4278
banner_0.jpg

• Sheva
    de legjobb az volt...a bemondó mondja h kirúgta a gólt a végén meg köszönöm! a szurkolók meg SZIVESEN!!! :d ettől lehidaltam!!!

Imádom a Lokit!!!
  • Sheva
    csinálok is egy DVSC-s logót az avataromba! :)
  • Sheva
    sajna nem utottunk be csak az uccsó 20 perce...későn értünk és nem volt jegyünk!
    még szerencs h pont ezen a hétvégén mentünk osztálykirándulásra! :D
    de mondom a B közép az maga az isten volt!!!

HAJRÁ LOKI!!!
  • Nadi
    Köszi,köszi
  • Nadi
    Hol ültél?
  • Sheva

Minden tiszteletem a B középé!!!
  • Sheva
    Bajnokok lettünk!

2005. 05. 16. 16:40

Annak ellenére, hogy a DVSC-AVE Ásványvíz csapatának tagja nem tudtak vasárnap kora délután együtt ünnepelni - a Békéscsaba elleni találkozót követően a fiúk kimenőt kaptak - természetesen mindenki majd kiugrott a bőréből.

A Fradi pécsi fiaskója után, amikor végérvényessé vált, hogy bajnok a Loki, három meghatározó labdarúgó osztotta meg az öröm pillanatait a Naplóval.
    Dombi Tibor egészen 2002-ig nyúlt vissza az időben. - Soha sem felejtem el: Hollandiában légióskodtam, Utrechtben egy parkolóban az autómban ültem, amikor Tobe (Sándpor Tamás) hívott telefonon. Akkor ő Jeruzsálemben futbalozott, s azt mondta: menjünk haza, és csináljunk bajnokcsapatot a Lokiból. Hazajöttünk, és beteljesült az álmunk. Titkon reménykedtünk benne, hogy már ezen a hétvégén bajnokok lehetünk, de nem terveztünk ünneplést, ennek tudható be, hogy a csapat szanaszét van. Egyfolytában cseng a telefonom, a szilveszteri jókíváncság-áradat a mai naphoz képest csendes megemlékezés volt - mondta Kicsi.
    A boldogság első percében a DVSC csapatkapitánya, Sándor Tamás is azt a bizonyos telefonbeszélgetést eleveníti fel. - Akkor azt a kijelentésemet teljesen komolyan gondoltam. Hallottam, hogy Debrecenben Szima Gábor révén biztos a háttér, így megvalósíthatjuk az álmunkat. Bajnokok lettünk, s bármilyen furcsa, még emészteni kell a gondolatot. Nem készültünk ünneplésre, én is teljesen egyedül vagyok itthon, de így legalább el tudok gondolkozni a dolgokon. Bár nagyon nem tudok elmélyülni a gondolataimban, mert állandóan cseng a telefonom...

Halmosi Péterrel megesett az, ami - aki ismeri, talán el sem hiszi - nem találta a szavakat. - Annak ellenére, hogy végig biztos voltam abban, hogy csak mi lehetünk a bajnokok, most szinte felfoghatatlan, hogy megcsináltuk. Nem tudom elmondani, milyen fantasztikus érzés ez, egyszerűen nem találok szavakat. Vidéki csapatként óriási bravúrt értünk el, mert egy olyan csapatnak, amelyik nem fővárosi, sokkal többet kell leraknia az asztalra. Bajnokok lettünk, s ezért a sikerért a szurkolóinknak és a helyi sajtónak is köszönettel tartozunk, mert mindig mellettünk álltak.

• Sheva
    ez az meg van!!! kinn voltam a meccsen és kurva jó volt a hangulat!!! Szatmári góljához csak ennyit
    Sándor Tamás 4 EVER!!! :D

LOKIKA 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nadi
    BAJNOKOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KÚRVA JÓ VOLT A HANGULAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • skristof
    én nem irígykedem...

Csak a Kraci álééé!! Én a benntmaradásunkban bízom! :)
  • Nadi
    Senkit nem érdekel......
    Az irígység beszél belőlled...
  • skristof
    hányadszor is?
  • Nadi
    BAJNOKCSAPAT!!!!
  • Nadi
    Mester!
    A Fradinak hány bajnoki címet nyertek a bírok és a liga meg ilyenek?
    lásd: tavalyi idény
  • Hangianix
    ui.: egyik csapatnak se drukkolok, pesti vagyok, de inkabb videki csapatot szeretnek bajnoknak, nekem mindegy, hogy Debrecen, Gyor, Pecs, Szeged, vagy Tapiobicske.
  • Hangianix
    Inkabb a fradi teljesitmenye a szanalmas imo :p
  • Hangianix
    Errol miert a Debrecen tehet?
  • gabber_saviola
    miaz veletek vannak a sporik is?????????? SZÁNALMAS!
  • Nadi
    Mindenki pestre vasárnap!!!Nyerni kell és akkor már 99,9% a bajnoki cím!!!!!!!!
  • Sheva
    Hajrááááááááááááááá LOKI!!! GOGO Böőr!!!!!
  • szanics
    HHHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Csaknem egy év szünet után új üzenet a Lokitopikba'!!!
  • Nadi
    Bajnokok leszünk! Szerdán jöjjenek minél többen a meccsre. Hajrá LOKI!!!!
  • FtranX
    Csütörtökön verni kell a Fagyit!

Hajrá Loki!
  • Buddy
    Akkor megvan az esélye, hogy a teljes csapat szerdán jól fog játszani? :) elvégre ez a kettő nem lesz pályán

remélem Huszti lő egy gólt, hogy bizonyítsa, el kellett küldeni
  • Petyus_
    Leandrot és Lipcseit leszámítva egyébként jól játszott a Fradi nagyon.. ha a kiállítás nincs, nem magunkra fogadtam volna félidőben.
  • lokista12
    A tipped jonak fog minősülni csak a 2-3. közt lesz külömbség szerintem!
  • FtranX
    tűrhető meccs volt.
    remélem a Loki lesz a bajnok!
  • Buddy
    ugyanis ezzel a játékkal, teljesítménnyel és hozzáállással a fradi (vagy inkább, akik ferencváros néven futkároznak ész nélkül, de teletömött zsebekkel) NEM érdemli meg a bajnokságot (de még a szurkolást sem)

a rájátszásban még komoly meccset nem hoztak....szégyen
    itt a tippem a végire:

1. DVSC
    2. Újpest
    3. Siófok
    4. FTC
    5. MTK
    6. Sopron
  • Buddy
    a Debrecen megérdemelten lesz bajnok és nem is sajnálom tőlük

a meccset nem láttam (lehet előnyömre), de el tudom képzelni....

előny, hogy a köv meccsen, ha jól látom, biztos nem lesz lipcsei meg leandro
  • torrente
    Mintha egy jós veszett volna el benned. Hogy nyomult a Leandro, míg a magyar válogatottságról volt szó. Remélem sose kerül be!
  • zaki
    nagyon jó meccs volt, egy vadbarom bíróval. a 2. sárga lap teljesen nevetséges volt, amit Leo kapott. szép volt Debrecen, remélem bajnokok lesztek
  • pilboy
    3-2 a Lokinak, teljesen megérdemelten
  • Buddy
    remélem jó meccs lesz (ennek feltétele, hogy lipcsei, szkukalek, leandro, sasu, rósa ne játsszon)

bár az időpontot nem tudom hogy álmodták meg....11 órakor
  • lokista12

Na mostmár a fradi biztosan ott lesz az UEFA cup-ban a loki mostmár története során igazán nagyon közel kerülhet a bajnoki cimhez ha holnap megveri a fradit ezt csak most azért mondom mert a fradinak ugy is mindegy mert már kint van akármi lesz de a lokinak nem mindegy!Hajrá loki!
  • Buddy
    az biztos, hogy a Fradi kikap Debrecenben (mindig kikap).....de azért Hajrá Fradi

ha esetleg a Debre lenne a bajnok, nem zavarna.....jó helyre kerülne a BL indulás legalább (csak az mtk-t kell távoltartani a nemzetközi szerepléstől)
  • lokista12
    Megverjük a fradit ithon az fix
  • M. Tibor
    Debrecen bajnok lesz. jol beszelsz.
    De mikor.:)
  • pilboy
    jól beszélsz
  • BACARDI
    Hajrá loki a loki lesz a bajnok !!!!!Hajrá vidi!!
  • skristof
    így van....
    blikket meg az ilyen szennylapokat kée betiltani inkább