4278
-
karajjj #4158 én először asztem műfű :D -
#4157 amúgy ez a pálya még itthoni viszonyokat ismerve is katasztrófa:D -
#4156 nem ám rálőtte volna, muszáj műesni... -
karajjj #4155 katt -
#4154 5. forduló, online stream ? -
#4153 brühühü -
#4152 ezt miért mondtad? FTC drukker is vagy nem? -
#4151 az nb kettes ismét megelőzött minket sajnos -
#4150 sajnálatos vereség
-
karajjj #4149 szopóka van szombathelyen most -
#4148 Jelen allapotban meg igazat is adnek neked a jovore nezve. De.. En bizok benne, hogy ha vegre lesz egy kulturalt stadion a kornyeken, akkor tobb embernek lesz kedve ujra meccsre jarni. Tudom hogy nem most, hanem kozel 30 eve, de voltak a nagyerdei stadionban anno 25-30ezres rangadok :) De majd meglatjuk, ehhez azert kell 2012ben (is) egy jo csapat.
Valogatott szempontjabol meg azert is jo, mert igy Gyor, BP es Debrecen lenyegeben eselyt ad azoknak a drukkereknek, akik meccsre akarnak menni. Most majd lesz esely az orszag keresztulutazasa nelkul is latni a valogatottat evi par alkalommal. Garantalom neked itt a telt hazat, ha a valogatott itt fog jatszani. -
Unreal1942 #4147 Azért az Dózsa pálya se vészes.
Remélem tényleg lesz Debrecenben is egy normális stadion. Nem csak ígéret marad. -
#4146 10-12 ezer néző??? sok lesz az.... -
#4145 azért azt ne hidd,hogy ott bajnokin lesznek akár 1x is 15.000-en...BL selejtezőn biztos lesz majd teltház,vagy esetleg nyári,bajnoki rajton,de ősszel-télen jó ha lesz 10-12 ezer néző,ez a realitás. Amúgy gyönyörű kis ékszerdoboz lenne az a stadion,a Veszprém Aréna mellett Magyarország legszebb létesítménye lehet/lesz. -
#4144 én is úgy gondoltam, hogy újat...csak rossz szóválasztás volt....asszem...:D
viszont nem hinném, hogy valaha tele lesz aza 20.000-es stadion... -
#4143 Le kellene dozerolni es ujra epiteni az alapoktol egy olyat, amelyet a nevado is megerdemelne - mert csak a penzt viszi ez a folyamatosan "rancfelvarras".
A mi stadionunkat meg hiszem ha megvettem a jegyet az avatomeccsre, es ott ulok a helyemen 20ezer masik joember kozott... :) Addig csak duma van, azzal meg tele mar a padlas. -
#4142 azt lekéne bontani a picsába és egy normálisat helyette... -
#4141 aztán a puskást kéne felráncolni.... -
#4140 hál isten, végre lesz egy normális stadionunk győrin kívül
alakul ez a magyar foci azért szép lassan:) -
#4139 csak lesz stadion...:D -
#4138 ha igaz. nincs bizonyítva. -
#4137 + poleksic tavaly nem vetette meg a tippmixet sem -
#4136 -
#4135 vedd már le a szemellenzőt -
#4134 tavaly volt egy poleksic, aki teljesen jó kapus...de a lokinak nincs annyi energiája, hogy minden frontra tudjon koncentrálni....plusz, ahhoz még gyenge is, hogy feltuggya venni a versenyt akár egy ukrán csapattal is....ennyi :D -
#4133 :) én is fradista vagyok de elismerem hogy a loki letett egykét dolgot az elmúlt 5 évben az asztalra, ha lenne egy jó kapusuk akkor talán nem állítanának be minden évben egy negativ rekordot a nemzetközi kupákban. -
#4132 eddig is voltam itt, ezután sem megyek máshova.
aki normálisan írt, annak normálisan is válaszoltam, logótól függetlenül, olvass csak vissza.
barnuska nem ez a kategória, de elnézést ha esetleg megbántottalak. -
#4131 szerintem a logód miatt elmehetsz innen
semmi keresni valód nincs itt
te meg szurkolj hogy a kedvenceid ki ne essenek:)
Mi meg megint mehetünk pirosba bl/el meccsre:P -
#4130 jee, a zsinórban 5-szörös bajnoknak, európa pofozógépének 13 forduló kell hogy először a dobogora kerüljön:)))
légy büszke:) -
karajjj #4129 az tudom, hogy kikaptak, de nem esett le, hogy mibaja :D -
#4128 Lipcsei Peti miatt szerintem a Fradira gondolt. :D Kikaptak a ZTE-től 2-1-re. -
karajjj #4127 kockacukrosok? -
#4126 kikaptak a kockacukrosok,itt a dobogó -
#4125 a Zsolna egyébként megdöntheti a Debrecen negatív rekordját a BL-ben kapott gólok számában, nekünk 19 kapott gólunk volt (4-19-es gólarány), ők most 4 meccs után 15-nél tartanak (1-15), de még mennek Londonba a Chelseahez, és fogadják a Szpartak Moszkvát -
#4124 barnuska kérlek elemezd a látottakat. -
#4123 na mindegy én azért örülök a teljesítménynek, volt kb 10 lövésünk, előző meccseken közelébe nem voltunk
sztem meglesz a pont itthon a samp ellen -
#4122 értem én hogy dombi, de minek kell ide?:D -
#4121 váá nem hiszem el, egy menjen már be:D -
#4120 bazmeg rúgjunk már egy gólt:D -
#4119 ez kapufa volt nem?