered a Lokit.

- A klubról már hallottam korábban, tudom, milyen remekül szerepelt a gárda a tavalyi bajnokságban, de a játékosokat nem igazán ismertem. Azóta összehaverkodtunk, nagyon rendesek velem a srácok, mindent megtesznek, hogy jól érezzem köztük magam. Tudják jól, hogy a családom Szenegálban él, tehát egyedül vagyok itt, ezért segítenek beilleszkedni. Három nyelven: angolul, franciául és németül beszélek, így a csapattársaimmal is ezeken a nyelveken kommunikálok.

- Bizonyára már szétnéztél a városban. Hogy tetszik Debrecen?

- Sajnos eddig nem nagyon volt lehetõségem körülnézni, mindössze egyszer sikerült eljutnom a belvárosba. Még nincs lakásom, ezért egy hotelben lakom, és autóm sincs, de néha így is elmegyek és sétálok a környéken. Soha nem jártam még Magyarországon, ezért szeretném majd minél jobban megismerni az országot, és Debrecent is természetesen.

- Hazádban kezdted el profi pályafutásodat, vagy rögtön Európa felé vezetett az út?

- Szenegálban csak sportiskolába jártam, mivel az apám - aki a szenegáli hadsereg tagja - nagyon szigorú ember, és azt mondta, csak érettségi után focizhatok. Így meg kellett várni a vizsgák végét, csak utána kezdtem komolyan foglalkozni a futballal. Ezt követõen lettem profi, leigazolt az elsõ klubom, 1998-1999-ig Tunéziában játszottam, majd egy évet Németországban, 2000-tõl pedig Ausztriában rúgtam a bõrt.

- Hamar eldõlt, hogy csatár lesz belõled?

- Dehogy! Nem voltam mindig támadó. Nagyon sok poszton tudok játszani, de természetesen a csatárszerep a kedvencem! Debrecenben több remek futballista is játszik ezen a helyen, de nem tartok attól, hogy nem sikerül a kezdõbe verekednem magam. Mindent megteszek, hogy minél hamarabb a pályán lehessek.

- Szerdán Horvátországban a Hajduk Splittel játszik a csapat...

- Remélem, ismét jó formában lesz a csapat, és nyerünk a Hajduk ellen Splitben is. Nem játszottak rosszul ellennünk a horvátok, de mi jobbak és erõsebbek voltunk. Szerintem az idegenbeli meccsen sem lesz gond.

- Azt már tudjuk, hogy elégedettek veled az itteni szakvezetõk - hiszen ezért igazoltak le -, de te elégedett vagy-e az itteni viszonyokkal?

- Elégedett is, meg nem is. Az utolsó három hétben nagyon sok edzést kihagytam a vízumproblémáim miatt, de most azért dolgozom keményen, hogy ismét csúcsformába kerüljek.
Pistár Viktória

Sheva
lehetne már szerda 😊

9csöves9
mivel én siófoki vagyok szeretem 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Szerencsére.....

9csöves9
hej Sonkát eladtátok?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva

Sheva

Sheva

JackDaniels
"Ezért nem is volt pánik bennem és társaimban.."

Hát ez azé' nem szar. Ezek egy ilyen meccs elõtt bepánikolnak, ha nem nyugtatja õket senki?? Most nem konkrétan a debreceniekre gondolok, hanem általában a magyarokra. De legalább ne nyikatkozná így le. Mert akkor mi lesz ha tovább jutnak és jön a Manchester?? Ha nincs Tomic akkor sokkot fognak kapni?? Mondom ezt minden rossz szándék nélkül, de azért ilyet egy profi focistának nem nagyon kellene nyilatkozni!!!

\"Never say never!\" W Churchill

Sheva
Halmosi Péter, a DVSC és a válogatott bal oldali középpályása számára a Bajnokok Ligája szereplés nem újdonság, hiszen a Graz csapatában olyan sztárok ellen vette fel a küzdelmet, mint a Real Madrid csapata, ahol nem kisebb futballzsenik léptek pályára, mint Figo, Zidane vagy Guti.
- A nagy nézõszám sem zavart meg, hiszen Grazban négy alkalommal is több mint húszezer nézõ elõtt léptem pályára, ami engem ráadásul még fel is dob - kezdte Halmosi.
- Sokan féltették a csapatot, mennyire érezték ezt?
- Hallottunk róla, és természetesen örültünk neki, de mi nem féltettük magunkat, és ez a lényeg...
- Hogyan sikerült a Hajduk gyenge pontjait felmérni?
- Sandro Tomic nagyon nagy segítségünkre volt, mert õ ebbõl a csapatból számos játékost ismert, és mindegyiküknek elmondta a gyenge pontjait. Ráadásul folyamatosan nyugtatta a csapatot, olyan volt számunkra, mint egy jó pszichológus. Ezért nem is volt pánik bennem és társaimban..
- Miben voltak jobbak a horvátoknál?
- Tudtuk, hogy a mi csapatunk játékban sokat jobb, mint a horvát gárda. Most már testközelbõl is tudjuk, hogy csak a hírnevük volt nagy.
- A 3-0-s gyõzelem után ünnepeltek?
- Csak annyit, amennyit a lefújás után szokás, a szurkolókat néhány röpke perc alatt köszöntöttük, aztán mindenki hazafelé vette útját, mert itt van már az újabb feladat, a ZTE ellen a hazai bajnoki.
- Hogyan látja a visszavágó esélyeit?
- Ha mindenki ugyanígy teszi a dolgát, mint ahogy tette azt az elsõ találkozón, akkor elég lesz a háromgólos elõny. Részünkrõl ez egy üzenet volt azoknak, akik azért aggódtak, hogy már a hazai pályán elveszítjük az elõnyt, és kételkedtek a gyõzelmünkben. Társaim nevében is csak azt tudom üzenni azoknak, akik lenézik a magyar futballt, hogy ha van egység, akkor van eredmény is. Nemcsak Debrecenben, hanem az egész hazai labdarúgásban.

Sheva
Hazai pályán valóságos repülõrajttal kezdte az új idényt a bajnokcsapat, pedig a Hajdukot szerdán 3-0-ra verõ csapatból többen is a kispadon ültek. A DVSC egyik nyári igazolása, a szenegáli Ibrahim Sidibe mindenesetre már a negyedik percben vezetéshez jutatta csapatát egy pazar fejessel.
A gyors gól után azonban hiába ábrándoztak a hazai szurkolók a ZTE tönkreverésérõl, ez elmaradt, mivel a vendégek szinte csak a védekezéssel foglalkoztak, azzal viszont többnyire jól. Amikor nem, akkor a jó formában védõ Varga kapus mentett, vagy a hazai támadók tévesztették el a kaput. Az elsõ játékrészben végig fölényben volt a Loki, ám a lelkes és szép számú publikum több gólt már nem láthatott.
Fordulás után némileg változott a helyzet, mivel a zalaiak feljebb tolták a védekezésüket, így kicsit nyíltabbá vált a meccs. A zalaiak hiába erõlködtek, csak nem jött össze nekik az egyenlítés, a Debrecen viszont Bogdanovic góljával tovább növelte elõnyét, igaz, két perccel késõbb Montvai góljával szépített a ZTE. Az utolsó 10 perc még egy-egy helyzetet hozott mindkét kapu elõtt, ám az eredményben már nem történt változás.
A Debrecen megérdemelten tartotta otthon a három pontot a túlságosan a védekezésre koncentráló ZTE-vel szemben.

Supka Attila (DVSC): - Ezen a mérkõzésen számunkra a gyõzelem volt a legfontosabb. Nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk. Az hátráltatta a csapatomat, hogy mindhárom cserét kényszerûségbõl kellett végrehajtani.

Dajka László (ZTE): - Úgy érzem, helyenként jól fociztunk ma, de a második kapott gólunk elõtt gyermeteg hibát vétett a védelem. Ilyen rövid felkészülés után mást egyébként nem is nagyon várhattunk a csapattól, mint a mit ma mutatott, de lesz ez még jobb is.

Sheva
megvertük a zte-e 2:1-re

Szar meccs volt😞(((

Rudee
Sidibe góllal mutatkozott be az NB1be.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
joag

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nah mind1, majd meglátjuk most megyek a meccsre. Állítólag amúgy ma játszik.

Rudee
Vukmir sérült volt, edzõmeccsen se jáccott sokat, biztos jó formában lehet.

Vukmir?<#idiota>
Hát ez jó kérdés. Valaki írta is a dvsc.hu-n, hogy kölcsön kéne kérni valakit erre a fél évre. Ha az elsõ 20 percet kihúzzuk nem lessz baj.

Rudee
A 3-0 nagy esélyt ad, de Habit ki fogja pótolni? Nélküle átjáróház lesz a középpálya, annak meg tudjuk mi a következménye.

Hát oda kell figyelni Splitbe, de megnõtt az esélyünk, így lehet bizakodni.

Rudee
És arra nem gondoltok, hogyha a debrecen meglepheti a MUt, akkor a Hajduk is meglepheti a debrecent a visszavágón? Elõször tovább kéne jutni, utánna lehet latolgatni az angolok elleni esélyeket.

Én nagy Man. Utd. szurkoló vagyok, de bízom a meglepetésben!

Nh Shevits
<#ejnye1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Buddy
No fiúk, második kedvenc csapatom a Debre, ezért intézzétek el a nagypofájú Mencsesztert, arra kérnélek Titeket 😊
Hajrá

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Sheva
Ki ne emlékezne arra, amikor a ZTE két éve 1-0-ra verte a Manchester United csapatát (igaz, a kinti 0-5 után búcsúzott a zalai gárda). A BL harmadik körének pénteki sorsolása után kiderült: a magyar bajnok útjába ismét az angol élgárdát sodorta a Fortuna
- Örülök neki, hogy esetleg a MU érkezhet hozzánk, és rögtön meg is jegyezném, hogy éppen a United Bayern elleni BL-döntõje óta tudjuk, hogy a futballban minden elõfordulhat - mondta Éger László a Loki védõje. - Ahhoz, azonban, hogy az angol ellenfelet fogadjuk, elõbb a Hajduk 40000 ezres szurkolótábora elõtt kell bizonyítanunk, és mindenféleképpen továbbjutással kell hazajönnünk a horvát pokolból. Aztán jöhetünk a MU, és jöhet egy olyan nagy ünnep, mint korábban, a ZTE esetében, és nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy mi még annál is nagyobb ünnepet szeretnék "csapni".

Nem tudja valaki, hogy kik lesznek a kezdõben?

Sheva
Dajka László a pontszerzéssel is elégedett lenne

2005. 07. 29. 18:10

A holnapi napon kezdetét veszi az Arany Ászok Liga 2005/06. évi sorozata. A DVSC-AVE Ásványvíz együttese az elsõ fordulóban a ZTE FC gárdáját fogadja.

Útjára indul az Arany Ászok Liga 2005/06. évi sorozata, a DVSC-AVE Ásványvíz együttese hazai pályán a ZTE FC ellen kezdi meg élvonalbeli szereplését. Igen viharos idõszak áll a Zalaegerszeg háta mögött, hiszen az eltelt egy-két hónapban a klub csõd közeli állapotba került, ezért a licencadó bizottság kizárta õket az NB I-bõl, majd megfelelõ biztosítékok bemutatása mellett a gárda mégis megkapta a klublicencet. A ZTE FC új elnöke Nagy Ferenc lett, de a vezetõedzõi poszton is változás történt, a kék-fehér együttest július 9-tõl - a korábban csapatunkat is trenírozó - Dajka László irányítja, akinek így igen kevés ideje maradt a sorok rendezésére. Az anyagi gondok miatt a csapat egy része is kicserélõdött. Kérdés, hogy az ismert tortúra, illetve az utóbbi idõben bekövetkezett változások sora milyen hatással lesz majd a kék-fehér együttes szereplésére.
- Nem akarok panaszáradatot zúdítani az olvasókra, így rövidre fogom, szûk két hét állt rendelkezésünkre, a sorozatos esõzés csak tovább hátráltatta munkánkat – nyilatkozta honlapunknak Dajka László. - Az elmúlt félév mentálisan megviselte a társaságot, de próbáltuk a rendelkezésünkre álló idõt kihasználni. Alakulgatunk, ám sem erõnlétben, sem mentálisan nem értük még el a kívánt szintet. Mindezektõl függetlenül úgy vágunk neki a bajnokságnak, hogy az elsõ hat hely közelében végezzünk. Szeretnénk rövid idõn belül egy olyan csapatot kialakítani, amely helyszíntõl és ellenféltõl függetlenül, mindenütt gyõzelmi eséllyel léphet majd pályára. Az idei büdzsé jóval szerényebb lesz, mint az elõzõ évi volt, bízom benne, hogy ettõl függetlenül az elõttünk álló bajnokság során nem lesznek anyagi természetû problémáink. Ami a Debrecen elleni összecsapást illeti, nem igényel különösebb magyarázatot, ha azt mondom, az ember nem azért dolgozik egész héten, hogy utána a mérkõzésen kikapjon. Ugyanakkor egy ilyen kitûnõ kerettel rendelkezõ csapat ellen, mint amilyen a DVSC, természetesen pontszerzés esetén is elégedetteknek kell lennünk, nehéz mérkõzés vár ránk. A Hajduk elleni találkozó okozta fáradtsággal fölösleges foglalkozni - ez amúgy is csak ránk, magyarokra jellemzõ – a debrecenieknek olyan erõs játékosállomány áll a rendelkezésére, hogy mindenki könnyen helyettesíthetõ. A DVSC négy éve tudatosan építi a csapatát, és ez meg is látszik. A szakembert a Hajduk Split elleni mérkõzésrõl, illetve közvetlenül a nyilatkozata elõtt lebonyolított Bajnokok Ligája harmadik selejtezõkörének sorsolásáról is kérdeztük. - Az elsõ meccset látva, úgy fogalmaznék, hogy sokkal simább eredmény született, mint amit a játék képe mutatott. Három kitûnõ beívelésbõl mindhárom gól lett. A Debrecen gyõzelmének, mint magyar emberek, nagyon örülünk. A visszavágóról az a véleményem, ha az elsõ 15 percben gólt kap a Loki, akkor kegyetlen 75 perc vár rá. A sorsolás alakulásáról is van tudomásom, ugyanis az imént hívtak fel az egyik médiától azzal, hogy ha a DVSC továbbjut, akkor kölcsönadnánk-e számukra Koplárovics Bélát. Elõször nem értettem a kérdést, aztán közölték, hogy a debreceniek ellenfele – továbbjutásuk esetén – a Manchester United lesz, és így már egybõl érthetõvé vált a célzás – mondta nevetve a szakvezetõ. - Mivel magyar emberek vagyunk, így a válaszom az volt, hogy az említett összecsapásokra igény esetén természetesen kölcsönadnánk a labdarúgót.

Tervezett összeállítás:
Varga – Kocsárdi, Sebõk, Csóka, László – Kriston (Nagy L.), Kozmér (Balog Cs.), Józsi, Koplárovics – Spasoljevic, Sabo (Montvai).
(máté)

Sheva
Ronald Habi: Én kértem, hogy visszamehessek

2005. 07. 29. 15:20

A mai sportnapilapban megjelentekkel ellentétben a megsérült Ronald Habit nem parancsolták vissza a pályára.

A sportnapilap mai számának "A siker ára: Ronald Habi térdszalagszakadást szenvedett!" címû cikkében valótlanul állítják, hogy játékosunkat szerda este a nyilvánvaló térdsérülése ellenére is visszaparancsolták a pályára a Debrecen kispadja elõl. Mindezt maga az érintett erõsítette meg honlapunknak.
Mint ismeretes, a szerdai BL-selejtezõ második félidejében egy ütközés során horvát középpályásunk a földre került. Rövid ápolást kért, közben a szakvezetés látva a sérülést, odahívta a kispadhoz Kiss Zoltánt, aki váltotta volna Habit. Csakhogy a horvát labdarúgónk visszament a pályára. Néhány perc elteltével azonban összeesett és hordággyal kellett levinni. Késõbb kiderült, Habi keresztszalag-szakadást szenvedett.
- Amikor az ütközés után fájdalmat éreztem, még nem gondoltam volna, hogy komoly baj lehet – nyilatkozta a dvsc.hu-nak a Loki-szurkolók egyik nagy kedvence. – Odajött hozzám az orvos és a masszõr, de én mondtam nekik, hogy vissza szeretnék menni játszani. Nem akarom, hogy miattam õket bántsák, már csak azért sem, mert döntésemért csakis én felelek. Ráadásul elõre nem lehetett tudni, hogy pár perc múlva ez történik majd, hiszen mint mondtam, nem tûnt súlyosnak a sérülés.

Sheva
Supka Attila: lehetett volna könnyebb ellenfelet kapni

2005. 07. 29. 17:00

Supka Attila egyelõre csak a Zalaegerszeg elleni bajnokival, valamint a Hajduk Split elleni visszavágóval foglalkozik.

Igencsak nehéz ellenféllel mérkõzhet meg csapatunk, amennyiben továbbjut a Hajduk Split ellen, hiszen a Bajnokok Ligája-selejtezõ harmadik fordulójában a világ leggazdagabb klubja, a Manchester United vár együttesünkre.
- Kétségkívül lehetett volna könnyebben verhetõ ellenfelet kapni, talán a svájci bajnok Baselt, a cseh Slavia Prahát vagy a szlovák Petrzalkát, de így alakult, a Manchester United lehet az ellenfelünk a selejtezõ második körében – mondta a Nemzeti Sport Online-nak vezetõedzõnk. - Mi mindenesetre egyáltalán nem foglalkozunk egyelõre ezzel, a csapat teljes gõzzel a Zalaegerszeg elleni bajnoki rajtra, valamint a Hajduk Split elleni visszavágóra készül. Amennyiben a Hajduk ellen továbbmegyünk, akkor kerülhet csak a fókuszba a Manchester United.

Sheva
nagyon baba a banner gabber 😄DDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
direkt úgy csináltam, hogy ne legyen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nem zöld a fû szerencsére😄DDDDD

gabber_saviola

gabber_saviola
bebaszna

Sheva
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gabber, a végén Lokista leszel😄DDDDD

gabber_saviola
nem kész még a banner ez csak béta 😄
nincs rajta DVSC név , mint a többin

Sheva
na végre egy norm házigazda <#eljen>

gabber_saviola
ok