4278
banner_0.jpg

• Sheva
  • Sheva
  • Petyus_
    Jól tudod, meg én is. =)
  • szanics
    Én úgy tudom, hogy BL-sorsolás van ma, UEFA holnap.
  • Sheva
  • Sheva
    Utolsó mérkőzésére készült a DVSC színeiben Kerekes Zsombor tegnap este. A mérkőzés előtt a válogatott csatár azt mondta, hogy szeretne győzelemmel búcsúzni a gárdától és a szurkolóktól, ám ettől a Loki sajnos messze állt, és végül a MU 3-0-ra győzött.
    A csatár ennek ellenére sem távozik Debrecenből rossz szájízzel.
    - A Lokiban töltött nagyszerű éveknek a megkoronázása volt ez a két Manchester elleni mérkőzés - mondta "búcsúbeszédként" Kerekes a meccs után. - Örök élményt nyújtott ez a párharc, és azt hiszem, ezt a csapattársaim nevében is mondhatom. Ami a játékomat illeti, úgy érzem, én is, és Igor Bogdanovic is kicsit kevés támogatást kaptam a középpályáról és az igazi utolsó passzok is hiányoztak. Hiába sikerült több lehetőséget is kidolgoznunk, ilyen helyzetkihasználással nem lehet legyőzni a világ egyik legjobb csapatát. A meccs után egyébként beszélgettem Van Nistelrooy-jal, aki azt mondta, hogy jól döntöttem, amikor a Tilburgot választottam, mert remek csapathoz kerülök.
  • Sheva
    Sorsolás pénteken

2005. 08. 25. 08:40

Az UEFA-kupa első fordulójának sorsolására pénteken 13 órakor kerül sor Monacóban.

Pénteken 13 órakor kiderül, hogy ki lesz a DVSC-AVE Ásványvíz ellenfele az UEFA-kupa első fordulójában. Az eseményre ezúttal Monacóban kerül sor, a lehetséges ellenfelekről késő estére kapunk tisztább képet, hiszen a második legrangosabb kupasorozatban ma játsszák a selejtezőkör visszavágóit. Az viszont már biztos, hogy az első mérkőzésre szeptember 15-én kerül sor, a visszavágót szeptember 29-én rendezik.
  • Sheva
    a sport1 is élőbe nyomja
  • Petyus_
    Holnap d.u. 1-kor lesz. TV-ről nem tudok, de az uefa.com élőben "közvetíti".
  • Pontius #1856
    Mikor lessz az UEFA sorsolás? Közvetítik azt valahol? Eurosport?
  • Sheva

Kerekes Zsombor csak gyötrődött
  • Sheva

Ha egyszer megindul, akkor nem lehet feltartóztatni Cristiano Ronaldót (balra) – Dragan Vukmirnak sem sikerült
  • Sheva
  • Sheva
  • Sheva
    Budapest, augusztus 24., 23.15 Ferguson szerint a Loki nem érdemelt volna három gólt.

Supka Attila (DVSC): - Sikerült jól futballoznunk, és csapatom sok helyzetet teremtett. Sajnos azonban ezek közül egyet sem sikerült kihasználni. Reálisan nézve a gólkülönbséget kissé túlzónak érzem, de a két csapat között mindenképpen van a Manchester javára van különbség. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a párharc esélyesei, és ez be is igazolódott.

Sir Alex Ferguson (Manchester United): - A csapat jó teljesítményt nyújtott, elégedett vagyok a látottakkal. A pálya talaja hagyott maga után kívánnivalót, nem is keveset. A Debrecen a 3-0-s eredménynél jobb volt, jobban játszott. A két sérült játékosról egyelőre nem sokat tudok, pontos diagnózis csak holnap délelőtt lesz.

• Sheva
    Miután a Puskás Ferenc-stadionra zúduló felhőszakadás miatt egyik csapat sem tréningezhetett a BL-selejtező helyszínén, az a furcsa helyzet állt elő, hogy a vendég Manchester United néhány tagja jobban ismerte a pályát, mint a hazai Debrecen futballistái.
    Reménykedtünk, a meccs végkimenetele is emlékeztet majd a Vörös Ördögök Zalaegerszeg elleni, budapesti fellépésére (igaz, nem egy újabb súlyos sérülésre vágytunk: akkor Wes Brownt, most Gary Neville-t kellett hamar lecserélnie Sir Alex Fergusonnak).
    Az első két ziccert a Loki - Sándor Tamás, aztán Dombi Tibor - puskázta el, az argentin Heinze viszont nem volt ilyen elnéző a túloldalon, a van Nistelrooy akadályozta Csernyánszki hibája után (csakúgy, mint válogatottunknak) gólt fejelt (0-1). A folytatásban már-már unalmas első félidőt egy veszélyes Sándor-szabadrúgás és egy nagy van der Saar-védés zárta.
    A szünet után aztán újfent nagyot hibázott a debreceni védelem, így a balbekk Heinze öt méterről megint zavartalanul rábólinthatott a "Manchester United a jobb csapat?"-kérdésre (0-2). Ezzel növelte háromra a Puskás-stadionban egy hét alatt szerzett góljainak számát.
    S ha ez nem lett volna elég, kisvártatva Richardson ragasztott ballal óriási gólt a hazai kapuba, (0-3). Átellenben bezzeg a kapufát trafálta telibe a cserecsatár Brnovic. Ennél többre a Loki erejéből már nem is futotta, pedig Richardson sérülése után nem maradt több cseréje Fergusonnak, így az utolsó 20 percet emberhátrányban játszotta végig az angol gárda.
    Összesítésben tehát 6-0-val a MU ment tovább, ők a Bajnokok Ligája főtábláján, míg a Loki az UEFA-kupa első körében folytatja.
  • Sheva
    akkor gratulálhatsz magadnak csíra veréb
  • Petyus_
    "Könyörgöm, a Rómát!!! :DDD"

Nem kell az ördögöt a falra festeni! :P

Én úgy érzem a Borot fogjuk kapni.. újabb angol túra lesz.
  • Petyus_
    Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben.. meg a Csacska anygyal!

CSAK A LOKI!!
  • abonyitomz
    ezt jól megkapták a MUtól 6:0 nekik , én MU drukkerként a DVSC ellen drukkoltam
  • Nadi
    Na hali, én is hazatértem.
    Fantasztikus hangulat volt a vonaton, majd a stadionig vezető úton, stadionban. Jó volt látni, ahogy a kb. 20 vagonból álló sor tiszta piros volt. A stadionba menet 20 kis köcsög fradista "betámadott". Nevetséges volt....
    A MU annyit adott ki magából, amennyit kellett. A legérdekesebb az volt, ahogy a meccs után 11 órakor Wayne Rooney edzett szó nélkül. Magyar játékosoktól is jó lenne ilyet látni...
  • magus
    megint beegtunk

kar pedig ugy szurkoltam
  • szanics
    ááá, jók, de az sansztalan.
    Loki v. Győr
  • R9
    mtk nyeri szvsz
  • szanics
    Könyörgöm, a Rómát!!! :DDD

---

Amúgy kint voltam a mérkőzésen, sajnos engem elkeserített a szurkolók hozzáállása. Nem szeretném minősíteni a drapikat, de remélem, hogy a FUCK UEFA!-s transzparens után egy-egy Lokit sújtó játékvezetői döntésnél a B-közép csöndben marad majd, mert ekkora öngólt én még nem láttam...
    Ami a csapatot illeti, minden elismerésem a Debrecené. Én nem úgy láttam, hogy az MU hagyta játszani a Lokit, szerintem ezen a meccsen is keményen mentek és daráltak. A mai eredmény nem volt reális.
    Hajrá az UEFA-kupában!
  • Rudee
    Igen, Ők még éppenhogy kiemeltek lesznek.
  • Petyus_
    Látod, mi magyarok már csak ilyen bunkók vagyunk.

Egyébként egy órával a meccs előtt kolbászoltam egy pereccel a kordonnál, befordult egy szürke busz, hát nem az Alan Smithék integettek ki belőle? Biztos nagy élmény lett volna Neked, sőt, feleségjelöltek között is szemezgethettél volna, cuki kis ManU mezes 13 éves forma lánykák ott örömködtek.

Kár, hogy nem jöttél. :(

Meccs nem volt rossz, ManU hagyott minket játszani, csatáraink elbalfaszkoták kicsit a dolgot. Meg persze qrvára meglepő volt, hogy ez a Heinze tud fejelni.

Nem baj, előre az UEFA csoportkörbe!

CSAK A LOKI!!!
  • gabber_saviola
    és a Palermo is :P
  • Rudee
    UEFA kupa 1. fordulójában csinos ellenfelek jöhetnek:
    Roma, Leverkusen, Feyenoord, Stuttgart, Sporting, Monaco, Auxerre, Galatasaray, Hertha, Sevilla, CSKA Moskva, Middlesbrough, Espanyol, stb.
  • fernando torres
    ezt kivesézted :DDD
  • Hajra magyarok
    Hajra LOKI!
  • Hajra magyarok
    Sziasztok, ez van ezt kell szeretni. Ez a valós különbség a két csapat között. Marad az UEFA kupa. Ha kicsit nagyobb szerencsenk van ott, akar menetelhetunk jo sokaig is
  • sapkafej
    Buzi Léderer.
  • ForRedGlory
    Valaki mondja már meg, hogy miért volt félház. Majdnem elsírtam magam. A sok bunkó magyar állítom az első meccs eredménye miatt nem ment ki. Ha ezt előre tudom vonatravágom magam és veszek a meccs előtt jegyet :SSSSSSSSSS
  • ForRedGlory
    Ha komolyan veszi a Manchester akkor ez nem 6 lett volna ;))
  • McFrost
    igen 2 meccs a csoportért
  • forza milan
    de még most uefázás lesz nem?
  • Sheva
    na léptem aludni yo8 all!
  • Sheva
    ott van vhol Nadi is! :DDDDDD
  • McFrost