Debreceni VSC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
a jobbon

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

EqUiNoX
Nagy tehetségnek tartom és szerintem pár éven belül büszkén fogjuk mondani egymásnak, hogy tessék, õ is egy saját nevelésû kiváló játékos. De most még szerintem korai lenne egy teljes szezonban játszatni. Persze kitudja, lehet hogy a végén nekem kellene bocsánatot kérni tõle, mert nem bíztam benne, és valami fantasztikus idényt produkál majd... ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Petyus_
"Kell még neki kis idõ, amíg egy majdnem teljes szezont végig tud játszani."

Ha Jámbor Laci bá' kezelésbe vette, bír az futni már most is szvsz. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

EqUiNoX
Minden tiszteletem az övé, de azért ne kezdjünk el ilyen mértékben fiatalítani, fõleg ne egy "futó" poszton. Kell még neki kis idõ, amíg egy majdnem teljes szezont végig tud játszani. De ez csak egy magánvélemény ;]

Petyus_
Vagy Dzsudzsák szélen nem tud vajon játszani?

EqUiNoX
Vagy az univerzális Kiss Zoli, ha Vukmir felépül és visszajön középre...de az még 2 hónap.

Petyus_
A Hajduk szeretné Blazevic helyére. =)

Taranov
Supkát nem akarja véletlenül megvenni valamelyik török csapat?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Petyus_
Esetleg Szabó Ottó.

Sheva
Ha Halmosi is elmegy akko ki marad bal szélre??? <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Petyus_
Ajajj.. dvsc.hu: Éger és Máté valószínû marad...

Halmosi veszélyben.. 😛

Rudee
Télen a kölcsönszerzõdése jár le.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Gyõr + MTK ellen kiábrándító volt. Szerintem sem mérvadó az MU-meccs, de a kinti Split-meccs sem.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Petyus_
Brnovic nagyon jó lesz szvsz, kár, hogy kölcsönben van nálunk.. de elvileg télen lejár a szerzõdése, és akkor ingyen nálunk maradhat (?).

Petyus_
Nekem ZTE ellen kifejezetten tetszett, Split ellen kinn is, Gyõr ellen kiábrándító volt. MU meccsen meg hagyjuk, az nem mérvadó. =)

szanics
Én Sidibét három meccsen láttam eddig játszani, nem vagyok elragadtatva. Brnovic ügyes gyereknek tûnik.

Petyus_
Ez is valószínû, mondjuk az Everton meg akarná venni Halmosit, biztos elengednék. =)

Rudee
Pár napja a Böõr, Halmosi, Éger, Máté négyesbõl is csak az egyiket akarták elengedni. Pénz beszél, tudod.

Petyus_
Sandrot el akarták vinni. =)

Petyus_
A cikkben az van, hogy a Bogi-Éger-Halmosi-Máté négyesbõl max. egy valaki mehet (ez mostmár valószínû, hogy Igor lesz).

Õ már nem mai gyerek, Zsombi sem.. pénzt kaptunk értük, és ott van helyettük az 5 évvel fiatalabb Sidibe és Brnovic, akik szvsz ugyanúgy meg fogják állni a helyüket az NB1-ben. A csapatba meg egyszerûen nem tudunk olyan játékosokat igazolni + fizetést adni nekik, akikkel a mostaninál sokkal nagyobb BL esélyünk lenne úgysem. Az ilyeneket megtartani sem könnyû. Ezért a befolyó pénzt a játékosnevelésre, jobb edzéskörülményekre kellene fordítani, hogy minõségi fiataljaink legyenek - hosszútávon õk hozhatnak eredményt és pénzt is.

EqUiNoX
Eladtuk/eladjuk a két csatárunkat, eladjuk/eladtuk a középpálya két "motorját". Esetleg a kapusunkat nem vinné valaki? Esetleg mindkettõt? Nembaj, majd a jegyszedõk beállnak helyettük...

De nem is lenne baj... De könyörgöm, ez biztos hogy hosszabb folyamat volt, akkor egész nyáron miért csak csatárokat kerestünk?! Nagyon de nagyon remélem, hogy nem az lesz a sorsunk mint az utóbbi évek vidéki bajnokcsapatainak, kezdve a váccal, folytatva a dunaferrel és a zetével...

Olyan az egész, mintha valaki jól pofánvágott volna, és fájó fejjel most térek vissza az álomból a rideg magyar foci valóságba... Francba már....

Taranov
Szerintem is ki fognak esni sajnos, de jövõre is lesz idény, küzdeni kell.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szanics
Remélem, hogy ezekbõl az átigazolásokból végre nem lesz semmi, de ha igen, egyvalamit nem értek.
Végre elkezdtek valahol építeni Magyarországon egy normálisan mûködõ klubot, amelyik elõször csak a visszalépésnek köszönhette a bentmaradást, aztán viszont mögéállt a város, és néhány év kemény munkájával mára bajnok lett és minden évben, ha szûken is, de nyereséges.
Erre egy sikertelen BL-selejtezõ után kiárusítják az egész csapatot, ahelyett, hogy - mondom, Halmosin kívül, akit szerintem lehetetlen megtartani, na meg legyen Zsombor, aki tényleg tett már annyit ezért a csapatért, hogy el lehet engedni - várnának egy évet.
Ezzel a kerettel simán bajnok lenne megint a Loki, aztán a következõ selejtezõben meg csak gyengébb ellenfél jöhet, mint az MU.
Szerintem az van, hogy a vezetõség beszart a Donyecktõl, félnek, hogy kiesnek, ezért adnak el mindenkit...

Taranov
Már csak az hiányzik!
A klubot nem nevezik át véletlenül FTC-re?
Ha igen, akkor jöjjön már Lipcsei is, õ legalább jó játékos.

Rudee
Majd leigazolják a debrecenben többször is huhogás áldozatává váló Sowunmit.

szanics
Ezek nem normálisak. Egyetlen épkézláb csatáruk maradt, azt is elengedik...

Rudee
De hiába kapnak érte sok pénzt, igazolni már úgyse tudnak.

Rudee
Bogdanovics Törökországba utazott

2005. 08. 31. 09:20

A Loki szerb támadója komoly ajánlatot kapott a török élvonalban szereplõ Genclerbirligi együttesétõl.

Ma végleg eldõlhet szerb támadónk, Igor Bogdanovics sorsa. A csatár jelenleg a Genclerbirligi együttesének vezetõivel tárgyal szerzõdtetését illetõen. Szilágyi Sándor cégvezetõ honlapunknak elmondta, hogy Bogdanovics olyan ajánlatot kapott a törököktõl, amelyre a DVSC nem mondhatott nemet, hiszen a játékos a többszörösét tudná keresni, mint amennyi a debreceni jövedelme. A klub vezetõi ezért úgy döntöttek, engedélyezik Bogdanovicsnak, hogy a szerzõdtetésével kapcsolatban Törökországba utazzon. Amennyiben a felek meg tudnak egyezni, a DVSC cégvezetése – a játékos érdekeit figyelembe véve - nem zárkózik el az átigazolástól.
A török Genclerbirligi négy fordulót követõen a tizennegyedik helyen áll a bajnokságban, miután az elsõ két mérkõzésen gólnélküli döntetlent ért el, az utóbbi két fordulóban pedig vereséget szenvedett.

szanics
Vukmir nagyon jó játékos, csak hozzászokott, hogy jobb-bekket játszik. Idõ kell neki, míg átáll a VKP-ra.

szanics
Óriásit csalódnék, ha ez így lenne.
Azt õszintén szólva nem hiszem, hogy Halmosit meg tudnátok tartani, mert szerintem 100, hogy õ elmegy, de a többit meg kéne tartanotok.
Ma estig mindenre fény derül...

Sheva
jah és akkor a bajnoki címnek is lõttek

Taranov
Egyetértek.
Ha eladják a bajnok játékosokat, és helyette Vukmir szintûeket vesznek, az európai szereplést elfelejthetjük, és a bajnokságban sem lesz olyan erõs a csapat, mint az összeszokott tavalyi volt.

Sheva
én is csak ezt tudom mondani

EqUiNoX
Hát nemtudom, de kezdem azt hinni, hogy valami istentelen rossz irányba haladunk... Mint egy bezárás elõtti ABCben a végkiárúsítás. Elment Böõr, elment Zsombi, most (ha) elmegy Halmosi és Igor, neadj'sten igazak a Éger+Máté megkeresések, akkor marad kis Dombi, Szacsa meg Tobe az egész bajnokság ellen? Kezd egy rossz vicc lenni az egész, remélem az ügyvezetõk nem rontanak el mindent két hét alatt, csak mert pénz állhat a házhoz... Fõleg nem az átigazolási idõszak végén...

Petyus_

Nagy nap lesz a mai, ugyanis több külföldre csábított Loki-játékos sorsa is eldõl

Halmosi Péter angol ajánlatai

Munkatársunktól

NS, 2005-08-31

Néhány nap leforgása alatt két válogatott labdarúgóját is eladta a DVSC-AVE Ásványvíz csapata, és híreink szerint Igor Bogdanovics és a parádés formában futballozó Halmosi Péter is külföldre készül. (A teljes cikket a mai Nemzeti Sportban olvashatják.)

Kaplan
Hát erre csak ez a válaszom ---> #2040

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Minden forumon azt olvasom, hogy Igor is eligazol<#confused><#boxer><#mf3>

Sheva
hihetetlen nem baj Kiss majd megoldja

Nem tudom pontosan, de 6 hétig nem játszhat, ha minden igaz😞

Sheva
hát az biztos... így h -habi is megsérült elkéne a középpályára

ja és nem tudja vki h Vukmir sérülése milyen?

A Debrecen labdarúgócsapatának UEFA-kupa-ellenfele, az ukrán Sahtar Donyeck eladta egyik legjobb játékosát, a szerb-montenegrói Zvonimir Vukicot az angol élvonalban szereplõ Portsmouthnak.

A 26 éves gólerõs válogatott középpályás az utóbbi két idényben volt a donyecki klub alkalmazottja.

Vukic így nem szerepelhet a Debrecen elleni két összecsapáson. Az ukrán és a magyar gárda elõször szeptember 15-én Donyeckben, két héttel késõbb pedig Debrecenben találkozik.

Böõr Zoltán hétfõn három évre szóló szerzõdést írt alá a török Vestel Manisaspor együtteséhez. A négy forduló után négy ponttal a 12. helyen álló gárdában szeptember 11-én a Samsunspor otthonában mutatkozhat be a 17-szeres válogatott szélsõ.

A bajnok Debrecentõl távozó 17-szeres válogatott közép- pályás iránt már a nyár elején komolyan érdeklõdött az elsõ ligába az idén felkerült Vestel Manisaspor együttese, ám az ügy végére csak most került pont.
- Minden a legnagyobb rendben volt, a törökök minden betûjét betartották annak, amiben elõzetesen megegyeztünk – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Böõr Zoltán. - A Vestel volt a legkitartóbb az irántam érdeklõdõ együttesek közül, bíztak bennem, amit bizonyít, hogy a tavasszal, amikor gondjaim adódtak, nem intéztek el egy kézlegyintéssel, rendszeresen jelentkeztek. Még valami: a törökök konkrét ajánlatot is tettek. Köszönettel tartozom elnökünknek, Szima Gábornak külön, hogy elengedett és természetesen a szurkolóknak, akik a sérülésem idõszakában sem hagytak magamra. Szeretetüket magammal viszem, örökké hálás leszek mindazért, amit tõlük kaptam. Remélem, idõvel sikerül viszonoznom.
Böõr Zoltán elmondta még, hogy a Manisaspor egy biztos anyagi háttérrel rendelkezõ, feltörekvõ klub, amelynek az idén stabil középcsapattá kell válnia, majd egy-két éven belül ki kellene lépnie az európai porondra. - Bízom benne, ehhez nekem is sikerül hozzáadnom a magam részét. A nagy kihívás tehát adva van - akárcsak a feltételek. Ámulatba ejtõ, nagyszerûen felszerelt az edzõközpont, barátságosak az alkalmazottak, a csapattársak, miközben látszik: mindenki pontosan tudja, mi a dolga. Jólesett, ahogy fogadtak, végig éreztették velem, szükségük van rám.
A válogatott játékos meggyõzõdése, hogy olyan helyre került, ahol fejlõdhet, ezáltal még inkább hasznára lehet a válogatottnak. Böõr véleménye, hogy a török bajnokság nívójában feltétlenül a magyar fölött áll, ezért jó csapatok ellen, jó meccseken kell majd bizonyítania.
- Hogy mit jelent számomra az a csapat, amelynek most - idõlegesen - búcsút intek, arról csak annyit: kissé ideges voltam a ceremónia miatt, ám minden feszültség tovatûnt, amikor kiterítették elém a meccsszerelésemet! Gyönyörû vörös felsõ feküdt az asztalon. A lehetõ legszebb ajándékot kaptam a törököktõl - illetve a sorstól.

Kaplan
Huhh sztem nagyon jó lenne , ha a DVSC-be menne...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Petyus_
Index Loki fórumán írták, hogy Lisztes a minap megfordult az Oláh Gabin.. =)

Szerintem ezzel vagyunk így páran😞((

Kaplan
Jól van sry. De akkor sem örülök neki....

A gusztustalan enyhén túlzás...
Kb. 2 évvel ezelõtt is volt már errõl szó, csak pont ekkor jött a sérülése😞(

szanics
Ne baszogassad már!
Ideje volt már, hogy külföldre menjen, nyilván korábban is mehetett volna...

Kaplan
Gratulálo Böõr Zolika , én szerettem Böõr de ez gusztustalan volt...
Így otthagyni az a csapatot aki nevelte.
Nem lett volna gond ha mondjuk 1-2évre ment volna. DE 3???? 😞(((

Válogatott középpályásunk hároméves szerzõdést kötött a török élvonal újoncával.

Mint arról tegnap már beszámoltunk, válogatott középpályásunk, Böõr Zoltán a csapat Gyõr elleni bajnoki mérkõzésén már nem lépett pályára, ugyanis Törökországba, a Manisaspor együtteséhez utazott menedzserével, Vladan Filipoviccsal. A felek ma tárgyaltak, majd meg is egyeztek egymással, így a Loki sajátnevelésû játékosa hároméves szerzõdést írt alá a török élvonal újoncához. Böõr nyáron már járt a Manisaspor együttesénél, ám akkor nem született megállapodás, most viszont minden akadály elhárult az átigazolás felett.